Jautājumi par PieriaEkskursijas

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Pieria
Vai kāds ir braucis caur vietējiem uzņēmumiem ekskursijās uz Meteoru un Atēnām un cik tas maksā? Un cik daudz iegūst mašīna (laikā un naudā). Un kur tos var nopirkt?
7 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 2 atbildi
Sakiet, vai zebiekste chi ir iespējama ekskursija uz apm. Korfu uz St Spyridon ka її vartist
8 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 1 atbildi
Kur es varu doties ekskursijā ar divus gadus vecu bērnu? Un kur vislabāk to iegādāties? Es labi zinu angļu valodu - jūs varat arī runāt angliski) Es lasīju, ka tie ir lētāki))
11 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 10 atbildes
Pirmo reizi dodamies uz Grieķiju ar savu 11 gadus veco dēlu. Ko viņam parādīt? Protams, ar grieķu garšu.
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 5 atbildes
kur labāk iegādāties kvalitatīvas un lētas ekskursijas Pierijā?
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Sakiet, lūdzu, mēs nedomājam tērēt lielu summu ekskursijās, bet mēs gribam redzēt.Vai ir iespējams aizbraukt uz pilsētām ar vājām ukraiņu valodas zināšanām (ar frāžu grāmatiņu) un vai tas būs lētāk?
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Lasīju, ka Metiorsku klosteros viņus neielaidīs šortos, atvērtos T-kreklos, sievietes biksēs. Vai tā ir? Un vai man ir jāvalkā lakats, kā, apmeklējot parasto baznīcu?
13 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
Izlēma par viesnīcu un atpūtas vietu. Poseidon Palace 4* Grieķija / Paralia Katerini (Pjērija) / Leptokaria. Tie, kas atpūtās un vietējiem pasūtīja ekskursijas, varēja ieteikt, jo. Būsim 4 pieaugušie un 2 gadus vecs bērns. Pērkot 2-3 ekskursijas pie tūroperatora, būs ļoti dārgi. Kāda ir situācija ar automašīnu nomu šajā reģionā?
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi