Jautājumi par KairaViesnīcas izvēle

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Kaira
Es jūs lūdzu, pastāstiet man vismaz kādu praktisku veidu, kā pasargāt sevi no slikti audzinātiem parazītiem? Esmu redzējis tik daudz video youtube, kur papiruss bez atļaujas tiek iegrūsts apmeklētāju sejās vai somās, ignorējot tos, un La shukran nepalīdz. Ko darīt, algot miesassargu, valkāt aizsarglīdzekļus, ko?
1 gadā atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Sveiki! Esmu Ukrainas pilsonis, grasos precēties ar ēģiptieti no Kairas. Pēc kāzām es dzīvošu Ēģiptē. Tā kā mans topošais dzīvesbiedrs vēlas noformēt laulību, pastāstiet man sarakstu ar apliecībām un dokumentiem, kas man būs jāuzrāda, lai reģistrētu laulību. Sakiet man arī, vai es varu noslēgt oficiālu laulību, uzturoties Ēģiptē ar tūristu vīzu. Man jāiet pēc mēneša, bet es vēl neesmu izlēmusi, kā (((( Jau iepriekš pateicamies par jūsu atbildi.
11 gadiem atpakaļ  •  12 abonenti 20 atbildes
Sveiki, lūdzu, pastāstiet man 44, kādas drēbes oktobrī velk Ēģiptē un kas jāņem līdzi ceļojumā, es pirmo reizi dodos uz Ēģipti ...
16 gadiem atpakaļ  •  13 abonenti 20 atbildes
Kas bija Kairā, lūdzu, atbildiet. Izskatījās cenas, sākot no 70 dolāriem un vairāk. Un vēl jautājums - vai tiešām Kairas viesnīcās ir ierobežojumi ārzemniekiem palikt vienā numurā ar ēģiptiešiem? Ja pēdējā rezervētā istaba ir tieši tāda pati kā es
16 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu 3 atbildi