Atsauksmes raksta nevis rakstnieki, bet gan tūristi.Izmēģiniet to, tas ir iedvesmojoši!
Pievienojiet atsauksmi tūlīt Atgādināt man pa e-pastu ×

Jautājumi par WadduweLaikapstākļi un gadalaiki

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Wadduwe
Labdien! mēs dosimies uz Wadduwa no 08/03/14 uz 14 dienām, lietus sezona ir ļoti noraizējusies. kādi laikapstākļi šajā laikā? lūdzu, pastāstiet man savu pieredzi. pateicos jau iepriekš!
11 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
07/12/13 mēs tur lidosim, ļoti gribu zināt kā iet ar lietavām, ceru, ka tās ir īslaicīgas?
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Viņi pārraida spēcīgas lietusgāzes un kas visu appludināja ?? Kādi laikapstākļi,raksti?? Vai visos boogalos ir ledusskapji?? kā viņi pasniedz brokastis. Mums ir tikai brokastis. Kur var paēst pusdienās un vakariņās?
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
29.09 gribam uz Šrilanku. vai mēs varam peldēt vai līst? Kurp doties. cik daudz naudas ņemt līdzi? Paldies
13 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
Braucam uz šo viesnīcu 18. augustā uz 2 nedēļām (no Kijevas) Es negribētu sēdēt istabā, paslēpties no lietus. Un tomēr, kurš bija šajā viesnīcā, gribu dzirdēt praktiskus padomus, tā kā lidojam pirmo reizi, tad daudz atpūtāmies tikai Turcijā. Ar ko mēs riskējam, izvēloties 4 * viesnīcu? Paldies.
13 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 6 atbildes
Vai vēlaties uzzināt, kādi laikapstākļi ir septembrī? Vai ir vērts doties ceļojumā vai līs visu dienu? jau iepriekš paldies par atbildēm!!!
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
vaučeri tika pirkti maijam no 4. līdz 12. maijam, no kā jābaidās, saka, ka šajā periodā lietus sezona un vai ir vērts veikt kaut kādas vakcinācijas?
13 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
lidojam no Kijevas uz maija brīvdienām, vaučerus jau esam nopirkuši, bet šaubas moka, lai gan tūroperators mierina, ka ar laiku un silto okeānu viss būs kārtībā, un nezinu vai varēsim atdot talonus un iekasēt naudu, ja šajā viesnīcā viss ir tik slikti?
13 gadiem atpakaļ  •  9 abonenti 12 atbildes