Jautājumi par Ziemeļu goaViesnīcas izvēle

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Ziemeļu goa
6 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 5 atbildes
Ceļošana 2018. gada novembrī. Nav informācijas par šo viesnīcu.
7 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 3 atbildi
Ja telpas līmenis ir standarts, tad aptuveni kādi kadri, kādas ērtības? Fotoattēlā šķiet, ka telpas sastāv no vairākām istabām un pat stāviem
7 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
7 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Vai šajā viesnīcā ir blaktis? Un ja tā, kas mums jādara?
7 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 11 atbildes
Labdien. Mēs esam trīs, mums jāatzīmē vienā telpā. Skatoties uz istabu fotogrāfijām, var redzēt, ka tās ir ļoti mazas un ir viena liela gulta. Pastāsti man, vai viņi ieliek 3. gultu?
8 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
Es nevaru atrast nevienu atsauksmi ar šo nosaukumu. Turklāt dažādas vietnes sniedz dažādu informāciju par šīs viesnīcas atrašanās vietu, sākot no ciemata. Condolima, kas beidzas 900 m attālumā no Morjim pludmales. Tūroperatora BG mājaslapā pazudusi galvenā viesnīcas fotogrāfija ar baseinu, un viesnīcas aprakstā teikts, ka baseina nav. Ja jums ir uzticama informācija par šo viesnīcu, lūdzu, rakstiet. Lidojam ar 2 gadīgu bērnu, gribam pārliecināties, ka viss ir kā plānots.
8 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 9 atbildes
Mans ļoti labs draugs aizbrauca uz ziemu Candolim līdz aprīļa beigām.Varbūt kādam būs iespēja viņam iedot kādu cigarešu bloku (tur gan dārgi un kvalitāte neder).Atbrauks uz jebkuru vietu ziemeļiem un, protams, mēs garantējam Goan pateicību.
10 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 3 atbildi
Paņemt mini kafijas automātu? Kā atdzesēt ūdeni un citus dzērienus7
10 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 8 atbildes Ir atbilde no viesnīcnieka
Mēs novembrī kā pāris dodamies pirmo reizi uz Indiju uz 14 dienām. Kas ir bijis, pastāstiet man aptuveni cik USD. (dolārs) vai tas ir jāņem līdzi ?? (plānojam īrēt skrejriteni, ēst kaklā 1 reizi dienā, pārējais vakaros pie Old Monk, lai paspētu ar augļiem un pašu gatavotiem jūras veltēm no tirgus - garnelēm, omāriem bez fanātisma)))) 1 brauciens ir iespējama ekskursija). Jau iepriekš pateicamies par jūsu atbildi
11 gadiem atpakaļ  •  10 abonenti 15 atbildes
Pastāsti man, Indijas viesnīcas Don Teresina un Don Alkin ir divas dažādas vai ne, pēc fotoattēla man radās iespaids, ka tas ir viens un tas pats, lai gan atsauksmes no Teresina zonas ir labākas
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Vai varat, lūdzu, pastāstīt, vai Regent istabā ir fēns un vai tiek nodrošināti pludmales dvieļi? Vai arī tas jāņem līdzi?
11 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
Es izlasīju vienā no viņu atsauksmēm, ka Calangute centrs atrodas 30 minūšu gājiena attālumā no šīs viesnīcas. Vai tā ir?
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
pagājušajā gadā bijām Prazeres, Candolim, ceļš bija nedaudz saspringts. īpaši vēlu vakarā, bez lukturīšiem, vienkārši šausmas.
11 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
Nevar atrast jaunākās atsauksmes par viesnīcām
11 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 7 atbildes
Pastāsti man, kas zina, ko par šo viesnīcu????????KŪROT MELLO ROSA 3 * Jebkura informācija, LŪDZU!!!!!!!
11 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 5 atbildes
Palīdziet ar viesnīcas izvēli!!!!!Ziemeļ Goa!Lai skaista pludmale,lai var aizbraukt kaut kur apkārtnē,lai nav ļoti garlaicīgi!!!!
12 gadiem atpakaļ  •  9 abonenti 10 atbildes
Lai kur mēs atpūstos, kad iereģistrējamies viesnīcā, mēs vienmēr pasniedzam administratoriem dāvanas vai noteiktu naudas summu un ar smaidu uz lūpām lūdzam uzdāvināt labu numuru. Tas vienmēr ir izdevies. Un kā ir ar to Indijā ?
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 6 atbildes
Kurš bija šajā viesnīcā saki vai istabā ir ledusskapis??
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Kas atpūtās šajā viesnīcā pastāstiet visu ko zini.Vai ir iespējams noīrēt gludekli,un cik tas maksā.Kur var paēst.Kur var samainīt dolārus? ,
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
viesnīca LA VAIENCIA Kas atpūtās šajā viesnīcā, pastāstiet mums visu, ko zināt, dzīvi, atpūtu utt. Paldies jau iepriekš. ,
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Dodamies 6 cilvēku kompānijā pašā novembra sākumā, interesējam Goa ziemeļos, palīdziet izvēlēties budžeta viesnīcu, varat 2* vai 3*. Un kuru pludmali labāk izvēlēties? Gribu izklaidēties, bet arī nebūt ļoti netīru.. Vispār, kas vispirms būtu jāzina par Indiju un vai tur nav bīstami atpūsties ar meitenēm vienatnē?
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Laba diena visiem! Interesē objektīva info par šo viesnīcu, kā ir - ne pārāk netīra un novārtā atstāta? Kas atrodas tuvumā - kafejnīcas, restorāni, veikali?
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Parādīt vairāk »