Jautājumi par SamuiVietas un izklaide

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Samui
Mūsu ekskursijā ir iekļautas tikai brokastis, kur var ēst pusdienās, vakariņās, cik tas iznāk pēc summām?Dollaros
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
Kur var garšīgi un lēti paēst Lamai, piemēram, Goshi's Jomtienā (Pataijā)? Netālu no Thai House vai Koh Samui Jasmine.. Paldies!3kje4s12
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Dalieties savos iespaidos par šo vai līdzīgu kombinēto ceļojumu. Tās plusi un mīnusi. Kam jāpievērš uzmanība.
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 7 atbildes
Labdien! Vai varat, lūdzu, pateikt, vai sporta zāle šajā viesnīcā ir vai nav? Paldies.
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
nekad nav bijis atvaļinājumā uz salām. Pastāsti man, lūdzu, cik mežonīgi vai, gluži otrādi, civilizēti Koh Samui, Taizemē. Paldies jau iepriekš.
13 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 8 atbildes
Palīdziet man atrast Yin Yang restorānu Koh Samui, lūdzu, norādiet man adresi))
14 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
vai ar bērnu vai diētas ēdienkarti
15 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Cik vidēji izmaksā uzturēšanās šajā viesnīcā?
15 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
cilvēki vispār..Kur iet 2 jaunām un skaistām meitenēm? Tur vispār bāros kādā kompānijā pulcējas?Šajā sakarā Turcijā, protams, ir traka.. Aizej uz diskotēku un ej prom.. Jā un tur ir daudz krievu . . Taē nez kāpēc viena pensija vai precējies (((Vai arī vīrieši ar noslēpumiem apskāvienos.. Lai gan tas ir saprotams.. tas ir lēti))) Bet tas pat nav par vīriešiem.. Kaut kādi cilvēki nav ballītes- kā .. nav sabiedrisks. Un es gribu iziet uz pilnu klapi!
16 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
Pastāstiet man, lūdzu, kurā viesnīcā Koh Samui ir visjautrākā? Kurā viesnīcā ir daudz jauniešu??
16 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 10 atbildes