Jautājumi par LimasolaDokumenti un apmales

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Limasola
Sveiki! Es bieži apmeklēju Kipru ar pro vīzu, bet es nezinu, cik reizes es varu legāli apmeklēt Kipras salu? Vīzu dod uz 90 dienām, bet es parasti atgriežos Ukrainā pēc 1 mēneša uzturēšanās. Sakiet, lūdzu, vai iepriekšējās uzturēšanās ilgums Kiprā ir svarīgs turpmākajiem Kipras apmeklējumiem vai nē.Es dzirdēju, ka, ja jūs nezināt visus šos smalkumus, tad var rasties problēmas ar vīzu saņemšanu un ieceļošanu Kiprā. Paldies par atbildi!
10 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
Sveiki! Vai Ukrainas pilsonim ir nepieciešama vīza, lai ieceļotu Kiprā, ja viņam ir vairāku Šengenas C tipa, atvērta un izbraukusi? Cik ātri pēc anketas elektroniskas iesniegšanas pienāk vīza? Paldies.
10 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Es plānoju ceļojumu uz Kipru, lai apciemotu savu Kipras draugu. Sakiet, lūdzu, ja es uz nedēļu došos pie viņa ar tūristu vīzu, vai viņš varēs pagarināt manu uzturēšanos tur? Paldies! 10.08.2012 20:45 Vispār gribēju pajautāt, cik vienkāršāk ir iebraukt Kiprā (uz 1-2 nedēļām), lai apciemotu savu draugu - ar ekskursijas vīzu vai pēc viņa ielūguma. Cik vieglāk??? Liels paldies!
13 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 14 atbildes
Vai tā ir vai nav, bet es dzirdēju, ka, ja sieviete viena bez pāra dodas uz Kipru, tad viņu var atgriezt tieši no robežas?
13 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 6 atbildes
Šī gada janvārī man neatteica tūristu vīzu uz Kipru un neatdeva naudu par neizdevušos tūri.Kā es varu apdrošināties un ko darīt, ja pasē tiek atteikta, nomainīt pasi?
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi