Jautājumi par NetānijaViesnīcas izvēle

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Netānija
Vai tuvumā ir pārtikas veikali? Iesaki labu garšīgu kafejnīcu)) Kādu apģērbu ņemt līdzi septembra beigās-oktobra sākumā?
11 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 7 atbildes
Plānojam pārmaiņus pavadīt pludmales brīvdienas un ekskursijas (katru otro dienu)
11 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 5 atbildes
Braucu ar bērnu uz Izraēlu, plānojam atpūsties Netānijā. Mēs izvēlamies biļeti, taču ir pārāk pretrunīgas atsauksmes un cenu diapazons. Pastāstiet man viesnīcu Netanijā, 3 * - 4 *.
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 9 atbildes
Sveiki! Lūdzu pasaki man: janvāra sākumā dosimies kopā uz nedēļu uz Netaniju. Plānojam apmeklēt Jeruzalemi un Telavivu. Kā ģērbties? Vai jūs ņemat lietussargu? Siltas jakas? Kādas kurpes? Vai istabās ir apkure? Paldies
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
Sakiet, lūdzu, vai standarta istabā ir ledusskapis un cita sadzīves tehnika.
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
KĀ IZRAĒLIEŠI ATTIECAS PAR LĪDZI VESTĀM PRECĒM, SUVENĪRIEM UN MĀJSAIMNIECĪBAS PRECES NO ARĀBU VALSTĪM
13 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 11 atbildes
Vai jūsu istabās ir ziepju pagatavošanas iespējas? kā ar dvieļiem un sauļošanās krēsliem pludmalē? no viesnīcas dot vai nē?
13 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
Pastāsti man, ir grūti nokļūt pludmalē, no attēla es sapratu, ka viesnīca atrodas kalnā un jums ir jākāpj pa kāpnēm uz pludmali? Man ir problēmas ar kājām, gribu zināt, cik grūti ir tikt no ateles uz pilsētu, uz pludmali. Paldies visiem par atbildi.
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Nākamajā atvaļinājumā plānojam doties uz Izraēlu. Mēs izpētījām iespējas, izvēlējāmies Netanju. Šķiet, ka pilsēta atrodas ērtā vietā, un mēs atpūtīsimies pie jūras ... Bet mēs nekādā gadījumā nevaram izvēlēties viesnīcu, ir maz atsauksmju vai tajās nav informācijas. Viesnīcas ar vienādu "zvaigžņu vērtējumu" ir pārsteidzoši atšķirīgas cenu ziņā! Cilvēki, kuri palika Netānijā, IESAKA VIESNĪCU, vēlams 4 *.
14 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 5 atbildes
Rezervēja istabu novembrim, bet apstākļi ir mainījušies. Cik maksā šīs viesnīcas rezervācijas atcelšana? Palīdzība.
14 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Labdien. Kādi dokumenti ir nepieciešami, lai ceļotu ar 2,5 gadus vecu bērnu, ja ceļo tikai viens no vecākiem? Bērnam 2,5 gadi lidojuma un viesnīcas izmaksas būs 100%?
14 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 6 atbildes
Lūdzu, pastāstiet man par to vairāk
15 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
Mēs vēlamies ietaupīt uz viesnīcu, lētāko iespēju, ko piedāvā Palace Netānija. Ka šī tiešām ir BRIESMĪGA viesnīca un nekādu plusu? padomu.
15 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Lūdzu, pastāstiet man visas atbildes, es priecāšos !!!!!!!
16 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 6 atbildes