Atsauksmes raksta nevis rakstnieki, bet gan tūristi.Izmēģiniet to, tas ir iedvesmojoši!
Pievienojiet atsauksmi tūlīt Atgādināt man pa e-pastu ×

Jautājumi par PomorieViesnīcas izvēle

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Pomorie
Ir maz informācijas par pārējo ar ārstēšanu Pomorijas sanatorijās.Kuras sanatorijas Bulgārijā ir labākas astmas slimniekiem un locītavu ārstēšanai? Mēs pirms 3 gadiem apmeklējām sanatoriju Pomorijā, bet devāmies kopā ar grupu no Burgasas, precīzāk Sarafovas, mēs saņēmām labas dūņu procedūras. Tagad es gribu doties uz Bulgāriju, un mana meita (viņai ir 15 gadi) piedāvā Turciju. Sveiciens visiem no Kazahstānas. Jau iepriekš paldies par noderīgiem padomiem!
10 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Sveiki. Pastāsti man, kas zina - viesiem Sv. Pēteris un Pāvels var izmantot baseinu, saunu, vannu bez maksas vai par maksu? Lasīju, ka pakalpojumus drīkst izmantot Pētera un Pāvila viesi. Masāžas un ārstēšana – tas saprotams, par maksu. Bet kā ir viss pārējais???
11 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
2011. gadā atpūtāmies viesnīcā Grand Hotel Pomorie.Ir labs spa.centrs. Šis gads ir ļoti dārgs. Vai tā lietošana ir bezmaksas vai maksas? Paldies.
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 5 atbildes
Dodamies atvaļinājumā Pomorijā. Izvēlējāmies šo viesnīcu, bet neesam pārliecināti vai tur ir divvietīgi numuriņi ar atsevišķām gultām.Mums tas ir svarīgi.
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Lai ārstēšanai būtu tuvu dubļu vannai un arī pie jūras.
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 7 atbildes
Pastāstiet man mājas lapas vai ko citu, kur var īrēt dzīvokli Marina Holiday Club! Mēs braucam no 11. jūnija līdz 3. jūlijam.
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Mūsu uzdevums ir apvienot lietderīgo ar patīkamo. Vecāka gadagājuma sievietei nepieciešama locītavu ārstēšana ar dubļiem. Un es esmu ar mazu bērnu 2 gadus vecs: man vajag labu pludmali un viesnīcu ar bērnu baseinu. Tie. priekšnoteikums: 1) profesionāla attieksme, 2) lieliska pludmale ar smiltīm un labs krasts; 3) bērnu baseins. Vai mēs to visu varam atrast Pomorijas kūrortā? Lasīju, ka Pomorijas pludmales ir sliktas. Varbūt labāk palikt Saulainajā krastā un katru dienu doties uz Pomori procedūrām? Lūdzu iesaki. Varbūt ir citi kūrorti, kas atbilst mūsu nosacījumiem?
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
Es došos 27.05.12. Lasīju atsauksmēs, ka cilvēkiem bija jāpērk pannas, jo. istabiņa nebija un lai kā prasīja darbiniekiem, neko nedeva.
13 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 7 atbildes
Nekad neesmu bijis Bulgārijā, gribu aizbraukt
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
Kā pretim izturēties kā pret mežoni, proti, ne caur aģentūru? Var būt? Ceru, ka būs lētāk, ja dzīvosi pie privātīpašnieka?
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 3 atbildi
izvēlējās ērtās izbraukšanas dēļ.nav aprakstu pat ceļojumu aģentūrā...Saka (vietējie krievu iedzīvotāji),ka viesnīca atrodas čigānu kvartālā!..Cik tas ir nopietni un vispār tavi iespaidi ???
14 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Kā jums patīk šī viesnīca, un vai ir vērts tur doties?
Kuras ir labas viesnīcas Pomorā
14 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu Nav atbilžu
Kas bija šajā viesnīcā, pastāstiet vai ir piemērots bērnam, kādi apstākļi, ēdināšana, pludmale, daudz cilvēku.
Dzīvoklis "SOLNA 33" atrodas modernā ēkā ar liftu Pomorijas vecpilsētā, 100 m no centra un 150 m no pludmales. Blakus atrodas veikali un restorāni, balneoloģiskais centrs un izklaides komplekss "Atrium", autobusu pietura uz Burgasu, Saulaino Krastu, akvaparku. Dzīvoklis sastāv no 2 pilnībā aprīkotām istabām ar virtuvīti, gaisa kondicionētāju un terasi, naktsmītnes līdz 5 personām. Visi jautājumi uz olga.franz@mail.ru
15 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
Если есть информация об отелях с лечением и ценах-- поделитесь!
15 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Kādus PAKALPOJUMUS un CENAS (eiro) piedāvā viesnīca Jaunajam gadam. No 28.12.2009 līdz 10.01.2010
16 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Mēs vēlamies doties uz Pomoriju. Viņi saka, ka tas ir lēti un forši. Patiesība?
16 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi