Jautājumi par RiminiViesnīcas izvēle

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Rimini
Labdien! Kas bija šajā viesnīcā ziemā? Braucam 2018. gada janvārī, bet baidāmies, ka būs auksti) Padalieties iespaidos, paldies!
8 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 6 atbildes
Arvien vairāk sliecos atpūsties bez paciņas, tā teikt, par 14 dienu atpūtu ar ēdienreizēm, brokastīm + vakariņām, tie skaitīja vairāk kā 3000 eiro par 2+2. Tāpēc es domāju, ka tā var pašorganizēties un atpūsties bez ceļojumu aģentūras? Draugi, kā vienmēr, es lūdzu palīdzību)))
8 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 5 atbildes
Es nopirku lētu ceļojumu uz Rimini Itāliju uz nedēļu. Ekskursija, bet ar nakšņošanu vienā vietā - uzreiz apstiprināja viesnīca Asso (tas ir krievu valodā) 3 *. Bet atsauksmes ir šausmīgas! Vai tā ir? Varbūt kādam ir objektīvs viedoklis. Atteikums no viesnīcas - sods 224 eiro + visas viesnīcas pēc pieprasījuma, jo. Izbraucam 21.06.14. Ko darīt? Nezinu Pastāsti man._
11 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 6 atbildes
pastāstiet man par viesnīcu Baia Imperiale 4 * Riminni? kā paēst, kā nokļūt līdz dzelzceļa stacijai, kur sauļoties bez maksas
11 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 42 atbildi
Dodamies uz viesnīcu Arpa. Kam viesnīcā tika izsniegti pludmales dvieļi un tualetes piederumi? Un ar balkona istabām cik cilvēkiem? Mēs ceļojam kopā.
12 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu Nav atbilžu
Braucam 3 pieaugušie. Rimini, iesakiet kādu pieklājīgu 3 zvaigžņu viesnīcu, iespējams, labāk pilsētas centrā.
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
ko ņemt līdzi uz rimini un ko tur labāk iegādāties
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
neatradu atsauksmes par Morolli 3* padalieties iespaidos par viesnīcu....
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
Vēlams ar baseinu un tuvāk centram
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
svarīgs ir attālums
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Vai kāds ir palicis Cucciolo Rimini? Vēlos uzzināt vai visas telpas ir izremontētas?
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Kas atpūtās šajā viesnīcā,rakstiet.Ļoti vēlētos uzdot savus jautājumus par šo viesnīcu zinošiem cilvēkiem.
spriežot pēc tūristu fotogrāfijām, viesnīcai vajadzētu patikt
Esam ar bērniem 9 gadi un 2 gadi.Gribētu normālu viesnīcu,viss iekļauts,jūra tuvu un krieviski runājošs cilvēks bija viesnīcā. Vismaz viens!!!
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
kādas telpas pēc remonta?
14 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu Nav atbilžu
vai jebkurā citā viesnīcā, kuru iesakāt
14 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu Nav atbilžu
Varbūt kāds pieredzējušais var dot kādu labu padomu? Es arī daudz lasīju par Viktoru. Kam ir viņa koordinātes?
14 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 5 atbildes
Pastāstiet man novembrī, vai viesnīcas ir apsildāmas vai joprojām ir siltas? Sapulcējās Itālijā, ieteica Rimini var pastāstīt, ko vēl.
14 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
Atradu tikai viesnīcu invalīdiem ar tādu nosaukumu. Teiksim, tas bija ļoti labs pārskats. Kur tas atrodas, cik tālu tas ir no dzelzceļa stacijas Rimini. Kā tur nokļūt un cik maksā? Paldies jau iepriekš.
15 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
Es vēlētos komfortablus dzīves apstākļus
15 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
kurš bija viesnīcā michelandgelo 3 *, dalieties savos iespaidos
15 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
Iesaki kādu tīru 3* viesnīcu Rimini, lai istabā ir savs kondicionieris (lai varam paši ieslēgt) un divguļamā gulta. Gribētos vairāk krieviski runājošu (vai vismaz angliski runājošu) darbinieku. Pilnīgi ideāli, ka tuvumā ir bezmaksas pludmale. Es zinu, ka tas atrodas netālu no Džona viesnīcas, bet tur vairs nav vietas. Rīt man jārezervē, bet esmu galīgi apmulsusi.
15 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Mēs ar vīru gatavojamies atpūsties John Hotel. Numurs tika rezervēts tikai bez gaisa kondicionēšanas. Vai, jūsuprāt, ir iespējams piemaksāt par gaisa kondicionēšanu uz vietas? Un kas zina par viesnīcu. Tur arī teikts, ka pretī viesnīcai ir bezmaksas pludmale, vai tā ir taisnība?
15 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Vai ir vakara animācija, vai ir tālu no viesnīcas līdz Rimini diskotēkām? Kura viesnīca ir labāka vieta vakara izklaidei (diskotēkas) un pastaigām? Paldies.
16 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Nekur internetā nevarēja atrast nevienu atsauksmi, viesnīcas apraksts tik tikko tika atrasts. Varbūt kāds atpūtās. Jebkura informācija ir nepieciešama.
16 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi