Jautājumi par Nusa DuaViesnīcas izvēle

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Nusa Dua
Vēlamies aprīlī doties uz Bali uz 10-14 dienām atpūsties kopā ar visu ģimeni 3 pieaugušie un mazā 6 mēnešus veca. bērns. Mēs jau esam atpūtušies viesnīcā Nusa Dua, un tagad vēlamies īrēt villu uz 2 nedēļām. Pastāsti man, kurš to izdarīja, kur sākt. Skats uz okeānu nav nepieciešams. Mierīga zona. Paldies
12 gadiem atpakaļ  •  10 abonenti 9 atbildes
Viņi saka, ka ir viesnīcas, kur bēgums ir mazāk jūtams, LŪDZU, pasakiet man. Mums ļoti patīk peldēt. Kura ir labākā sezona, lai apmeklētu Bali? lai mazāk līst.Paldies
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
Es domāju doties uz Novotel Nusa Dua Bali viesnīcu Bali. Es pērku biļeti Continent Voronezh LLC. Es ceļoju ar bērniem, tāpēc vēlos saprast, kā Nusa Dua kūrorta zona ir piemērota ģimenēm ar bērnu
14 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 7 atbildes
Uzrakstiet lūdzu, kurš atpūtās Bali.Pasakiet. Mums tuvumā vajag gan naktsdzīvi, gan niršanu. Kuru viesnīcu izvēlēties
15 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
mēs ēdam apmēram Bali, piedāvājiet viesnīcu swiss belhotel 4 , atsauksmes nav, varbūt kāds zina par šo viesnīcu. un kas vēl jāņem līdzi šajā ceļojumā.
15 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Cilvēki, kuri ir bijuši Bali naktsmītnē Nikko Bali Resort & Spa? Ko jūs varat pastāstīt par to un vispār par Bali, vai varat sniegt ieteikumus ?! Pateicos jau iepriekš
16 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi