Jautājumi par Halkidiki — SitonijaViesnīcas izvēle

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Halkidiki — Sitonija
Vai man ir nepieciešams depozīts vai nē, cik reizes dienā es varu tos mainīt?
1 gadā atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
Jūlija beigās plānojam braucienu uz Halkidiki ar bērniem /3 un 6 gadi/. Izvēle starp Portes Beach Hotel (Kassandra) un Blue Dolphine (Metamarposi, Sitonia). Ko jūs iesakāt? Kur ir labākais ēdiens un pludmale?
7 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
lūdzu, pasakiet man kādu labu viesnīcu ar labu ēdienu skaistā vietā, kur tuvumā bija civilizācija (krodziņi, veikali utt. Galu galā, cik laba viesnīca ir nomalē: vajag taksi un mašīnu..... Paldies) tu!
10 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Vai ostas vai baseina pusē būs skaļš?
12 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 8 atbildes
Labdien! Palīdziet man atrast viesnīcu. 1. Budžets 2000 eiro diviem, HB, 10-11 naktis 2. Vairāk sliecas uz Sithonia 3. Mēs mīlam pārgājienus skaistās zaļās vietās (līdz 2-3 stundām no viesnīcas) 4. Līdz tuvākajam ciematam vai pilsētai līdz 3 km (lai dotos kājām, pusdienotu vai ar vietējo autobusu uz Salonikiem) 5. Jūra šajā laikā ir maksimāli silta un mazāk vēja 6. Vakara atpūta (mūzika, izklaide) - vismaz reizēm savās vai kaimiņu viesnīcās. Paldies jau iepriekš. Jau jāiegādājas ekskursija
13 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 6 atbildes
Šaubas par viesnīcas izvēli, kam man jābūt gatavam?
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Divi pieaugušie + bērns / 12 gadi / bungalo, viss iekļauts. Agrīna rezervācija. Vīzas + apdrošināšana - nav. Kurš tūrisma operators ir lētāks? Paldies, Valērijs
14 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 10 atbildes
izmaksas ar kažoka iegādi un bez
14 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 3 atbildi