Atsauksmes raksta nevis rakstnieki, bet gan tūristi.Izmēģiniet to, tas ir iedvesmojoši!
Pievienojiet atsauksmi tūlīt Atgādināt man pa e-pastu ×

Jautājumi par Karlovi VariViesnīcas izvēle

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Karlovi Vari
4 mēnešus atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Laba diena, dārgie tūristi! Ļaujiet man pajautāt tiem, kas nesen dzīvoja viesnīcās Pavlovs, Kolonada, Sirius: kādi trūkumi ir solītās ekskursijas uz Prāgu ārstēšanās-izmitināšanas-ēdināšanas-piegādes nosacījumos? Ar cieņu, topošais atpūtnieks.
6 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Kā es varu nokļūt Ulrikā no Gētes nama viesnīcas? Pa koridoru, kas savieno 2 viesnīcas, vai pa ielu?
11 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Es pirmo reizi dodos uz Čehiju .. Es nezinu, kāda veida virsdrēbes ņemt līdzi ceļojumam uz Karla Vary kūrortu, kā arī kādus ziemas vai starpsezonas apavus?
11 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
Gribam ar bērniem braukt atvaļinājumā, draugi ieteica, ka vislabāk var pasūtīt transfēru no Prāgas. Mēs jau esam pārskatījuši vairākus uzņēmumus ... mēs tiecamies uz šo 7days-airport-transfer.com vai kāds ir izmantojis pakalpojumu? ko tu domā? Izskatās, ka cenas nekož
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Braucu ārstēties uz viesnīcu Esplanāde, vēlos uzzināt vairāk par to, konkrēti - seifa un tējkannas pieejamību numurā, paldies.
11 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu Nav atbilžu
Lidojam 28.februāri - sakiet - vai jāņem papīri no slimnīcas ???Ko labāk apskatīt un kur doties? Ir iespēja patstāvīgi lidot uz Itāliju iepirkties.Kas šobrīd lido uz Karlovi Vari, pievienojieties mums.
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
laiks - no 15. novembra līdz 20. februārim 1 pieaugušo viesnīca 4 zvaigznes uz laiku 12-17 dienas
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
Sveiki!
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi Ir atbilde no viesnīcnieka
Kā ģērbties, ko ņemt līdzi?
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
Mēs ar sievu vēlamies ārstēties labā, ne dārgā sanatorijā.
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Izvēlamies starp divām viesnīcām Karlovi Varos - Salvator (netālu no kolonādes, centra, jauna viesnīca) vai Čaikovski (labāka ārstēšanas bāze, zemāka cena, 3 reizes bufete) Būsim pateicīgi visiem par atbildi!
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
Kurš atpūtās ar ārstēšanos Elephantā, uzrakstiet kā ir, vai varu iet?
12 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu Nav atbilžu
Cukura diabēta, sirds, kuņģa ārstēšana.
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 12 atbildes
ya ponala chto Otel seichas remontiruut, i k 15-mu avgusta on doljen bit gotov. Vai tā ir? pomenali li mebel v nomerah? Deistviten li noviy balneo centrs i mnogo li prozedur? Esly kto v nem otdihaet seichas ,opishite nomera,edu esly est novie foto, pojailusta vislite. Paldies visiem
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
interesējas par attieksmi pret atpūtnieku gan no personāla, gan ārstu puses
13 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu Nav atbilžu
Ir pagājis gads kopš operācijas un ķīmijterapijas. Es dzirdēju, ka HF ūdens ļoti labi mazgā HT iedarbību. Kurās KV sanatorijās pēc šīs operācijas vēl var ārstēties? Un kādi sanatorijas ārstēšanas veidi tiek nodrošināti šajā gadījumā?
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Vai baseins strādā, arī atpūtniekiem, kas nav šajā viesnīcā, pēc kāda grafika?
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Cilvēki, kas bija Salvator viesnīcā KV? uzrakstiet dažas atsauksmes par to.
Pirmo reizi dodos ārstēties Karlovi Varos, (martā) daudz kas nav zināms, bet visvairāk interesē, ar kādām drēbēm atpūtnieki dodas uz procedūrām un pusdienām, ko ņemt līdzi. pareizi un vajag, konsultē. PALDIES.
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 2 atbildi
tur daudzas reizes. Es par viņu zinu daudz un ar prieku pastāstīšu, kur vislabāk apstāties un ārstēties. Rakstiet - atbildēšu visiem!
Vēlams: 3*, puspansija vai pilna pansija, peldbaseins, medicīniskās procedūras, minerālūdens tuvums, sirsnīgs personāls, zīdaiņu neesamība vai minimums. Es lūdzu atsaukties tos, kas patiešām bija. Paldies!
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 4 atbildi
Mežoņi?
14 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
Pastāsti man, lūdzu, kā vispār ir viesnīca Astoria? Vai tur ir ļoti garlaicīgi, vai ir izklaides programma, vismaz kaut kāda? Un vai viesnīcā un restorānā drīkst smēķēt? Liels paldies jau iepriekš!
14 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
Savākts ārstēšanai, vēlos uzzināt atsauksmes par viesnīcām
14 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
viesnīcu apskati Salvator
14 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu Nav atbilžu
Ja kāds atpūtās šajā viesnīcā 2011. gadā, lūdzu, uzrakstiet savu atsauksmi. Vai tuvumā vēl tiek celta cita viesnīca, vai ēdināšana un ārstēšana ir laba, personāla attieksme. Pateicos jau iepriekš lstia@mail.ru
14 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Vai jūs domājat, ka ir nepieciešami rentgeni, krievu ārstu apraksti un secinājumi? Vai arī viņi to visu darīs sanatorijā?
14 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Kurš tur bija nesen? Citās vietnēs es atradu tikai vecas atsauksmes. Šķiet, ka visi to novērtē. Gribētu dzirdēt jaunus viedokļus. Vai ir vērts ceļot ģimenei? Es, vīrs, 4 gadus vecs bērns?
14 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
Parādīt vairāk »