Jautājumi par BanskoViesnīcas izvēle

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Bansko
Es gribu doties uz Bansko marta sākumā uz nedēļu. Es lūdzu padomu viesnīcas izvēlē šī kūrorta pazinējiem. Vēlmes: 1. viesnīca netālu no centra, un ja tālu, tad lai vēl var staigāt pa normālu ielu, nevis klīst pa tumsu starp tuksnešiem un būvlaukumiem. 2. Laba peldbaseina un SPA centra pieejamība viesnīcā. 3. Viesnīcas tīrība. Nevis tīrīšanas kvalitāte telpā, bet principā, lai būtu tīra. Es neslēpoju, tāpēc attālumam no pacēlāja nav nozīmes. Ēdiens arī mani neinteresē, domāju, ka Bansko tāpat kā citur ar šo problēmu nebūs. Es eju viens. Paldies.
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 6 atbildes
Vai varat, lūdzu, pastāstīt, kas bija šajā viesnīcā? vai istabas ir siltas?kāds vispār iespaids par viesnīcu? Paldies
11 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
grezna slēpošanas viesnīca, ko vilkt mugurā Vecgada vakarā vīrietim un sievietei, lai neizskatītos smieklīgi. Paldies.
11 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
Mēs meklējam viesnīcu Bansko, labi, lai tuvāk pacēlājam, jo ​​baumas par rindām nav īpaši iepriecinošas ... Kurš iesaka lētu viesnīcu, labi, netālu no pacēlāja?
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 2 atbildi
Puspansija
13 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 6 atbildes
Bērnam ir 4 gadi, kas viņam tur jādara, vai ir ragavas, trubiņas, sniega skrejriteņi, kvadracikli, zirgi uz ragavām?
14 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
uz Bulgāriju braucam pirmo reizi, gribam palikt Redenka chaletā, bet ir jautājumi par slēpošanu: vai ir iespējams piebraukt un atstāt mašīnas pie pacēlājiem, cik racionāli ir dzīvot tālu no Bansko , kādu naudu labāk ņemt - eiro vai dolārus?
14 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Diemžēl - internetā par Chichin hotel ir ļoti maz informācijas, varbūt kāds ir bijis - pastāstiet kas un kā tur ir?? Pateicos jau iepriekš.
15 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
kā izvēlēties pareizo ragu.brilles, kādā krāsā jābūt brillēm Kas vēl jāņem līdzi ceļojumā.
16 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi