Jautājumi par DuniViesnīcas izvēle

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Duni
puikam ir nepilns gads. Vai viesnīca nodrošinās numurā bērnu gultiņu un cik tas maksās?
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Ar ko šī viesnīca atšķiras un kur viesnīcas kartē atrodas Sea View numuri? Karte http://www.duni.bg/resort_map.html
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Kurš atpūtās Bulgārijā? padalieties ar informāciju, paldies.
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
1. Mēs ceļojam ar divām ģimenēm. Citā forumā lasījām, ka bungalo pirmie stāvi ir mitri un tumši veģetācijas dēļ. Cik tā ir patiesība? Vai ir nepieciešams uzstāt uz bungalo izvietošanu otrajā stāvā? 2. Vai jūnija otrajā pusē ir odi un citi kukaiņi? Vai man ir jāuzkrāj fumigatori, krēmi utt.? 3. Ko Sozopoles apkārtnē var redzēt "dabisku"? Kurš var kartē parādīt laivu piezemēšanās vietu Ropotamo upē? 4. Kas ir Loven Dvor dabas liegums ceļā uz Ropotamo? Internetā nav informācijas vai nepareizi uzrakstu nosaukumu. Vai vari parādīt kartē? 5. Kur būs interesanti aizbraukt no Kāpām ar riteni vai auto?Pirmkārt interesē daba, nevis vēsture...
14 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
Lūdzu, paskaidrojiet, kā izmitināt dzīvokļos ar 2 bērniem? Lasīju, ka ir viesistaba un guļamistaba, viesistabā dīvāns, Un kur likt otru bērnu?
14 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
Galvenā problēma ir uzturs. Esmu dzirdējusi, ka Bulgārijā viņi bieži sastopas ar saindēšanos... Es ņemu bērnu un nevēlos šādas problēmas.
14 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
Ļoti gribu jūlijā apmeklēt Kāpas, bet saņēmu informāciju, ka naktīs tur ir diezgan skaļš. Varbūt Imperial (Riviera) ir labāks? Ar cieņu, T.V.
14 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
Pastāsti man, kur ir labākā vieta ar bērnu?
14 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi