Jautājumi par ZakintaViesnīcas izvēle

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Zakinta
3 mēnešus atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Puiši, es atkal lūdzu palīdzību. Mēs vēlamies atpūsties Zakintos jūnija beigās-jūlija sākumā. Rodas jautājumi: vai jūra būs silta, kādu ciemu izvēlēties (kluss, bez ballītēm, dziļjūra, bezvējš). Un tomēr, vai ir tiešie reisi no Kijevas vai tikai caur Atēnām? Paldies visiem
10 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
Viesnīca 3-4 zvaigznes
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Interesē ģimenes viesnīcas Zakintas, Lefkadas, Kefalonijas salās
11 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
Labdien. Kas bija Strofades Beach Hotel 3 *? Vēlos uzzināt viedokli par to un kādas vietas var apmeklēt pastaigas attālumā no tā? Kā nokļūt Zakintos? Paldies
11 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu Nav atbilžu
Labdien. Pastāsti man, pie kuras pilsētas ir labākā jūra Tsilivi vai Kalamaki?
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Labdien. Pastāstiet man, lūdzu, labu, lētu viesnīcu Zakintos? Paldies
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
Pastāstiet man, kurš ir bijis vai zina atrašanās vietu bungalo 2 + 2? Cik gultu un kādas?
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Braucam uz Zakintu ar 1,5 gadu vecu bērnu. Viņi piedāvāja vienu no trim viesnīcām - Mira Zante Royal, Mira Zante Imperial un Palazzo di Zante .. Zinu, ka tās visas ir blakus un gandrīz viena teritorija, bet tomēr kuru izvēlēties? atsauksmes ir dažādas. Svarīgs ir ēdiens un telpu stāvoklis.
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
Nolēmu, ka augustā dosimies uz Zakintosu. Es domāju iegādāties ceļojumu uz Ilariju. Vai pludmale ir tuvumā? Vai ir kur vakarā doties pastaigāties? Cik maksā motorollera noma? Un mašīna? Vai autobusi pietur pie viesnīcas? Vai viesnīcas starpsienas ir normālas? (Mēs bijām Itālijā, tāpēc mūsu kaimiņš traucēja mums gulēt ar savu krākšanu, it kā viņš gulētu mūsu istabā.) Vai darbinieki runā krievu vai angļu valodā? Pasaki man. Un arī ieteikt, kur doties, pastaigāties un fotografēt (vīrs ir profesionāls fotogrāfs). Starp citu, vai istabā var atstāt dārgu fotoaparātu un vai ir iespējams noīrēt seifu? Ko atnest kā suvenīrus tuviniekiem?
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Sakiet, lūdzu, kurš ir bijis Limni Keri pludmalē - vai tur ir laba pludmale? Vai tur var peldēties 3 gadus veci bērni (t.i., seklumā, smiltīs utt.)? Man ļoti patika šī pludmale fotogrāfijā, jo tur aug tamariski (tādi koki), un var sēdēt ēnā. Gribam aizbraukt uz 2 nedēļām un ļoti baidāmies, ka pludmalē būs neērti.Paldies! :)
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Kefaloni – viesnīca Astra Village miniatūrie videoreģistratori
14 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Viesnīcā noteikti vajag nelielu basīti ar termālo ūdeni vai procedūru tuvumā, bet vajag arī pludmali. Es varu aiziet no jums, ja tas nav dārgi.Es eju viens. Paldies. Elena.
14 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
Dosimies uz šo viesnīcu uz 2 nedēļām. Kurš jau bija,pastāstiet pliz,vai istabās ir šampūni,želejas,pastas,cik dvieļu?Cik bieži maina?
14 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
Izskatīju šo viesnīcu, bet tā ir jauna - tīklā nav nevienas atsauksmes... Varbūt kāds jau ir bijis? Es tiešām gribu neuzminēt. Brīvdienas nav bieži... :)
15 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Mēs ar vīru dosimies uz šo viesnīcu augusta beigās. Visās vietnēs un forumos ir ļoti maz informācijas un atsauksmju. Lūdzu, dalieties....
15 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi