Jautājumi par OdesaViesnīcas izvēle

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Odesa
4 gadā atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Sveiki. Kurš ceļo uz Kuyalnik no 08.01.2018 līdz 09.01.2018 un vēlas ar mani padalīties ar savu ceļojumu, rakstiet uz stopovorot@mail.ru Es izskatīšu visas iespējas. Cena runājama.
7 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
Jau 3.gadu atpūšamies Kuyalnik un katru gadu viena un tā pati problēma ar izlīgumu.Šogad mums ir 2 soc taloni.Abos 1 gr. invaliditāte.Mans vīrs pārvietojas ratiņkrēslā,es pati.Palīdzu saģērbties,pārģērbties no gultas uz ratiņkrēslu un otrādi un arī nomazgāties.Naktī viņam arī vajag manu palīdzību.3.Pastāsti kā vai tas ir iespējams?Kā var izmitināt vīru un sievu atsevišķi?Kā ratiņkrēsla lietotāju (apkakli) izmitināt istabā bez pavadības?nav problēmu.Vai tas ir iespējams?
7 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 5 atbildes
7 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 2 atbildi
Labdien. Nekad iepriekš Odesā nav bijis. Tagad izvēle krita uz viņu tuvās distances dēļ. Taču mulsina viena lieta: daudz tiek runāts par netīro jūru Odesā.
7 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 2 atbildi
Es lidoju ar bērnu, man vajag labu pārbaudītu ceļojumu apdrošināšanu
7 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 11 atbildes
8 gadiem atpakaļ  •  11 abonenti 18 atbildes
vai viesnīca Vityaz Odesā ir atvērta 2016. gada augustā?
9 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Lūdzu, rakstiet savus komentārus. Izsakiet savu viedokli, gaidām arī citus priekšlikumus. Pateicos jau iepriekš.
9 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
Vai apkārtnē ir iespējams ieturēt brokastis 8-9 no rīta?
10 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
mēs braucam uz 5 dienām. 2 čelas
10 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Labdien! Sen nebiju bijis Odesā un reģionā, īsti nezinu, ko viņi piedāvā ģimenēm ar bērniem šajā reģionā! Lūdzam ieteikt atpūtai ar bērnu (5 gadi) bāzi, privātu viesnīcu/māju, vēlams ar slēgtu zonu, bērnu rotaļu laukumu, ja iespējams ēnu, virtuvi pašgatavošanai ar ēdieniem, kafejnīcu vai galdiņš teritorijā vai tuvumā, ar līdzīgu ēdienkarti kā paštaisītajam (neder ātrā ēdināšana, paštaisīts ēdiens), tuvu veikalu vai tirgus atrašanās vietai (jo braucam paši). Man nāk prātā Zatoka, Karolino-Bugaz, Gribovka, varbūt vēl varianti! Ceru uz mājienu.
10 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 2 atbildi
Sakiet, vai kāds gāja ārstēties novembrī, decembrī? Vai tur ir cilvēki vai viņi vienkārši dodas uz jūru?
10 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Pastāsti man, pretējā gadījumā visas 3 * viesnīcas vienkārši sabojās viedokli par šo pilsētu un mūsu viesmīlību - atsauksmes ir vienkārši biedējošas! Oficiālajās vietnēs ir normālas fotogrāfijas, bet bieži tiek atrasta nekaunīga maldināšana! Jau iepriekš paldies par atbildēm!!!
12 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 4 atbildi
Sveiki! Iesakiet labu sanatoriju Odesā, ar optimālu cenas/kvalitātes attiecību, ar modernām istabām un pieklājīgu pārtiku, vēlams pilsētas centrālajā daļā, lai varētu iziet pastaigāties. Es gribu sūtīt savus vecākus atvaļinājumā. Vēlams, lai sanatorijā būtu procedūras muskuļu un skeleta sistēmas, locītavu ārstēšanai. Pateicos jau iepriekš!
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Dodos iepirkties nedēļas nogalē
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iedod biļeti, vai var ņemt līdzi bērnu 2,5 g
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Labdien! Lūdzu, iesakiet viesnīcu ģimenēm ar bērniem (2 bērni, 2 gadi un 4 mēneši) Odesā vai reģionā, lai jūra būtu ļoti tuvu, pāris minūšu attālumā no viesnīcas, smilšaina pludmale, labs ēdiens, zaļums vieta, kur var pastaigāties.
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Mēs ar meitu vēlētos pavadīt divas nedēļas Odesā 2012. gada jūlija otrajā pusē Franz bulvāra rajonā, delfīnu pludmalē. Mūs interesē viesnīca, kas pieņem suni.Viņa pie mums ir maza - Briseles grifons.
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Lūdzu, pastāstiet man kādu labu viesnīcu pludmalē labā Odesas rajonā. Jūras klātbūtne tuvumā ir obligāta! Un vakarā vēlams iziet ārā tusēt tuvumā! Paldies!!!!!
14 gadiem atpakaļ  •  9 abonenti 10 atbildes
Nākamajā nedēļas nogalē došos uz 2-3 dienām ar draudzeni Odesā. Nestāsti man, kur var apmesties lēti un netālu no centra. Pagaidām esmu atradis variantu par 300 UAH dienā (varbūt kāds tur bija, pateiks kā ir, saite - http://oteli.net.ua/index.php?full_view=826 ), bet nedaudz tālu no centrs, es gribu tikt tuvāk. Būšu pateicīgs, ja kāds varētu ko ieteikt.
14 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Interesē serviss un pludmales tīrība.
14 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 3 atbildi
kuda obracsatsa
14 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Parādīt vairāk »
Visi jautājumi
Ukraina
Arabata bultiņa Berdjanska Borispiļa Čerņigova Debeszils Dņepru Doņecka Dzelzs osta Gribovka Harkova Kamjaņecs-Podiļskis Khmiļņiks Kijeva Kiriļlovka Koblevo Ļvova Mirgoroda Moršins Odesa Primorska Sātanovs Šatska Sergejevka Skadovska Skhodnitsa Svjatogorska Truskaveca Umans Zatoka
vēl