Jautājumi par JeruzalemeVietas un izklaide

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Jeruzaleme
Labvakar. Ekskursijā ēdiens BB. 3 dienas Izraēlā, 3 dienas Jordānijā. Sakiet, lūdzu, kāds budžets jums vajadzīgs pusdienām, vakariņām? Ēd nedaudz, nedzer, mīl gaļu
11 gadiem atpakaļ  •  11 abonenti 45 atbildes
Kas zina, kādi ierobežojumi ir Šabatā (piektdien sestdienā) Jeruzalemē un Telavivā. Šajās dienās plānoju doties uz Nāves jūru un pārcelties no Jeruzalemes uz Telavivu (viss ar autobusu no centrālās autoostas). Vai man būs grūtības.
14 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
Es došos uz vasaras vidu. Man vajadzēs dzert daudz ūdens. Kad es devos uz Ēģipti, mani draugi dalījās pieredzē par to, ka paņēmu līdzi vairākus litrus dzeramā ūdens. ar mani es uzvārīju tēju un daudz kafijas istabiņā(bez tās nevaru).Pastāstiet lūdzu kāda ir situācija ar ūdeni Izraēlā.Cik maksā,cienīt? Vai es varu paņemt līdzi 5 litrus ūdens? Vai viesnīcā ir iespējams izmantot elektrisko kafijas automātu?Vai istabās ir ledusskapis? Paldies
14 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 12 atbildes
Gribu braukt pati(ne ar ceļojumu aģentūru) plānoju paņemt biļeti caur internetu, te laikam apdrošināšana nav nodrošināta.Vai vajag apdrošināšanu un kur var dabūt. Paldies
14 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
Pastāsti man, kādā formā rakstīt piezīmes, kas ir atstātas Raudu mūrī, lūgšanas vai vēlējuma veidā? Un tu vari paņemt līdzi kāda radinieka rakstītu zīmīti un ielikt viņam vai uzrakstīt uz cita vārda vai vienkārši uzrakstīt viņam.Paldies
14 gadiem atpakaļ  •  10 abonenti 11 atbildes
Gribu apmeklēt Jeruzalemes svētvietas un mazliet papeldēties Nāves jūrā.Palīdziet izvēlēties ekskursiju, ja iespējams ne dārgu. Braucu no Kijevas,vai ir vērts braukt vasaras vidū.Man ir daudz jautājumu.Lūdzu sniedziet vērtīgus ieteikumus.Paldies
14 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 59 atbildes