Jautājumi par Abu dabīVietas un izklaide

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Abu dabī
Meklē informāciju par Alwathba fosilajām kāpām Abū Dabī. Lūdzu, ja kāds kaut ko zina, priecāšos par jebkuru informāciju. Zinu, ka no Abū Dabī jābrauc 40 minūtes - 1 stunda, ka transports tur neiet, vajag ņemt taksi vai īrēt auto.
3 gadā atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
Sveiki! Vai varat, lūdzu, pastāstīt, vai viesnīca nodrošina bezmaksas transporta pakalpojumus uz Dubaiju?
7 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
7 gadiem atpakaļ  •  2 abonents Nav atbilžu
Ar vīru nesen atpūtāmies Abū Dabī, biju pārsteigta, ka katru dienu vakariņās "deva" jēlas ķirbju sēklas, un nemizotas. Protams, es tos izmantoju kā krievs, tas ir, noklikšķināju. Bet nez kādos ēdienos tos izmanto arābi un kāpēc pasniedz nemizotus? Mana angļu valoda ir vienkārša, tāpēc es neuzdrošinājos šo jautājumu izskaidrot uz vietas.
10 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 5 atbildes
Meklējam kompāniju braucienam uz Abū Dabī (esam 2 cilvēki), lai ietaupītu uz taksometra apmaksu (mērķis ir apmeklēt Zajeda mošeju vai kas tas ir, krītošo māju un apmeklēt Fefari parku) Aprēķins par 4 par cenām 2013. gada septembrī IZDEVĪGAIS CEĻOJUMA APRĒĶINS no DUBAJAS uz ABUDABI 4 PERSONĀM 56+14=70$ ceļš 4*7=28$ ar autobusu uz Abū Dabī + atpakaļ ar autobusu 4*7=28$ = 56$ 7$ taksometrs uz mošeju + atpakaļ uz taksometru autoostu 7$ = 14$ ŠEIHA ZAID BALTĀ MOŠEJA (Baltā mošeja, Baltā Maskava) - ieeja bez maksas, laiks neierobežots Ja dodaties uz Ferrari World, kur notika Formula 1 (lielākais iekštelpu parks pasaulē ) 16+16= $32 taksometra turp un atpakaļ $61 (225 dirhami) ieejas biļetes cena 1 personai. Šajā cenā ir iekļauti visi braucieni parkā. 61*4=244$ KOPĀ 70+32+244= 346$ dalīts ar 4 ir 86$ visam ar o
11 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Vai ir kādas izmaiņas parka darbā svētajā Ramadāna mēnesī. Vai ir vērts to apmeklēt šajā periodā?
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 6 atbildes
Kur ir garšīga un lēta maltīte Abū Dabī netālu no centrālās krastmalas?
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
Interesē cenas?
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 3 atbildi
Un tad es lasīju angļu valodas recenzijās, ka pat apsargi izņēma ūdeni no bērnu mugursomām ...
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
Lūdzu, paskaidrojiet, kur viesnīcā var novietot velosipēdu, jo es to vienmēr ņemu līdzi atvaļinājumā un katru dienu nobraucu vidēji 50-70 km. Ēģiptē drīkstēja novietot uz balkona, bet šajā viesnīcā?
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
Un cik tas maksā! Paldies!
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Sakiet, lūdzu, kur ir labāk un lētāk pusdienot un vakariņot, ja viesnīcā ir tikai brokastis?
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
kas tur par brīvu trenažieru zāle pirts vai kas vēl ir alkoholiskie dzērieni par brīvu kādas ekskursijas
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Vai tvaika pirts un sauna ir apmaksāta vai nē? Ja ir jāmaksā, cik tas maksā?
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi