Atsauksmes raksta nevis rakstnieki, bet gan tūristi.Izmēģiniet to, tas ir iedvesmojoši!
Pievienojiet atsauksmi tūlīt Atgādināt man pa e-pastu ×

Jautājumi par MinheneEkskursijas

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Minhene
Labdien. Plānojam doties no Minhenes uz Neišvānšteinu. Esam 4 cilvēki, plānojam pirkt Bavārijas biļeti, bet derīga darba dienās no 9-00. Vilciens uz Fussen atiet 8-53, i.е. mums ir vajadzīgas 7 minūtes, lai brauktu ar vienu biļeti. Jautājums - uz kuru staciju vajag pirkt vienreizējo biļeti, lai tad jau bavāriešu derīga?
11 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Vai ir iespējams (vai vajadzētu) iepriekš rezervēt biļetes tiešsaistē? Vai ir kādas atlaides Bavārijas biļetei uz šīm pilīm? Lūdzu, sniedziet man kādu labu padomu tiem, kas ceļojuši vieni...
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
Vācijā ir noteiktas atvieglotas cenas sabiedriskajam transportam, piemēram, vecāka gadagājuma cilvēkiem (vecākiem par 65 gadiem) un invalīdiem. Vai ārzemju tūrists var izmantot šādu labumu? Ja jā, vai ir vēl kaut kas jādara?
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
Es pirmo reizi braucu uz Minheni un Vāciju vispār.Ceļvedi nevaru nopirkt,tāpēc par Minheni neko nezinu(izņemot to,ka tā ir Bavārijas galvaspilsēta).Vēlos pajautāt pieredzējušiem ceļotājiem Es dzirdēju, ka Minhenes apkārtne ir neparasti skaista? Kur ieteiktu noteikti aizbraukt un kas jāredz. Es būšu Minhenē tikai 7 dienas.Šajā laikā jūs varat piesaistīt jūsu uzmanību. Dzīvošu viesnīcā "Hotelissimo Haberstok" 3*, vai kāds ir dzīvojis šajā viesnīcā?
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi