Atsauksmes raksta nevis rakstnieki, bet gan tūristi.Izmēģiniet to, tas ir iedvesmojoši!
Pievienojiet atsauksmi tūlīt Atgādināt man pa e-pastu ×

Jautājumi par SafagaEkskursijas

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Safaga
Labdien! Pastāsti man, vai ir iespējams veikt ekskursijas ne no viesnīcas gida? Interisuet, īpaši Luxor.
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Kurā numurā ir vislabāk nakšņot viesnīcā? Vai ir dzeramā ūdens dzesētāji? Vai arī jums ir jāpērk ūdens? Vai ir vērts nokļūt Safagā un ko tur redzēt? Vai no viesnīcas turp brauc autobuss un cik tas maksā? Ko var ņemt līdzi no ekskursijām? Kādas ir to cenas un kur tās vislabāk dabūt?
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Labdien, es dodos uz Safagu maija vidū. Līdz šim esmu izvēlējies Shams safaga viesnīcu. Pastāstiet, lūdzu, par infrastruktūru. Kā nokļūt Safagas pilsētā no viesnīcas (minibusa taksometra cenas līmenis). Kur samainīt naudu, vai ir jēga mainīt uz vietējo valūtu vai labāk iet ar $. Kurā vietā vislabāk iegādāties suvenīrus? Ko tur ir vērts pirkt? Nekad nav bijis Ēģiptē. Kas attiecas uz ekskursijām - kādi ir varianti (kas patika, kas nē, no kā ņēmi - tūroperatora vai uz ielas, cenu līmenis). Kādas ielu tūrisma aģentūras ir un kuras ir drošas. Vai ir vērts pirkt aizsargapavus mājās vai arī tur visu var iegādāties lēti? Tai skaitā spuras. Vispār mani interesē viss, kas saistīts ar atvaļinājumu, tk. iesim pirmo reizi.
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Vai varat pastāstīt, kādas ir ekskursijas no šīs viesnīcas? un, ja iespējams, par cenām. Paldies!
15 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi