Jautājumi par SočiViesnīcas izvēle

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Soči
Mēs esam trīs: divi pieaugušie un 4 gadus vecs bērns. Vai ir jāmaksā par bērnu, ja viņš neņem atsevišķu gultu (guļ vienā gultā ar mammu) un neēd ēdamistabā vai var ēst vienu porciju ar mammu.
10 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Kaut tā būtu klusa viesnīca. Un netālu no jūras un apskates objektiem. Jau iepriekš paldies par padomu!
10 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Kā noformēt atļauju, ja tēvs un notārs nepiekrīt taisīt?
10 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Cienījamie tautieši! Šogad vēlamies apmeklēt mūsu dienvidus. Vajag viesnīcu ar labu pludmali, bērnu animāciju, labu ēdienu, baseiniem un slidkalniņiem, vai ar akvaparku un normāliem numuriņiem. Vai tādi ir Sočos? Nu, cenas nav pārmērīgas, kā, piemēram, Prometejā. jūlijā. Paldies par atbildēm! :-)
10 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 6 atbildes
Kurā sanatorijā var ārstēt artrozi
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
Saskaņā ar šādiem kritērijiem: Eiropas tipa, ko var teikt "labākā viesnīca Sočos", vietā ar attīstītāko infrastruktūru, atjaunota uz Olimpiskajām spēlēm, netālu no jūras (jo tuvāk, jo labāk) ar civilizētu, aprīkotu pludmali, laba apkalpošana, balkoni, labs ēdiens, bufete, un lai naktī varētu gulēt bez ausu aizbāžņiem. Apsveram variantus Radisson Blu Paradise Resort & Spa Soči Sea Galaxy Hotel Congress & Spa 4* Swissotel Sochi Kamelia Bet mēs neko nezinām ne par viņiem, ne par esošajām alternatīvām, vai kaut ko labāku. Lūdzu, dodiet padomu, kas zina. Paldies!
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 1 atbildi
kārtīgai atpūtai ar lieliem bērniem, tuvu jūrai un civilizācijai. ar labiem dzīves apstākļiem. Būšu pateicīgs saimnieka telefonam.
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Man atsūtīja biļeti no tūrisma aģentūras elektroniskā formā, t.i., doc formātā, un teica, lai izdrukāju uz printera un varu braukt ar to. Vai mani uzņems sanatorijā, ja to izdarīšu?
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Vai vēlaties palikt šajā viesnīcā, lai svinētu savu dzimšanas dienu 5 dienas un 4 naktis? jūra nav nepieciešama, baseins, un redzēt Soču pilsētu
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Pirmsolimpiskajā sezonā Sočos notiks 2012.-2013.gada sezonas sacensības Kuru viesnīcu labāk vest tuvāk olimpiskajām vietām (vai vieglākais ceļš uz šīm vietām).
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents Nav atbilžu
Man ir biļete uz 21 dienu no arodbiedrības
15 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu Nav atbilžu
Septembris Oktobris
15 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Tas bija mans pirmais kompleksais ceļojums, tie bija 80. gadi. Toreiz tas bija ļoti forši. Es vēlētos jūs atkal apmeklēt. Apbrīnojami, ka jums ir vietne, bet nav fotoattēlu. Mūsdienās tas ir tik vienkārši. Es gribētu Vai zināt, kā iegādāties biļeti uz savu brīvdienu māju?
15 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 3 atbildi
Visi jautājumi
Krievija
Adlers Anapa Astrahaņa Baikāls Belgoroda Čeļabinska Elbrusa reģions Essentuki Gelendžiks Jaroslavļa Jekaterinburga Kaļiņingrada Kazaņa Kislovodska Krasnaja Poļana Krasnodara Krasnokamenska Maskava Ņižņijnovgoroda Rostova pie Donas Sanktpēterburga Soči Suzdal Svetlogorska Tuapse Tver Vladimirs Vladivostoka Volgograda Yeysk Železnovodska
vēl