Atsauksmes raksta nevis rakstnieki, bet gan tūristi.Izmēģiniet to, tas ir iedvesmojoši!
Pievienojiet atsauksmi tūlīt Atgādināt man pa e-pastu ×

Jautājumi par AlbenaVietas un izklaide

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Albena
10 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
plānojam ar sabiedrisko transportu doties ekskursijās uz Varnu, Balčiku. Mums ieteica iepriekš Google izdrukāt maršrutu, bet es nesapratu pašu principu, lai gan zinu labu datoru, kā to izdarīt. Kā izveidot maršrutu?
10 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
kāda ir cena? vai ir vērts to ņemt? laikam dārgi? vai jums ir nepieciešams kartes konts?
10 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Es gribētu redzēt Nesebras brīnumu, bet, ja tas ir tālu, es domāju, ka tas nav tā vērts?
10 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
Kādas izklaides atpūtniekiem pa dienu, vakarā kūrortā, izņemot kafejnīcas un krogus ??? Ko ēst, bet ne ēst???
10 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Kopā ar vīru 11. jūlijā dosimies uz Albenu uz viesnīcu Amēlija. Mēs neiebildīsim pret draudzīgu labu kompāniju jūrā. Rakstiet.
10 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 6 atbildes
Es nevēlos saindēties
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
Es negribu atvaļinājumā slimot
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
Atpūšamies Albenā, vēlos patstāvīgi apmeklēt Zelta smilšu kūrortu.Kā tur nokļūt? Būšu arī ļoti pateicīga ja kāds atbildēs uz manu jautājumu par mieru viesnīcā naktī.Jau iepriekš paldies visiem par atbildēm.
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 5 atbildes
Laba diena! Man patīk makšķerēt! Jūra, saule, smiltis, viss ir labi, bet jūs arī vēlaties, lai jūs apjucis! Gaidu atbildi no zinošajiem.. vai var makšķerēt viesnīcas teritorijā?Kāda zivs ir atrodama?Un vai vispār kož?Vai ir vērts ņemt līdzi makšķeri? PALDIES...
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Un vai ir nepieciešams īrēt sauļošanās krēslus un saulessargus?
13 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 7 atbildes
Cik ēdināšanas un izklaides ziņā viesnīca ir ērta atpūtai ar 8 gadus vecu bērnu? Varbūt kāds tur bija?
15 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Esmu bijis Albenā vairākas reizes. Es zinu B, ka viesnīca atrodas otrajā līnijā un jūra ir netālu - tas mums ir vajadzīgs. Šī ir bijusī Varšavas viesnīca. Viņu pārdeva tālāk. Un kā ir tagad? Ēdiens, vai ir kādas izklaides bērniem, vai ūdens ir iekļauts viss iekļauts? Uzrakstiet.
16 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
runāt par pārtiku. Vai ārstēšana tiek apmaksāta atsevišķi vai iekļauta ekskursijas cenā? Es dzirdēju, ka viesnīca ir veca, vai ne?
16 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi