Jautājumi par SantoriniViesnīcas izvēle

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Santorini
Labdien! Sakiet man, lūdzu, kurā pilsētā pienāk prāmis no Atēnām uz Santorini, es gribu izvēlēties viesnīcu, bet nav izpratnes, kur to ir ērtāk izdarīt. Liels paldies par atbildēm!
7 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 5 atbildes
Sveiki, plānojam kāzas... Vēlos zināt vai kāds var ieteikt fotogrāfam vai pastāstīt kā atrast fotogrāfu par saprātīgu cenu Santorini, ap 2015. gada jūnija vidu?? Pateicos jau iepriekš)
10 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
Sveiki! ) Pastāstiet man, kur labāk atpūsties Santorini - Kamari pilsētā vai galvaspilsētas Firostefania priekšpilsētā. Kamari ir piemērotas pludmalēm, ko nevar teikt par Firu, jo pludmales atrodas tālu (tas viss ir no tūrisma operatora vārdiem). Kā šīm pilsētām klājas infrastruktūras ziņā, kur tās ir tuvāk visām interesantajām vietām? Kur es varu iznomāt automašīnu vai motociklu (manuprāt, uz salas ir labāki motocikli). Un tomēr, ko var ņemt līdzi, ko grieķi lidostā trūktu? Jau iepriekš paldies visiem par padomu!
15 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Vēlos uztaisīt kāzu ceremoniju un ceļojumu uz Grieķiju.(lai gan apsveru arī Karību jūras virzienu) dodiet padomu, un kur var palasīt par citu pāru pieredzi?
15 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi