Jautājumi par PaphosViesnīcas izvēle

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Paphos
Pastāstiet man, lūdzu, kuru viesnīcu labāk izvēlēties. Ceļojam ar gandrīz 2 gadus vecu bērnu un vecmāmiņu. St George Gardens viesnīcas kostīmi vai St George viesnīcas spa un golfa pludmales kūrorti? Paldies
9 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Un kas tajā ietilpst? Un par ko būs jāmaksā?
11 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
Lūdzu, informējiet mani, ja viesnīca tiek atjaunota. Mēs augustā dodamies uz Pafosu, kamēr vēl meklējam viesnīcu. Izvēlamies no trim rubļiem, Veronika kaut kā piesaistīja uzmanību, bet citā vietnē kāds rakstīja, ka tur sācies remonts.Pieliek vēl vienu spārnu. Varbūt tas jau ir beidzies? Kas zina, pastāstiet man.
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
Labdien! Sakiet man, kas bija šajā viesnīcā, vai ir numuri ar skatu uz jūru vai visas blakus esošās kotedžas? Vai pludmale ir liela?
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
Gribētos uzzināt iespaidus par viesnīcu, nu, par pārējo kopumā)
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 2 atbildi
Cik maksā auto noma? Mēs dodamies uz puspansiju. Cik maksā pusdienas?
12 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 10 atbildes
Vai istabā var ienest dzērienus un ēdienu? Kāds alkohols tur ir izplatīts un kur nopirkt to, ko dzeram? Vai estakādes gultas un lietussargi pludmalē ir maksas?
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Mēs ejam pēc nedēļas, atsauksmju trūkums ir ļoti apkaunojošs.
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
Sakiet lūdzu iečekojoties ir vērts piedāvāt naudu par labu skatu ņems vai visu caur kasi oficiāli.Bijām Grieķijā sezonā līdzīgas kategorijas viesnīcā,viesnīca bija uzpildīts. skats uz jūru, bet tas nenotika, visu atvaļinājumu noskatījāmies autostāvvietā. Vai ir vērts riskēt un taupīt, vai tomēr pamēģini, kad iereģistrējies. Kas bija Veronijā, pastāstiet man.
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Kopā ar draugu braucam uz Kipru pirmo reizi.Kas bija viesnīcā Avlida,vai patika?Ko ņemt līdzi,kāds lētākais mobilais savienojums ar Krieviju,kur doties ekskursijās,kādi laikapstākļi - kāds apģērbs obligāti jāņem līdzi.Cik maksā ekskursijas,kas ir interesantākās.Kādus suvenīrus var ienest un to cena?Vispār jebkura informācija par tūrisma īpatnībām Kiprā būs interesanta!
13 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 10 atbildes
vēlmes: Pafosa.netālu no lidostas,privāta smilšu pludmale.nakšņošana,vēlams bungalo.
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Pastāsti man, vai ir iespējams palikt 60 tūkstošu robežās, lai augusta beigās atpūsties 12 dienas labā lētā viesnīcā, pat ja tā ir stabila 3*** ar lidojumu no Jekaterinburgas
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 5 atbildes
Cilvēki, pastāstiet man, kas bija šajā viesnīcā, kāda tur ir pludmale, fotoattēlā ir grūti redzēt, it kā tās tur nebūtu, un iesakiet, kam bija vērts tur doties?
14 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
Lūdzu, iesakiet kādu labu viesnīcu Pafosā!4 vai 5*. Gribu jautras brīvdienas!
14 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Atbildiet uz e-pastu onti05@bk.ru
14 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
pirmo reizi dodos uz Kipru
15 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Atsauksmes ir ļoti dažādas, tāpēc vēlos uzzināt: par brīvdienām ar bērniem (ceļojam ar bērnu 4 gadi), uzturu (vairāk par augļiem un pārtikas kvalitāti, sulu un ūdens kvalitāti), vai ir krievu- runājošais personāls, kā darbojas kondicionieris istabā un santehnika, netālu no viesnīcas ir smilšu pludmale, vai ir iespējams paņemt ledusskapi, vai ir prusaki un kā no tiem atbrīvoties, Paldies jau iepriekš par visu atbildes!
15 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi