Jautājumi par VenēcijaVietas un izklaide

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Venēcija
10 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
15.00 ierodos stacijā, un 15.30 sākas opera
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
Labdien! Ir vairāki jautājumi par Venēciju. 1. Vai no Trevīzo lidostas uz Venēciju (Piazza Roma) kursē tiešie autobusi? Tātad bez pārskaitījumiem? Jāzina cena un laiks (iebraucam agri no rīta). 2. Vai Venēcijas dzelzceļa stacijā ir bagāžas nodalījums, lai to varētu atstāt uz 4-5 stundām? 3. Lielveikali Venēcijā (Billa, Kup u.c.) - vai cenas, izvēle un veikalu platības ir normālas? Nav daudz sliktāks par veikaliem kontinentālajā daļā? Mēs iegūstam tuvāko Coop. 4. Vai ir iespējams pārvietoties kājām (pietiekami daudz tiltu)? 5. Uz kurām salām Venēcijā iesakāt kuģot? oktobris. Liels paldies par padomu!
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 5 atbildes
Sveiki. Oktobrī es pirmo reizi būšu Venēcijā. Šķiet, ka 4. diena. Pieredzējis, pastāstiet, kādas ir tās interesantās un nelokāmas vēsturiskās vietas Venēcijā un tuvākajā apkārtnē, kuras ir vērts apmeklēt. Uzreiz teikšu, ka tālu nebrauksim, kā tur uz Milānu vai uz Gardas salu vai tur uz Veronu. Kaut kas tuvāks, lokālāks, es nedzenu pēc pasaules atrakcijām. Man patīk neatklātas vietas. Vienkārši skaistas pilsētas. Ko apmeklēt? Varbūt ir kādas ērtas iespējas nokļūt šādās pilsētās no Mestres, jo brauksim ar sabiedrisko transportu, neesmu pieradis))) Varbūt Venēcijā ir kādi neparasti maršruti, piemēram, katakombas pie Odesas, Parīze vai NLO restorāns Bratislavā. Kādas ekskursijas zem ūdens, pagrabos? Un tad 4 dienas...
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
Dodos apmeklēt Venēciju uz dažām dienām bez tūroperatora
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Es taisos pirkt muzeja karti vietnē http://www.veniceconnected.com/fr, bet nesaprotu, vai šī karte jau var tikt uz muzeju vai tikai dod atlaidi?
14 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Mani sauc Maša.Man ir 30 gadi dzīvoju Kijevā.Meklēju kompanjonu vai kompanjonu maija beigām Venēcijā,varbūt citā pilsētā
15 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 5 atbildes
Kā to izdarīt vienas dienas laikā? Palīdziet plānot ceļojumu no Venēcijas uz Sanmarīno "lētu un jautru"
15 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 3 atbildi