Atsauksmes raksta nevis rakstnieki, bet gan tūristi.Izmēģiniet to, tas ir iedvesmojoši!
Pievienojiet atsauksmi tūlīt Atgādināt man pa e-pastu ×

Jautājumi par ProtarasViesnīcas izvēle

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Protaras
Labdien, pastāstiet, kad ir ērtākais laiks doties uz Kipru ar bērnu 1,5 gadu vecumā, lai varam plunčāties ūdenī un paskriet saulītē. Orientieris no maija līdz septembrim.Un no lidostas līdz braukšanai max.1,5h
7 gadiem atpakaļ  •  10 abonenti 9 atbildes
Sveiki! Palīdziet, lūdzu, izvēlieties.Ejam ar bērnu 8 gadi. Budžets līdz 90 tr ar HB pārtiku, animāciju. MARLITA BEACH 4*, POLYCARPIA 4*, JACARANDA 3*. Līdz jūrai ne vairāk kā 400 m, blakus veikali
8 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 2 atbildi
Pastāsti man, lūdzu, kur Protarasā ir laba smilšu pludmale, bērniem ieeja jūrā. Viesnīcas, lai bērniem nebūtu garlaicīgi; vai ēdiens ir labs?
8 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 27 atbildes
Sveicieni. Braucu no 10. līdz 16.oktobrim, sola 23 grādus. Brīžiem īslaicīgs lietus. Pastāsti man, kādas lietas jāņem
11 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 5 atbildes
Sveiki, man tiešām ir nepieciešams padoms, jo. pirmo reizi. Interesē Protaras. Gribētos ne īpaši dārgu, bet tīru, ne vecas mēbeles viesnīcā, pieklājīgu dušu, ar HB pārtiku, jo braucam ar bērniem, lai būtu vēlami apartamenti ar balkonu, jauka tīra smilšaina pludmale, pat ja ne pirmajā līnijā, lai būtu kluss un naktī bija kluss. Paldies jau iepriekš.
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Nepieciešama istaba ar skatu uz jūru
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
NEVARU LĒMĒT AR VIESNĪCU, KURĀ SKRIETOJU STARP VRISINIA 4 VAI ANTIGONI 3. PADOMS NEGRIBĒTU PĀRMAKSĀT.Gribam PLUDMA BRĪVDIENU + NEATKARĪGUS CEĻOJUMUS.
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
Kurš tagad atpūšas šajā viesnīcā...pastāstiet, lūdzu, kā šogad klājas ar apkalpošanu un ēdināšanu?
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Sveiki!Interesē apartamenti Protarasā vai Ai-Napa, pastaigas attālumā no labas pludmales!Ceļojam ar bērnu 2,9 gadi, septembra beigās-oktobra sākumā!Aģentūras vadītāja konsultē Vias Apartments, bet es uztraucos, vai tas būs trokšņains un vai tas ir labs risinājums? Es ļoti gaidīšu atsauksmes.
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
Vai man vajadzētu ņemt līdzi matu žāvētāju? kas bija 2012. gada jūlijā? tiešām tik briesmīgi viesnīcā..kā rakstīts atsauksmēs?
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 11 atbildes
Pastāstiet lūdzu kā atpūta oktobrī Kiprā Lidojam 13.oktobrī. Dalies iespaidos par laikapstākļiem, viesnīcu, izklaidi!
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Mēs ar ģimeni dosimies 4. jūnijā uz Sunrise pērli un spa. Šī ir jauna viesnīca. Kiprieši stāsta, ka atklās 1.jūnijā, taču, spriežot pēc bildēm, kuras kāds ievietojis 5.maijā, tur "zirgs neripoja". Kurš tagad atrodas Protaros vai bija tur nesen, pastāstiet, kā izskatās viesnīca. Ja iespējams, ievieto bildes. Es tiešām nevēlos atpūsties būvlaukumā.
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 12 atbildes
Es tikai nezinu ko darīt?????Mēs piedāvājām atvaļinājumu Protarasā viesnīcā POLIKARPIA 4 *. NEVAR ATRAST KOMENTĀRUS PAR VIESNĪCU. pludmale
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 6 atbildes
Gribu uz šo viesnīcu.vai kāds tajā ir bijis!Rakstiet sīkāk.Paldies
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
Mēs dodamies atvaļinājumā augusta sākumā.Kādas citas viesnīcas ir diezgan pienācīgas no 3-4 * kategorijas Protaros?
13 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 53 atbildi
un vispār ko ņemt no drēbēm oktobra vidū-beigās
14 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
mums teica, ka šķiet, ka "spīd" nokļūt Paschalia, un kā tad tas izrādīsies ...
14 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
vēlamies augustā doties uz Pernera pludmali ar vīru un diviem bērniem - 14 un 6 gadi.e-pasts - senvik09@yandex.ru
14 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Vai tur viss tik drūms, kā raksta? Vai infrastruktūra ir laba, daba pie viesnīcas, pati ēka, telpas tik vecas?
14 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 15 atbildes
Vai pastaigas pa jūru ir pārāk kaitinošas, un vai pludmalē no viesnīcas ir bārs?
15 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
Sveiki! Pastāstiet man Protaras, 3 viesnīcu, kur tuvumā ir skola vai jāšanas klubs, kur viņi arī organizē izjādes. Paldies jau iepriekš.
15 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu