Jautājumi par KhmiļņiksViesnīcas izvēle

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Khmiļņiks
Kādus apavus izmanto vingrošanas terapijā (maināmas kedas vai vienkārši zeķes)?
10 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Kā pieteikt un nokļūt uz izmeklējumu un ārstēšanas programmu veselam mugurkaulam, veselām locītavām (osteohondroze, artroze, artrīts, ankilozējošais spondilīts, kolagenozes, traumu sekas, stājas korekcija); * rehabilitācijas programma pacientiem ar sirds un asinsvadu slimībām
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Interesē numurs-dzīvoklis 1 personai. Cena līdz 80 gr.dienā no 11.12 līdz 23.24, februāris 2013. Nepieciešams kurss Pivdenny Bug vai Berezovaya Gai, lai: ATPŪTĪBA VAI LABA GARASTĀVĪBA, ĶERMEŅA KOREKCIJA UN SVARA NORMALIZĀCIJA, SOĻI LĪDZ ILGDZĪVĪBAI... Atbilde uz: angeliq@list.ru
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Sveiki, es nevaru sazināties ar jums. Vai ir kāds cits numurs, ar kuru sazināties?
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 7 atbildes
vienas dienas uzturēšanās izmaksas
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
pasaki man savu telefona numuru
14 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
Gribētos arī, lai medicīnas personāls būtu draudzīgs Kurp doties?
14 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 3 atbildi
Iekaisusi mutes gļotāda traheja barības vads
14 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu Nav atbilžu
Es gribu iet pati
14 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
man vajag
14 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Es gribu izārstēties
14 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
sveiki!manam vīram ir aritmija,man pašai ceļu artroze no Krievijas Federācijas. Vai es varu jūs apmeklēt un kādi dokumenti man ir nepieciešami?
14 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
vai pašā sanatorijā ir radona vannas un dūņu terapija
14 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
Kurās viesnīcās ir pieklājīgas istabas bez padomju deputātu smakas, kukaiņiem un citām lietām, ar normālu pārtiku un ārstēšanu, stāvvietas personīgajiem auto bez galvassāpēm drošības dēļ. Cena neinteresē, jo dārgāk, jo labāk, viņi vienkārši neņem naudu. Paldies par atbildi.
15 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 5 atbildes
Par sanatoriju uzzinājām no draugiem, gribētos zināt sk. maksās izmitināšana 2-vietīgā standarta numurā ar ārstēšanu 15 dienas.Esam Krievijas Federācijas pilsoņi.
15 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Man ir 2 bērni 8 gadi. un 1,5 mēnešus tiks pievērsta pienācīga uzmanība viņu veselībai?
15 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Laba diena!Mums un manai sievai nepieciešama ārstēšana no šādām slimībām: hipertensija, muguras sāpes, palielinātas aknas, osteohondroze, ginekoloģija, VVD manai sievai.Kā mēs saprotam, jums ir viss, lai ārstētu šīs slimības. Lūdzu, atbildiet uz šādiem jautājumiem: Kādi dokumenti ir nepieciešami, lai dzīvotu jūsu sanatorijā Krievijas Federācijas pilsoņiem? Kā var rezervēt vietas Jūsu sanatorijā Kuru dienu labāk apmeklēt, lai maksimāli izmantotu pieejamo laiku (ārsti pieņem arī brīvdienās)
Kur var redzēt cenas par izmitināšanu un ārstēšanu sanatorijā?
Neiropatologs man iesaka doties uz sanatoriju Khmilnyk (man ir osteohondroze). Tomēr, izlasot atsauksmes šeit, es esmu neizpratnē, kuru izvēlēties - Khmilnyk vai Podolia? Un vēl jautājums - ziemā, janvārī, kā tur ir?
15 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
Cik tālu no dzīvesvietas?
16 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu Nav atbilžu
Vēlos uzlabot nervu sistēmu un muskuļu un skeleta sistēmu.
16 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
Pirmo reizi dodos uz šo vietu
16 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Visi jautājumi
Ukraina
Arabata bultiņa Berdjanska Borispiļa Čerņigova Debeszils Dņepru Doņecka Dzelzs osta Gribovka Harkova Kamjaņecs-Podiļskis Khmiļņiks Kijeva Kiriļlovka Koblevo Ļvova Mirgoroda Moršins Odesa Primorska Sātanovs Šatska Sergejevka Skadovska Skhodnitsa Svjatogorska Truskaveca Umans Zatoka
vēl