Atsauksmes raksta nevis rakstnieki, bet gan tūristi.Izmēģiniet to, tas ir iedvesmojoši!
Pievienojiet atsauksmi tūlīt Atgādināt man pa e-pastu ×

Jautājumi par EilataViesnīcas izvēle

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Eilata
Dalieties pieredzē un iespaidos, kurš atpūtās FORTUNA sistēmā (nevis piekrastes viesnīcā).
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
sveiki pasaki lūdzu kas ir iekļauts, ceļojam ar bērnu 1.8, paņēmām Deluxe Tower, SV istabiņu, prasām tūroperatoram, viņš saka, ka viesnīcā visi pakalpojumi mainās katru mēnesi un konkrēti var uzzināt tikai uz vietas, kas tā par niršanu, jahtu, auklīšu ik stundu, vai ir iespēja braukt... Vairāk lasiet: http://my.turpravda.ru/messages/
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
Sakiet vai ir krieviski runājoša auklīte un vispār par viesnīcu gribu visu zināt.Cik ilgi jāiet,ja kājām,uz observatoriju,kāda ir ūdens temperatūra jūrā oktobrī. Tūroperators man teica, ka bērniem nav sterilizatoru, lai gan viesnīcas servisos par tiem rakstīts katrā vietnē.
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Lasīju, ka reģistrējoties jāuzrāda bankas karte vai jāatstāj depozīts
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
Sveiki! Vēlamies atpūsties jūrā ar bērnu 1,5 gadi oktobrī-novembrī. Budžets līdz 2500 USD. Kādu ēdienu izvēlēties? Un kāds ir labākais veids, kā pabarot bērnu? Vai es varu izvēlēties diētisko ēdienkarti restorānos? Vai arī labāk gatavot pašam? Mājās viņš ēd no mūsu galda, viņam negaršo savu bērnu ēdiens. Kādu viesnīcu jūs ieteiktu?
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Vai tur ir dārgi ēst? jo viesnīcas pārsvarā ir uz BB vai HB, vai no Eilatas var aizbraukt uz Nāves jūru, Jeruzalemi? gribētos braukt aprīlī, kādi laikapstākļi tajā laikā? aptuveni 50 tūkstošu budžets diviem pieaugušajiem no Maskavas, un vispār, kādas īpašības sagaida tūristu šajā valstī?
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 8 atbildes
Sveiki! pastāstiet man, lūdzu, kura pludmale ir labāka atpūtai ar bērnu (smiltis un maiga ieeja ūdenī). pateicos jau iepriekš
14 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Dārgie draugi. Mēs vēlamies doties uz Isrotel Sports Club Hotel, pastāstiet man, kas bija šajā viesnīcā, vai jums patika? Jo īpaši apkalpošana, animācija, virtuve un dzērieni?
14 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 3 atbildi
Pastāstiet, lūdzu, kas bija Izraēlā, saistībā ar nesenajiem notikumiem pie Sarkanās jūras, es nevēlos braukt uz Ēģipti, bet man patika jūra, mēs apsveram Eilatas Izraēlas variantu. Ja ir rifi un kādas viesnīcas varat ieteikt. Un vai ir vērts braukt un kurā laikā vēlams?? Un arī kur nopirkt ekskursiju,Pegasam nav!Paldies!
14 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
Cienījamie tūristi, vēlos atpūsties no biroja darbiem un mazināt stresu ar 7 gadus vecu bērnu un nirēju vīru. Ēģiptē jau divas reizes bijušas, meklējot ko jaunu. padalies ar info kuru viesnicu labak izveleties lai ir viss inc .. un cits jautajums - Eilat ir visas municipālās pludmales ??? ka nevienai viesnīcai nav savas pludmales??? gaidu interesantus un noderīgus faktus par valsti – Izraēlu. jau iepriekš
15 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
kāds laiks eilatā janvārī
15 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 3 atbildi