Jautājumi par RetimnaEkskursijas

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Retimna
Pastāstiet man, lūdzu, kāds ir labākais un lētākais veids, kā apmeklēt rozā pludmali un Balos līci: ekskursiju grupas ietvaros vai patstāvīgi ar īrētu automašīnu? Ja tā ir ekskursija - norādiet uzticama ceļojumu biroja vai individuāla gida koordinātes (WhatsApp, telegramma, viber).
7 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 6 atbildes
Vai Muzenidzim ir kāds sakars ar Knosas pili (man liekas, ka tas ir Mīnotaura labirints, es varētu kļūdīties), Zeva alu un Santorini.Un par cenu...
10 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
Sveiki! Kurš atpūtās Bali uz Krētas, pastāstiet man, kur viņi devās ekskursijās? Kāda ir cena 2014. gadā ekskursijām uz Balos līci? Kurā aģentūrā jūs nomājāt automašīnu? Vai viss derēja?
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 5 atbildes
Pastāstiet, lūdzu, kā ar sabiedrisko transportu nokļūt Apterā no Georgioupolisas?
11 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Mēs nekad neesam bijuši Grieķijā – visi Āzijas valstīs. Visur ir krievvalodīgo tūrisma aģentūras, kas sniedz pakalpojumus daudz lētāk nekā Pegasus, Tez utt. Vai ir tāda lieta par. Krēta?
11 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 6 atbildes
Labdien! Plānojam braucienu uz Krētu pēc 10.oktobra, nez vai vēl tiks organizētas ekskursijas uz Santorini?
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 11 atbildes
Kur doties ekskursijā vienatnē? Iesakiet labu automašīnu nomu netālu no viesnīcas.
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
Kādas ir cenas "automātam" un vai tās vispār ir pieejamas?
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Visi dzer! Lūdzu, pastāstiet man, kur ir vislabākā vieta, kur rezervēt automašīnu. Mēs būsim Retimnas pilsētiņā. Votel El Grec 4*/ Paldies par padomu :).
14 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 9 atbildes