Lūdzu iesakiet kā ģērbties šajā gadalaikā?Kādi tur laikapstākļi?Ko ņemt līdzi?Vai ņemt saules aizsargkrēmu/sauļošanās līdzekli?Ko tur var nopirkt mājās?Būšu pateicīga par visiem padomiem un detalizētu apraksts. par padomu. Paldies visiem :)
pastāstiet man, lūdzu, kādu viesnīcu varat ieteikt Vorodero labu četrinieku, tīru, ar karstu ūdeni un labu animāciju un diskotēku, jauniešu atpūtai e-pasts Tomchik79@mail.ru
Puiši lasīja, ka spriegums ir 110, vai jāņem pārveidotājs? telefoni, fotoaparāti būs uzlādēti? Un vai tu kaut ko paņēmi no odiem? Ato aģentūrā parakstīja kaut ko par malāriju, teica, lai ņem pshikalki, vai tur vispār ir odi?
Aprīlī braucam atpūsties uz Kubu, pasakiet labu viesnīcu atpūtai ar 5 gadīgu bērnu. Viņi gribēja doties uz Melia Americas, bet viņi saka, ka viņi nedrīkst tur doties ar bērniem.
Tūrisma aģentūra nesaņēma saprātīgu informāciju. Vai varat pastāstīt vēl kaut ko par Kubu? Es tur eju pirmo reizi. Pēkšņi kādas nianses būtu jāņem vērā.
olga_n_fisun, laipni lūdzam! Esmu pateicīgs, ka atbildējāt man par tūri uz Varadero. Ideāla cena. Pastāstiet, lūdzu, kur un kā atrast līdzīgu tūri internetā vai kur un kādas biļetes meklēt? Gribētos līdzīgu cenu. Pateicos jau iepriekš. Natālija.
Es gribētu izvēlēties budžeta viesnīcu 3 * -4 *, bet pienācīgu. Cena=kvalitāte. Kas bija, iesakiet! Rezervācija būs februāra vidū, izbraukšana februāra sākumā. Pateicos jau iepriekš.