Atsauksmes raksta nevis rakstnieki, bet gan tūristi.Izmēģiniet to, tas ir iedvesmojoši!
Pievienojiet atsauksmi tūlīt Atgādināt man pa e-pastu ×

Jautājumi par NuveibaViesnīcas izvēle

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Nuveiba
Puiši, es gribu apmeklēt Hiltoni Nuveibā, bet lasīju daudzās atsauksmēs, ka viņi zog naudu no istabām un ne tikai biezi un bieži!!! kurš saskārās ar līdzīgu? kā rīkoties šajā situācijā? varbūt viesnīca jau ir sabojājusies kopš pēdējām labajām atsauksmēm par to?
13 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 8 atbildes
Gandrīz visās atsauksmēs visi apbrīno pludmali, bet es vienkārši nevaru saprast, vai šajā viesnīcā ir koraļļi un vai jūrā ir iespējams redzēt zivis?
14 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 6 atbildes
Sakiet lūdzu, no viesnīcas fotogrāfijām redzēju, ka istabā ir gludeklis un gludināmais dēlis?Vai tā ir taisnība? Vai arī man tomēr vajadzētu paņemt savu gludekli (tas ir pārāk negribīgi, lai ņemtu pārāk daudz)?
14 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 6 atbildes
Bet kā tur tagad ir ar haizivīm? Vai arī pašā Šarmā haizivis pārsvarā pārtika no cilvēkiem? Cilvēki, kuri nesen bija šajā viesnīcā, atrakstās - mēs oktobra beigās braucam uz turieni atkal un atkal
14 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Mēs vēlamies atpūsties Dahabā, Nuveibā vai Tabā. Problēma ir tā, ka lido tikai Pegasus, un viņam apkārtnē nav daudz viesnīcu. Problēma ar viesnīcas izvēli. Ballītes neinteresē, galvenais jūra (smiltis+koraļļi), vēlams arī vakarā pastaigāties pa viesnīcu kur bija
14 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 9 atbildes
no kura laika sāk strādāt viss iekļauts sistēma, savādāk satiku infa ka no 10.30 =(
14 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
Vai šajā viesnīcā ir animācijas un vakara šovi? Vai pludmalē ir tualete / kajītes?
15 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 13 atbildes
Gribam uz Nuveibas reģionu septembra beigās!Kā tur klājas ar pludmali un koraļļiem!
16 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi