Jautājumi par MonastiraViesnīcas izvēle

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Monastira
5 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
7 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Braucam ar bērnu vasarā atpūsties.Tagad tur ir mierīgi? Vai ir animācija krievu valodā? Tāpat kā jūra? Kas notiek ar alkoholu?
9 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 16 atbildes
Es gribu iegādāties ekskursiju, bet kaut kas ir biedējošs. PADOMĀT
9 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 4 atbildi
Dodamies uz šo viesnīcu ar izmitināšanu bungalo. Pastāsti man, kur un kā sauc bungalo pie jūras un tālāk no jūras. Kuras istabas būs labākas ar bērnu un kuras labākas?
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Iegādājāmies tūri no 25.08.13, lasiet atsauksmes par zādzībām šajā viesnīcā.
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Lūdzam ieteikt, kuru no DESSOLE viesnīcām izvēlēties atpūtai pēc 20. jūlija: - SAADIA RESORT 3* - GARDEN BEACH CLUB 3*+ - RUSPINA RESORT 4* - BELLA VISTA 4* Atsauksmes par dažādiem resursiem vienkārši izslēdz viens otru. Mēs esam precēts pāris, labi. 40 gadi, diskotēkas nav vajadzīgas, galvenais, lai jūra labāka, istaba ērtāka un ēdiens pieņemams. Vēlams, mazāk piedzēries mūsu "kūrorti". Varbūt varat ieteikt citus variantus. Izbraukšana no Ufas, Pegasus. Budžets līdz 80 tr. Paldies!
12 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 6 atbildes
Lūdzu, konsultējieties ar 4 * viesnīcām ar savām pludmalēm. Un kas bija Amīrā, kā ir ieeja jūrā, smilšaina vai akmeņi? Kādi ir viesnīcas plusi un mīnusi? Un kurš bija jūnijā, kā ir ar medūzām jūrā? Paldies.
1. Ar ko man vajadzētu šļūkt pa slīdkalniņiem ūdens atrakciju parkā? Bildēs nav redzams "spilvens" (kā Ēģiptes akvaparkos. "Uz priestera vai kā? Vai arī tas ir jāpērk pašam? Kuru? Kur? Cik daudz? 2. Vai pie viesnīcas ir veikali (vēlams lielveikals ar fiksētām cenām)? Aptieka? 3. Kur un kādu krēmu pirkt no medūzām? 4. Vai tiešām tā ir šausmīga zagšana no istabām? Vai vēlaties paņemt līdzi planšetdatoru, telefonu? Vai tu to nēsā līdzi somā visas dienas garumā? 5. Vai man ir jāmaksā par "labu istabu" uzreiz? Vai arī tas ir veiksmes jautājums? 6. Vai jūrā var peldēties vakarā un agri no rīta? Piemēram, Ēģiptē tie nav atļauti. Jau iepriekš paldies par jūsu atbildēm. Marina.
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
Lūdzu, sakiet man, ka jūnijā došos uz šo viesnīcu. Viesnīca, cik saprotu, sastāv no diviem korpusiem Garden un Cancun.. Kāds sarunāja uz vietas un par kādu summu dārzu nomainīt pret Kankunu.
Sakiet lūdzu, kas nomainīja dārza telpas pret Kankunu un cik tas maksā?Un ar ko labāk sazināties? Paldies!
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Sveiki. Mēs dosimies uz šo viesnīcu septembra sākumā uz divām nedēļām. Būsim pateicīgi par jaunākajām atsauksmēm.
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Sveiki. Mēs dosimies uz šo viesnīcu septembra sākumā uz divām nedēļām. Būsim pateicīgi par jaunākajām atsauksmēm.
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Sveiki. Mēs dosimies uz šo viesnīcu septembra sākumā uz divām nedēļām. Burtiski viss interesē, būsim pateicīgi par svaigām atsauksmēm.
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Vai tā ir?
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Oktobra sākumā atpūtīšos Tunisijā. Vēlos apvienot relaksāciju ar ārstnieciskām procedūrām.
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 6 atbildes
Man ir 43 gadi un braucu ar savu meitu 14 gadi kopā uz 10 dienām.Runājamies krieviski.
13 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 22 atbildi
Vēlos atpūsties ar bērniem maijā Tunisijā
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
Neesmu izvēlīgs, vienkārši tik pretrunīgas atsauksmes apgrūtina adekvātu viesnīcas novērtēšanu... Kurš slavē, lej, kurš gandrīz neķītri piesedz. Varbūt viss ir atkarīgs no cilvēka, kurš būs veiklāks un sabiedriskāks, un cipars būs labs utt. Ceļoju ar dēlu 7 gadi, no 02.06 līdz 16.06. Viesnīcu izvēlos tikai un vienīgi slidkalniņu un "bibligoshi" kluba dēļ, gribu, lai bērnam ir interese. Ēst nav galvenais, vienkārši vajag kaut kā ēst 2 nedēļas un vēlams bez saindēšanās. Tātad mani moka šaubas: ņemt šo viesnīcu vai apsvērt citu???? Kas bija, palīdziet padomu, pliz!
13 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
vai kāds ir bijis šajā viesnīcā? tagad to sauc Delphin El Habib 4*.
15 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Vai tā ir viena un tā pati viesnīca ar dažādiem nosaukumiem vai arī tās ir divas dažādas viesnīcas?
16 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi