Atsauksmes raksta nevis rakstnieki, bet gan tūristi.Izmēģiniet to, tas ir iedvesmojoši!
Pievienojiet atsauksmi tūlīt Atgādināt man pa e-pastu ×

Jautājumi par HammametsViesnīcas izvēle

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Hammamets
2 gadā atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
vari iet? Paņēmu biļeti uz 15 dienām! Vai arī ir vērts pārrezervēt viesnīcu?
7 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Ar vīru lidojam 22.jūnijā. Atsauksmes saka, ka istabās nav matu žāvētāja. Vai man jāņem līdzi fēns un dvieļi? Kāds ir labākais apģērbs? Jebkas cits? Paldies!
8 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 7 atbildes
Labdien visiem! Vai kāds var man pateikt: Venus Beach Aqua Splash 4 * viesnīca - 2015. gadā tika veikta pilnīga renovācija. Magic Life ķēde. Vai kāds tur ir bijis kopš remonta? Cik ļoti viss ir mainījies? Varbūt kādam ir foto (informācija) no info tūrēm? Kā ir bijis kopš 2015. gada?
9 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Cienījamie tūristi! Kurš palika šajā viesnīcā 2014. gadā. Es atrodu šausmīgi negatīvas atsauksmes. Vai tas ir tik slikti? Izvēlamies vasarai. Apstājos Ēģiptē, bet paskatījos uz šo viesnīcu un kaut kā tā iegrima dvēselē. Es nekad neesmu bijis Tunisijā. Es ceļoju ar 2 bērniem. Vai jūs domājat, ka tas ir tā vērts?
10 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Labdien, Tunisijas un jo īpaši Hammametas eksperti, lūdzu, pastāstiet man, uz kuru viesnīcu vislabāk doties kopā ar 5 gadus vecu bērnu, vēlams netālu no pilsētas un viesnīcu ar slidkalniņiem, paldies! Mēs braucam septembra vidū
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
braucam kopā 15.septembrī caur Kijevu lidojam pirmo reizi mūžā.Izvēlējāmies ilgi,jo kāzas un viss.10 izvēlējās šo par 2.150 c.u.
12 gadiem atpakaļ  •  9 abonenti 18 atbildes
Braucam 19. septembrī, es, mana sieva un mazdēls (6 gadi). Pastāsti man, kurā ēkā labāk ņemt numuru, un kas ir "jāizdara", lai iegūtu labu numuru?
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
Talasoterapijas dēļ es vēlētos apmeklēt Tunisiju ziemā. Bet neviens no tūrisma operatoriem nepiedāvā ekskursijas. Vai kāds ir lidojis ziemā? Vai ir hartas? Un kopumā atsauksmes interesē)))
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Pastāstiet, lūdzu, kādi ir laikapstākļi jūnija vidū un cik tālu ir diskotēkas no viesnīcas?
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
Mēs vēlamies apmeklēt Hamam. Turcijā mūsu viesnīcā cena bija tieši divas reizes dārgāka kā organizētā veidā iznesa uz SPA centru.Vai ir vērts doties uz citu viesnīcu vai uz vietas var saņemt SPA procedūru?
12 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu Nav atbilžu
Labdien! Viesnīcas izvēle septembrim. Tagad jautājums ir, kuru ēku izvēlēties - dārzu vai pludmali. Vai Garden viesi var izmantot Pludmales ēkas infrastruktūru (baseinus, slidkalniņus, bārus, restorānus)? Un tomēr - ir arī ēka CARIBBEAN WORLD HAMMAMET VILLAGE 3 * Kas tas par dzīvnieku?
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 3 atbildi
Puiši, pastāstiet man, kas bija šajā viesnīcā un vai kaut kur ir fotogrāfija. Internetā par viņu nav neviena vārda un nevienas fotogrāfijas. Vai tikko atklājāt, ka Hammametā ir lielveikals Bravo? Atbildiet, paldies)
12 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 12 atbildes
Ja jums ir foto vai video - īpašs paldies!
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Februārī dosimies atpūsties uz Tunisiju un nezinām, kā ģērbties
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
braucam no 19.09.2012
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Gribam apmeklēt Tunisiju, bet, lasot atsauksmes, esam šausmās. Lūdzu iesaki.
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
Ko jūs varat teikt par viesnīcu?
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
Vēlamies doties augusta sākumā ar bērnu 2 gadi. Kā ir viesnīcā?
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
Labdien! Es izlasīju jaunākos pārskatus par Riu Marco Polo 4 * un domāju ... Uzrakstiet savus iespaidus, īpaši jūras un pludmales tīrību.
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
meklēt ceļabiedru
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
Drīzumā dosimies atpakaļ uz Tunisiju. Bet Susā pirmo reizi bijām viesnīcā Turhalef - viesnīca super! Tagad mēs vēlamies doties uz Hammametu. Lūdzu, iesakiet jauniešu viesnīcu ar labu ēdienu un animāciju. Un tā, lai viesnīcā būtu vairāk krievvalodīgo! Paldies! (Un vēl svarīgāk ir tas, ka ir jābūt budžetam, nevis dārgam variantam, 3* viesnīca, 4* zvaigznes)
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Galvenie kritēriji: - zema cena, 2-3* - naktsmītnes netālu no centra (mums patīk vakara pastaigas un iepirkšanās) - jauka pludmale, attālumam līdz pludmalei nav nozīmes - ēdināšana brokastis un vakariņas - viesnīcas jauniešu orientācija - dzīvošanai piemērotas telpas, iekārtu ekspluatācija - baseins nav svarīgs, arī spa. Būšu ļoti pateicīga par visiem padomiem un padomiem!
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
kas ir iekštelpu baseinā?kur ir džakuzi?vai iekštelpu baseinā silda jūras ūdeni??7
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
Kur paēst ārpus viesnīcas Cik maksā iekost, kādas ir cenas?
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 5 atbildes
Interesanti daži jautājumi: vai reģistratūrā ir krieviski runājošs personāls;kādas ir bezmaksas aktivitātes pludmalē?Priecāšos par jebkādu informāciju.Paldies jau iepriekš!
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Vai man ir nepieciešami savi pludmales dvieļi, ziepes un šampūns, sporta apavi utt.? Ja tu dotos šodien, ko tu ņemtu līdzi?
14 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Parādīt vairāk »