Jautājumi par BatumiViesnīcas izvēle

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Batumi
9 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 4 atbildi
Labdien, braucam uz lielu kompāniju uz Batumi 2015. gada jūnijā, 6 pieaugušie 5 bērni, sakiet kur labāk apmesties, (ja ir kontaktus lūdzu) apsveram privātus variantus villai, mājai, dzīvoklim, (3-5 guļamistabas) lai jūra blakus, parks bērniem un kafejnīcas kur var aizbraukt ar bērniem ko apskatīt?? (berni mazi 1,2,3 gadi) bet pie mums ir 2 puikas 3,5 gadi kur vinus var vest?? Kādi ir atrakciju parki? (Un kas zin viņu adresi??) Kā lētāk lidot???
10 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 12 atbildes
Braucu atpūsties viena, man vajag standarta istabiņu, interesē šīs istabiņas izmaksas jo skatos cenas par 2 un vai ir āra baseins un ja jā, vai tas darbosies oktobrī
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Plānojam braukt uz Gruziju no 10. līdz 20.septembrim, iesakiet kur palikt ar bērnu 5 gadi. Paldies
11 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 6 atbildes
Pastāstiet man, ko nozīmē studentu kategorijas numuri viesnīcā Mercury Batumi 3 * vai labāk ir rezervēt Standard?
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
kāda ir kapeikas gabala cena no 5. līdz 11. jūlijam?
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
sveiks vsem. Menia interesyet daleko li Hotel ot goroda,stoimost nomerov,i kak zabronirovat nomer. Proshitala otzivi ob etom hotele i reshila ostanovica.
14 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 3 atbildi
Esmu no aģentūras un interesējos, kā pārskaitīt naudu?
14 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 2 atbildi
Lūdzu rakstiet .Viesnīcas serviss, apraksts, foto ja iespējams??
14 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
zdrastvuyte, ya xotelbi uznat skolko u vas stoit otel na odnu no4, rezervaciya, i esli est vazmojnast napishite mne vse informaciyu o vashem otele. ya xo4u priyexat na medoviy mesac v iyun mesace do 20 4esla.
14 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
mi bi xoteli s semyoy na naskolka abaydyotsa?
14 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
pasaki viesnīcu (mazu) 20-30 km no Batumi, un cenas 2 pieaugušajiem + bērnam. Svarīgi, ka pludmalē un ar brokastīm. Ideālā gadījumā es gribētu īrēt bungalo vai ko tamlīdzīgu. Paldies!
15 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Gribu atbraukt pie jums septembr atpsties uz 7 naktis,Divi pieaugušie un viens berns,viss iekļauts,Cik maksās?Paldies.
15 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
остановка на 3 суток в нормальном и не дорогом отеле 3 семей по 5 человек-итого 15 чел.
16 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
skolko stoit nomer dlia 8 chelavek na nedela
16 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu