Atsauksmes raksta nevis rakstnieki, bet gan tūristi.Izmēģiniet to, tas ir iedvesmojoši!
Pievienojiet atsauksmi tūlīt Atgādināt man pa e-pastu ×

Jautājumi par HikkaduweVietas un izklaide

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Hikkaduwe
Cik izmaksā vakariņu iegāde restorānā Hikke Trans uz vietas? Aptuveni vakariņu izmaksas ir 26 USD, ja pērkat biļeti ar brokastīm un vakariņām. Šaubas par tūres izvēli ar HB ēdienreizēm ir tādas - kāpēc maksāt par visām vakariņām viesnīcas restorānā, ja tās var nopirkt uz vietas, un ja negribi viesnīcas ēdienu, tad ej brīvi uz vietējām kafejnīcām un ņem visu. jūsu sirds vēlas, nevis tas, kas tiek piedāvāts. Vienā no 2012. gada atsauksmēm es lasīju, ka var pārcelt vakariņas uz pusdienām, kas zina, kas par to? Paldies visiem par turpmākajām atbildēm.
6 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Labdien visiem! Iesakiet labas kafejnīcas (par cenas un kvalitātes attiecību) viesnīcas Hikka Tranz by Cinnamon 4 * rajonā, un kur jūs varat doties principā Hikaduvā? Svētku datumi 20.11 - 30.11
8 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 10 atbildes
pastāstiet man, kur jūs varat doties ekskursijās no Hikaduvas? vai ir atšķirība starp reģioniem attiecībā uz ekskursijām ??? vai arī jūs varat ceļot no jebkuras pilsētas?
10 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 13 atbildes
KAS AR DISKĒKĀM, NAKTS DZĪVE. MĒS NEESAM LĪDZ RĪTA PAKĀRINĀŠANAS FANI, BET...
10 gadiem atpakaļ  •  10 abonenti 10 atbildes
Meklējam krievvalodīgos ceļabiedrus!!! Dodieties kopā ekskursijās un vienkārši tērzējiet. Problēmas ar angļu valodu
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Kas ir bijis Chaaya Tranz Hikkaduwa? Vai ir iespējams peldēt bez traumām? Cik tālu līdz pienācīgām jūras velšu kafejnīcām? Cik tālu ir augļu tirgus? Vai ir klāt krievvalodīgie posti? Vai ir klāt vietējie zvejnieki?
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 5 atbildes
Laba diena visiem! Es došos lidot atpūsties ShL un izvēlēties viesnīcu. Šī šķiet ļoti mīļa, oficiālajā mājaslapā visas fotogrāfijas ir ļoti skaistas, bet skaidrs, ka viss ir izpušķots. Sakiet, kas nesen bija, vai viesnīca un numuriņi ir labā stāvoklī, man teica, ka nesen viss tika remontēts? Vai ir silts (pat ne karsts) ūdens, vai darbojas gaisa kondicionieris? Kā ir ar ēdienu? Kur var paēst, ja ne viesnīcā? Cik ilgs laiks nepieciešams, lai nokļūtu no lidostas uz viesnīcu? Un tomēr es ļoti gribu izmēģināt relaksējošu masāžu ar eļļām, kur to var izdarīt? Ir maz informācijas par viesnīcu, kā arī par valsti. Būšu pateicīgs, ja kāds varētu palīdzēt :)
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
Un cik maksā dzērieni? Jau iepriekš liels paldies!!!!!
14 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 6 atbildes
Man ir jautājums: es nekad neesmu bijis SHL. Tāpēc man nav nekādas informācijas. Trūkst tīmekļa vietnē esošās. Tātad. Kur ir labākā vieta niršanai SL? Dosimies oktobrī mēneša sākumā. Uzdevums ir grūts. Man vajag nirt, sievai atpūsties un ceļot ekskursijās.
15 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 54 atbildi