Atsauksmes raksta nevis rakstnieki, bet gan tūristi.Izmēģiniet to, tas ir iedvesmojoši!
Pievienojiet atsauksmi tūlīt Atgādināt man pa e-pastu ×

Jautājumi par Punta CanaLaikapstākļi un gadalaiki

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Punta Cana
Kurš lidoja pats, bez tūrisma aģentūru pakalpojumiem? Ir + vai nav tā vērts ???
7 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
kurā vissvarīgākā ir skaistā teritorija un pludmale ar jūru
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 5 atbildes
Vēlamies no 9. jūnija uz 10 dienām doties medusmēneša ceļojumā uz Dominikānas Republiku. Kāds tur ir laiks?
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Kurš bija Punto Cana novembrī, pastāstiet man, kā tur ir laikapstākļi? Es dodos no 03.11 uz 10 dienām.
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
Interesē kāda valda gaisa un ūdens temperatūra Dominikānas Republikā septembrī. Vai ir lietus, pērkona negaiss, vētras, un ja ir lietus, tad kādas tās ir: lietusgāzes, ilgstošas ​​vai īslaicīgas, kādā laikā tās notiek: pēcpusdienā, vakarā vai no rīta. Kad labāk doties septembrī: mēneša sākumā, vidū vai beigās. Pateicos jau iepriekš
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
Kas notiek septembra otrajā pusē? Vai ir noticis kaut kas šausmīgs? Paldies
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Sveiki! Mums kāzas 14., 15. jūlijā gribam lidot uz Dominikānas Republiku... Atsauksmes par laikapstākļiem dažādas... Uzrakstiet lūdzu kā tur ir? Vai varētu būt, ka līst 7 dienas? Mēs lidojam medusmēnesī, es negribētu to sabojāt, bet es nevēlos doties uz Eiropu, es gribu uz paradīzi))) Paldies!
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
Labprāt uzzinātu par iespējamiem laikapstākļu pārsteigumiem Puntakanā februārī. Rakstiet kas zina ko...
14 gadiem atpakaļ  •  10 abonenti 54 atbildi
Gribam pavasarī braukt uz Dominikānas Republiku, bet lasīju, ka tur var līt lietus...pastāstiet, kad ir labākais laiks doties martā, aprīlī vai maijā!
14 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
Pastāstiet, kas zina, kādi laikapstākļi ir janvārī Dominikānas Republikā Playa Bavaro pludmalēs, pretējā gadījumā mēs drīz dosimies uz turieni, kādreiz bija decembrī, kad laiks bija labs.
14 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Skatos visās vietnēs, ka kūrortā nepārtraukti līst. Cik šī ir patiesība. Man jāiet 1. decembrī
14 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 9 atbildes
Lidojam no 05.06.-19.06.2011, ļoti uztraucos par lietus sezonu. Ko sagaidīt no laikapstākļiem, lūdzu, paskaidrojiet.
14 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 5 atbildes
cikos decembrī paliek tumšs, kas zina
15 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Mēs ar vīru plānojam atvaļinājumu 2011. gada aprīlī-maijā. Vai varam doties, piemēram, aprīlī uz Dominikānas Republiku Punto Kano? Vai arī man vajadzētu izvēlēties citu mēnesi? uzraksti sīkāk kādi tur ir laikapstākļi...
15 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 7 atbildes
Cik ātri mainās laika apstākļi Dominikānas Republikā?
15 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
pastāsti laikapstākļus!
16 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 3 atbildi
Paskatījos forumu, bet neko neatradu par laikapstākļiem novembra vidū (apmēram no 10 līdz 20) - varbūt kāds tajā laikā bija? Es zinu par viesuļvētrām – tā ir paveicies. Kāda ir gaisa temperatūra un kā ar lietu?
16 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
Es gribu atpūsties
16 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 3 atbildi
Aprīļa vidū dosimies atvaļinājumā. Kurš zina, kādi laikapstākļi ir Puntakānā šomēnes?
16 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi