Atsauksmes raksta nevis rakstnieki, bet gan tūristi.Izmēģiniet to, tas ir iedvesmojoši!
Pievienojiet atsauksmi tūlīt Atgādināt man pa e-pastu ×

Jautājumi par KoggaleVietas un izklaide

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Koggale
6 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Cienījamie atpūtnieki, pastāstiet man, lūdzu, par šo jautājumu: kurš atpūtās vai gāja cauri ciematam pie Koggalas - Ahangama? Mēs braucam ar puisi, viesnīca šajā ciematā izrādījās vispieejamākā par cenu) , bet Gribētos saprast, ko tur vēl var darīt? Kā ir ar pašu ciematu un vai tur ir vismaz kaut kas?) Paldies jau iepriekš)
11 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 6 atbildes
Mums patīk peldēties ar spurām un maskām, vērot zemūdens pasauli. Vai, uzturoties šajā viesnīcā, ir iespējams īstenot mūsu sapni?
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Mēs lidojam pirmo reizi.
12 gadiem atpakaļ  •  9 abonenti 9 atbildes
Vēlamies sarunāt fotosesiju. Vai ir iespēja atrast fotogrāfu uz vietas, varbūt Hallē? Un orientēšanās izmaksas, citādi internetā atradu pāris variantus, bet šis ir ļooooti dārgs pat Kijevai.
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
Vienā pārskatā tika rakstīts par troksni, ko rada nepārtraukti žņaudzošas automašīnas.
12 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 7 atbildes
Kā es saprotu, tad visu trīs viesnīcu teritorijā ir Wi-Fi bezmaksas serviss, tas ir, brīvpieejā.Tikai kaut kur istabās, bet kaut kur reģistratūrā - vai ne? Mani interesē šis jautājums par divām viesnīcām: Beach un Village. Paldies.
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi