Atsauksmes raksta nevis rakstnieki, bet gan tūristi.Izmēģiniet to, tas ir iedvesmojoši!
Pievienojiet atsauksmi tūlīt Atgādināt man pa e-pastu ×

Jautājumi par MaskavaDokumenti un apmales

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Maskava
Interesē nesen ceļojušo padomi un pieredze. Es plānoju braukt ar vilcienu. Vai ir no kā jābaidās? Kas notiek uz robežas? Interesē arī jautājums par to, kādiem dokumentiem jābūt līdzi? Es rakņājos pa internetu, un visur raksta, ka šobrīd var vienkārši ceļot ar Ukrainas pilsoņa pasi. Ārzemnieki nejautā?
6 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 12 atbildes
Vai ar Ukrainas pasi var braukt uz Krieviju, vai likumi mainījušies?
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Labdien! Mums ir ikgadēja vairākkārtēja vīza uz Vāciju ārstēšanai. Vai mēs varam lidot uz Grieķiju ar šo vīzu?
11 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 8 atbildes
Kurš jums pateiks, kā iegūt tūristu vīzu Afganistānas pilsoņiem uz Krieviju? Es par to zvanīju daudziem uzņēmumiem, viņi visi atsakās
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Es lidoju no Minskas uz Maskavu, es nezinu, vai pie izejas tiek pārbaudīta rokas bagāža, proti, litri no Duty Free?
16 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Visi jautājumi
Krievija
Adlers Anapa Astrahaņa Baikāls Belgoroda Čeļabinska Elbrusa reģions Essentuki Gelendžiks Jaroslavļa Jekaterinburga Kaļiņingrada Kazaņa Kislovodska Krasnaja Poļana Krasnodara Krasnokamenska Maskava Ņižņijnovgoroda Rostova pie Donas Sanktpēterburga Soči Suzdal Svetlogorska Tuapse Tver Vladimirs Vladivostoka Volgograda Yeysk Železnovodska
vēl