Jautājumi par LarnakaViesnīcas izvēle

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Larnaka
Багаж весом 30 кг я могу разбить вес на одного человека чемодан+сумка в багажный отсек,не считая ручной клади
8 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 9 atbildes
Labdien! Septembrī es došos uz Larnaku ar 8 mēnešus vecu mazuli. un šajā sakarā radās jautājums - kura viesnīca ir vislabākā atpūtai? Vēlos atrast labu cenas un kvalitātes attiecību un tuvu jūrai...
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 6 atbildes
Labdien - paskaidrojiet kāpēc, es nevaru atpūsties ar jums nedēļu un citā kūrortā nedēļu - ka klienta vēlme jums neko nenozīmē - es maksāju savu naudu - paldies
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Vai pilsētas kafejnīcās ir pieejams bezmaksas internets?
14 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
Vai ir iespējams rīkot simbolisku kāzu ceremoniju? Cik maksā ekskursija 2 personām. uz 10 dienām Izskatīsim visus ieteikumus! e-pasts triatada@ukr.net
14 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Sakiet, lūdzu, kā iet ar rozetēm? Kādi adapteri ir nepieciešami? Un vai es varu dabūt adapteri no viesnīcas?
15 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 9 atbildes
Labdien visiem! Cienījamie tūristi, lūdzu palīdziet ar viesnīcas izvēli un pastāstiet man cenas ekskursijām Kiprā. Braucam uz uzņēmumu Kiprā. Piedāvājām izvēlēties no 2 viesnīcām. "Cactus" - Larnakā un " Golden Arches" - Limasolā. šīs viesnīcas, padalieties savos iespaidos. Un, lūdzu, pastāstiet man cenas ekskursijām (kurš tur bija nesen) un vispār cenas brīvdienām. Saka, ka brīvdienas Kiprā nav lētas. Pastāstiet man, kāda valūta tiek pieņemta Kiprā.Cik maksā pasēdēt kafejnīcā utt d.Paldies visiem jau iepriekš.
15 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
Nolēmām palikt Larnakas viesnīcā San Remo. Tomēr tūrisma aģentūra nebrīdināja par lidostas tuvumu un troksni, ko rada lidmašīnas. Cik kritisks ir šis troksnis atpūtai??
16 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 10 atbildes
Bet ir problēma ar angļu valodu, vai viesnīcā ir krieviski runājošs personāls? Paņēmu ēdienu HB - kur ir labākā vieta pusdienām?
16 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi