Atsauksmes raksta nevis rakstnieki, bet gan tūristi.Izmēģiniet to, tas ir iedvesmojoši!
Pievienojiet atsauksmi tūlīt Atgādināt man pa e-pastu ×

Jautājumi par Somas līcisViesnīcas izvēle

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Somas līcis
Dosimies 2 pieaugušie un 3 bērni (11, 6 un 5 gadi). Kāda veida naktsmītne ir iespējama šādai ģimenei?
5 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
Mēs ēdam šajā viesnīcā 23.04.2018, par 2017. gadu nekur nav atsauksmes, vai kāds var atpūsties šajā viesnīcā Imperial Shams Abu Soma Resort5 *, pastāstiet man, kā ar numuriem? kā ir ar ēdienu? animācija? Paldies jau iepriekš
7 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Vēlamies lidot uz viesnīcu 31. jūlijā no Ļvovas uz 11 naktīm 2+1 (6 gadi) un 1+2 (3 un 6 gadi). Kāda ir lētākā cena, ko varat piedāvāt?
11 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
Uzdevu jautājumu citā pavedienā, bet nevaru to atrast. Interesē viesnīca Soma līcī. Apkalpošanai, spa, animācijai, pat ēdiena kvalitātei nav lielas nozīmes. Vēlams, lai tā būtu tuvu ēdamistabai no pludmales un telpa pēc iespējas tuvāk jūrai (vai tam ir nepieciešama neliela platība?). Pieci ir iespējami, bet nav obligāti. PIRMĀM interesē zemūdens pasaules skaistums, pludmaļu, pontonu aizsardzības uzticamība (ieeja jūrā). Salīdzinot ar Šarmu (labākās vietas), Somas līča apgabals ir interesantāks vai dodieties uz Šarmu zemūdens pasaules skaistumam. Kuru viesnīcu izvēlēties pilsētā Somabeja?
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 18 atbildes
Kurš ir bijis šajā kūrortā? Ko jūs ieteiktu, izvēloties viesnīcu? Vai šis kūrorts tiešām ir viens 5.
12 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 5 atbildes
Kurš var precīzi pateikt, cik viesnīcai ir zvaigznes, četras vai piecas? Visur tūroperatoru aprakstos ir piecas zvaigznes, bet Turpravdā nez kāpēc maksā četras?
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 5 atbildes
Labdien, novembra sākumā braucam uz Karību salām, lasījām atsauksmes par blaktīm un citiem dzīvniekiem un bijām ļoti sarūgtināti. Pastāstiet, lūdzu, kā šobrīd ir situācija ar kukaiņiem istabās?
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
1. Dažādās vietnēs ir pretrunīga informācija par seifa atrašanās vietu: telpā vai reģistratūrā. 2. Kāda ir ieeja jūrā, vai vajag īpašu. kurpes 3. Sākumā paredzēta atpūta. Novembris - Mani interesē, kā šajā viesnīcā ir augļi. 4. Vai ir krieviski runājoši darbinieki?
14 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
vai kāds var pastāstīt sīkāk, kā tas izskatās: vai tas ir aprēķināts vienam vai vairākiem. vai visos superior numuros tas ir? vai džakuzi Ēģiptē vispār ir jēga, zinot par mūžīgajām problēmām ar ūdeni. PALDIES JAU IEPRIEKŠ!
14 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Sveiki. lūdzu, pastāstiet man, kas atpūtās Caribbean World viesnīcās Soma Bay 5+ Mani interesē viss par šo viesnīcu, es dodos uz turieni pirmo reizi. Kā ir laika apstākļi janvārī.
14 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Lūdzu, palīdziet! izvēlēties starp Iberotel Aquamarine un Caribbean World Resorts. ko tu iesaki?
14 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 14 atbildes