Atsauksmes raksta nevis rakstnieki, bet gan tūristi.Izmēģiniet to, tas ir iedvesmojoši!
Pievienojiet atsauksmi tūlīt Atgādināt man pa e-pastu ×

Jautājumi par HurgadaValūta un nauda

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Hurgada
6 gadiem atpakaļ  •  11 abonenti 15 atbildes
Sakiet, kas zina, vai labāk maksāt mārciņās vai dolāros (mazi pirkumi, dzeramnauda utt.)? Vai arī nav jēgas mocīties ar maiņu? Un ja vēl ir jēga, tad kur var izdevīgi samainīt? Paldies!
9 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 11 atbildes
No kuras bankas un kā nosūtīt naudu uz Armēniju
9 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 12 atbildes
Labvakar visiem. Sakiet, mēs nevarējām apmainīt lielu rēķinu pret mazāku. Ir 100, 50, 5 dolāri. Pastāsti man, viesnīcas teritorijā viņi var izlauzt rēķinu reģistratūrā, un, ja jūs tur kaut ko pērkat, vai viņi dod sīknaudu? Un vispār, iesakiet, varbūt viņi apmainīsies lidostā Ēģiptē, vai arī tur tas netiek praktizēts? (( Lasīju, ka vēlams pa 1 dolāram, lai varētu dot dzeramnaudu... bet Ukrainā mums ir spriedze ar maiņām ((((
10 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Šarmā viņi nokļuvuši situācijā, kad nožēlojuši, ka paņēmuši līdzi visu naudu un dokumentus. Cik uzticami ir seifi reģistratūrā Hurgadā? Vai viņi aizies ar "degunu?
10 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
Zaļā nauda (skaidra nauda), ko nēsāt līdzi tikai pirmajās atpūtas dienās? Vai pārējās var mainīt viesnīcā? Kā tas ir drošāk un izdevīgāk?
11 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 7 atbildes
Vai varat, lūdzu, pateikt, vai man ir jāmaina dolāri pret mārciņām, lai iepirktos Senzo Mall? Un kā ar cenu politiku? Dārgi?
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 8 atbildes
Šķiet, ka vīzas nodeva 15$ ir ieviesta tikai uz vasaru, vai kā? Kāda ir situācija šobrīd un vai tā mainīsies līdz maijam?
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 6 atbildes
Viņi saka, ka visas ceļojumu aģentūras rēķinās ar 8,15, un, ja jūs maksājat dolāros. tad prasa piemaksu no starpības.Vai par gadu vecu bērnu jāmaksā.Lidostā par lidojumu saka piemaksa 50,bet saka lai maksā aģentūrai. Varbūt es nepanāku, bet rodas iespaids, ka viņi vēlas ... izdrāzt
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
Vai es varu samainīt dolārus pret mārciņām viesnīcā vai ierodoties lidostā?
13 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
Pastāsti man, kuru valūtu labāk mainīt Ēģiptes eiro vai dolāros????
13 gadiem atpakaļ  •  10 abonenti 13 atbildes
Steidzami jāmaina rubļi uz mārciņām vai dolāriem, pastāstiet, kur tas var būt
14 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
Iepriekšējā reizē, kad uzturējos Šarmā, un viņi to darīja ļoti izdevīgi, paņēmu līdzi plastikāta karti ar naudu, no bankas bankomāta izņēmu skaidru naudu. rubļi pēc ļoti izdevīga kursa automātiski tika konvertēti mārciņās. komisija rubļos 100 re, un viss) tad uzskatīja, ka tas ir izdevīgāk nekā lidostā pat. un galvenais ērtāk. (vai arī Zelta piecu paradīzē ir bankomāts?)
14 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 6 atbildes
Vai ir izdevīgi izņemt mārciņas caur karti, kāds ir valūtas kurss
14 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Un tad rakstīts valūtas maiņa, bet vai ir bankomāts?
14 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
Es dodos uz NG, sakiet man, lūdzu, vai ir vērts mainīt dolārus pret vietējo valūtu, ja jā, kur labāk mainīt?
Ēģiptē būšu pirmo reizi.Pastāstiet kur var samainīt lielos dolāru banknotes pret mazajām?
14 gadiem atpakaļ  •  13 abonenti 13 atbildes
Sveiki. Sakiet, lūdzu, vai reģistratūrā ir seifs un kur tuvumā atrodas siltummaiņi.
14 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 4 atbildi
Kopā
dzimtā
14 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 13 atbildes
tūre 24.10.10, mēs nezinām, ko tur noteikti nopirkt
15 gadiem atpakaļ  •  11 abonenti 23 atbildi
Cik droši ir izmantot seifu reģistratūrā? Kurš lietoja, neko nezaga?
15 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 6 atbildes
Sveiki! Dodamies uz šo viesnīcu pa taku. nedēļa. Sakiet lūdzu, ņemam līdzi dolārus, kur tos var samainīt pret mārciņām ar izdevīgu kursu? Un vai tas vispār ir tā vērts? Kāds tagad ir kurss? Uz Ēģipti braucam pirmo reizi un grūti saprast. Paldies jau iepriekš!
15 gadiem atpakaļ  •  12 abonenti 16 atbildes
Vai viesnīcā ir iespējams mainīt valūtu? Kuru kursu ievērot? Vai viesnīcā ir bankomāts, lai izņemtu naudu ar plastikāta karti (vīzu)?
15 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 6 atbildes
Un arī ir iespējams atstāt reģistratūrā vai seifā istabā. Dalieties ar padomiem.
16 gadiem atpakaļ  •  14 abonenti 19 atbildes
Sveiki visiem, dodos atvaļinājumā un vēlos precizēt: kā šogad iet ar naudas maiņu. Dzirdēju, ka ir parādījušās dažādas bankas un tagad dolāra kurss nav visur tāds pats, kā tas bija iepriekšējos gados. Paldies
16 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 9 atbildes
Kur ir labākā vieta, kur samainīt dolārus? Kādu cieņu labāk ņemt līdzi? Kādā valūtā labāk maksāt: vietējā vai dolāros?
16 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 10 atbildes