Jautājumi par Marsa AlamCits

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Marsa Alam
No atsauksmēm un atsauksmēm saprotu, ka Braika līcis ir zaļāks un ērtāks un apkalpošanas līmenis augstāks. Bet Royal Braikai cena ir zemāka... Ja pēc būtības ir viena teritorija, tad kāpēc pārmaksāt :)
3 gadā atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Pirmo reizi braucam uz Marsa Alamu, pirms tam Šarmu un Hurgadu. Dodamies uz šo viesnīcu novembra pirmajā pusē (8 pieaugušie), lasījām, ka tā tika atvērta šogad - tas bija viens no atlases kritērijiem. Kas atpūtās šajā viesnīcā vai The Three Corners Fayrouz - pastāstiet man, lūdzu, viesnīcas un Marsa Mubaraka līča plusus un mīnusus. Cik vējains ir pludmalē? Un arī iespēja un cik interesanti ir snorkelēt gar rifa sienu, kas dodas uz Three Corners? Vai Portgaliba ir ko darīt? Ko jūs ieteiktu apmeklēt? Paldies.
4 gadā atpakaļ  •  5 abonenti 3 atbildi
Es jau ilgu laiku uzraugu Shams Alam viesnīcu Marsa Alam. Bija tur pirms pāris gadiem. Pandēmijas laikā tā tika slēgta, un šķiet, ka viesnīca tika atvērta pirms pāris nedēļām. Viesnīcas Facebook lapā redzu jaunākās atpūtnieku publikācijas no Vācijas. Bet ceļojumu no Ukrainas nopirkt nav iespējams. Ar ko to var savienot? Viesnīca sāka strādāt tikai Eiropai? Varbūt kādam ir informācija.
4 gadā atpakaļ  •  10 abonenti 8 atbildes
Es ļoti gribu nokļūt šajā viesnīcā, bet nepieciešamība staigāt pa koraļļiem mani biedē. Jautājums Natālijai Taranai – izlasīju jūsu atsauksmi par Šams Alamu. Kur jūs ieteiktu Marinā vai Šamsā jūnija sākumā. Paldies.
6 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 6 atbildes
Izbraukšana no Šeremetjevas termināļa Kā tur nokļūt? Vispirms jums ir jāreģistrējas un pēc tam dodieties uz turieni ar maršruta autobusu vai dodieties tieši uz termināli C. Laiks beidzas, jūs nevarat zaudēt ne minūti. Soli pa solim izskaidrojiet manas darbības, ierodoties lidostā. Paldies.
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 14 atbildes
mēs ejam martā, pirkt uzreiz vai gaidīt, kamēr viņi apcep?
15 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 17 atbildes