Atsauksmes raksta nevis rakstnieki, bet gan tūristi.Izmēģiniet to, tas ir iedvesmojoši!
Pievienojiet atsauksmi tūlīt Atgādināt man pa e-pastu ×

Jautājumi par Halkidiki — Nea KallikratiiViesnīcas izvēle

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Halkidiki — Nea Kallikratii
Pastāstiet mums, kāds ēdiens, kādas telpas, darbinieki utt.?
12 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu Nav atbilžu
Meklēju viesnīcu gleznainā Grieķijas nostūrī ar lielu, ļoti zaļu zonu, proti, skuju kokiem!! Mēs dodam priekšroku klusai atpūtai. Nakšņot vēlams ne daudzstāvu ēkās. Izskatīšu visus variantus! Jau iepriekš paldies par jūsu atbildēm
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Pastāsti man, kuru labāk izvēlēties viesnīcu Halkidiki ir labāk ar brokastīm atsevišķi, vēlams ar nelielu virtuvi, smilšu pludmali. mums īpaši nepatīk plosīties jūrā, t.i. Es gribu veikalus, izklaidi un ko redzēt. Vēlams lēti.
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
Uzzināju, ka izrakstīšanās no viesnīcas plkst.12.00. Un lidmašīna - pulksten 21.00. Kā būt un kur palikt pirms izbraukšanas.Mums līdzi būs bērns.
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 3 atbildi
kuru skrējienu izvēlēties: 10. vai 20. jūnijs Ceļojam ar bērnu.
12 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 8 atbildes
Pēc atsauksmēm dodamies uz šo viesnīcu Salonikos ierodamies ap plkst. 6. Cikos būs reģistrēšanās?
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
4-You Hotel Apartments Halkedonijā. KURŠ KAUT KO ZIN PAR ŠO VIESNĪCU? TAI NAV APSKATS INTERNETĀ, UN ES JAU ATVAĻINĀJOS, JĀLĒM AR VIESNĪCU, PALĪDZI!!!!!
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
Es jautāju, bet nevaru saņemt pareizo atbildi.Viesnīcas izvēle ir laba iebraukšana jūrā, nav tik tālu no lidostas un mazpilsētas, lai varētu pastaigāties, gribas staigāt, bet nebrauciet. Animācija nav obligāta. PALDIES.
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
palīdziet man izvēlēties 4 zvaigžņu viesnīcu.vēlējums - iespēja vakarā pastaigāties. lidostas tuvums. sekls ūdens. iepirkšanās.
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
Līdz 2006. gadam viesnīca darbojās un atradās Halkidiki, netālu no Nea Skioni ciema, kalnā, 700 metrus no jūras, tad izcēlās ugunsgrēks. Jānorāda bijušās viesnīcas nosaukums! http://hotel-alikin.ucoz.ru/photo/vid_na_gostinicu/1-0-179
13 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu Nav atbilžu
Lūdzu pasaki man!!! Bērns (9 gadi) vēlas ūdens slidkalniņus, bet Halkidiki ir tikai 2-3 viesnīcas ar slidkalniņiem. Bet Porto carras ir ļoti dārgs, un, pēc Aristoteļa domām, atsauksmes ir biedējošas. Varbūt ir citas viesnīcas, kur ir slidkalniņi? Pateicos jau iepriekš!
14 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 14 atbildes
Pakalpojuma kvalitāte. Vai tuvumā ir trokšņains ceļš?
14 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 7 atbildes
Lūdzu, informējiet, ja zināt viesnīcas, kas atbilst šādām prasībām: 1. attīstītas transporta infrastruktūras tuvums, lai ar autobusu būtu iespējams patstāvīgi pārvietoties nelielos un lielos attālumos uz citām teritorijām/vēsturiskām vietām, jo nekādu tiesību 2. zaļa, ne vienmēr liela platība, gleznaini skati 3. ūdens un pludmales tīrība 4. lai ūdeņi nav auksti salīdzinājumā ar citiem, kas mazgā Grieķiju 5. vēlams, lai viesnīca būtu maza, lai īpašnieki-personāls būtu pamatiedzīvotāji grieķi un būtu maz krievu. Vismaz līdz dažiem punktiem ievērots! Būšu ļoti pateicīgs.
14 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
Palīdziet man izvēlēties viesnīcu! Brauciens plānots ar bērnu 4 gadi.
14 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
palīdziet man izvēlēties viesnīcu. Brauciens 11-12 dienas ar 2 pieaugušajiem 1 bērnu 4 gadi. Preferences: 1. Smilšaina pludmale, ērta iebraukšana ūdenī un rotaļu laukums!!!!! 2. kvalitatīvs uzturs 3. lai pastaigas attālumā no viesnīcas būtu veikali un krodziņi 4. kopta un skaista teritorija
14 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
Jau ir bijis jautājums par viesnīcām Halkidiki. Bet es gribētu zināt, kuru viesnīcu izvēlēties, pamatojoties uz to, ka es braukšu viens. Tas ir, lai tas atrastos nevis gluži izolētā vietā, bet lai vakaros būtu kur pastaigāties.
14 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 8 atbildes
Mums vajag lētu 3 * vai 4 * viesnīcu. Galvenais ir skaistas pludmales klātbūtne tās tuvumā un labs ēdiens (mēs plānojam ņemt HB.) Svinību vietu klātbūtne ir vienaldzīga. Laba un skaista vieta ir svarīgāka.
14 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 11 atbildes
Atvaļinājums tika pārcelts uz 23.-24.jūliju ((Varam lidot vēlāk, bet ne vēlāk kā 7.08, lai paspētu atgriezties līdz 01.09. Budžeta limits 2 nedēļu tūrei: 150-160 tr. 2 pieaugušajiem + 1 bērns + 1 zīdainis (nedaudz mazāk par 2 gadiem).Vajag tīru smilšu pludmali ar maigu ieeju ūdenī, siltu ūdeni (citādi ir vietas ar aukstām straumēm, kur ūdens vēl saglabājas +18C pie +40C gaisa , brrrr!!), labs ēdiens viesnīcā (brokastis-vakariņas), pietiekami plaša telpa, lai mēs visi tur ietilptu))), nu, apkārt mierīga publika. Mums NAV vajadzīga trokšņaina animācija, bērnu pakalpojumu un diskotēku komplekts, krieviski runājošs personāls viesnīcā. Kādu viesnīcu jūs ieteiktu? Vai pat skatīties ne Grieķiju? Ir arī doma paņemt līdzi savus vecvecākus, ja izdodas viņiem atrast istabu līdz 110 tr. P.S.: 4 reizes Korfu un 1 reizi Krētā
14 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Mans vīrs un mans 1,5 bērns vēlas atpūsties Grieķijā un gribēju uzzināt, kura ir labākā viesnīca Athos palace 4* PALLINI BEACH 4*???jūra ir tīra caurspīdīga????!!!!!!!!Paldies
14 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Kura viesnīca ar 4 zvaigžņu bungalo Halkidijā ir labākā 1.līnija?Vajag skaistu skatu,baltas smiltis,labu pieeju ūdenim.Ja iespējams,animācija bērnam no 11g.
15 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 7 atbildes
Sakiet, ja brauksiet augustā, cenas krītas vai nē?
15 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
Labdien, lūdzu, palīdziet man izlemt par viesnīcu. Kaut būtu laba pludmale. Savu lomu spēlē arī uzturs. Mēs ar vīru ceļojam kopā, tāpēc izklaidei bērniem nav nozīmes. Kur ir labākās istabas?
15 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Jūlijā pulcējās pie drauga.Uzraksti kā tur atmosfēra,ēdiens?
16 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi