Отдыхала с мужем в июне 2008г.
Хотелось спокойного отдыха подальше от городской суеты. Скажу сразу реальность соответствовала ожиданиям!
Путевки покупали через турагентство, но по приезду узнали, что если покупать напрямую экономите 5% от стоимости. У пансионата "Жуковка" есть свой сайт, если постараться можно найти.
Апартаменты есть различного состояния и на различный карман, есть недавно отреставрированные под люкс, все что необходимо для проживания имеется - посуда, постель , полотенца, уборка каждый день. Обалденный вид на море с балкона (есть номера и без балконов).
Питание: каждый день, что-то новое и свежее. Выдается порциями, съесть которые просто нереально. Шведского стола и каких-то изысков не ждите, но первое, второе, десерт + кампон) на обед есть. Кстати, если едете на экскурсию - выдают пайки.
Теперь про сам отдых: Огромнейший парк, особенно классно гулять вечером и любоваться морским пейзажем. Много лавочек. Павлинов не видела)
Очень большой пляж, если немножко пройти в сторону будешь лежать на берегу сам, никого рядом не будет. Правла в начале июня море холодноватое (((
Множество экскурсий и морских прогулок, билеты можно купить на территории пансионата.
Жалко, что нет никаких лечебных процедур.
В 2009 году приценялась, стоимость подняли не смотря на кризис (. Поэтому пришлось снимать жилье у местных жителей, но ездила туда же в Жуковку. Потому что здесь мне нравится))
Kopā ar vī ru ceļ oju 2008. gada jū nijā .
Vē lē jos relaksē još as brī vdienas prom no pilsē tas steigas un burzmas. Uzreiz teikš u, ka realitā te atbilda cerī bā m!
Mē s iegā dā jā mies biļ etes caur ceļ ojumu aģ entū ru, bet pē c ieraš anā s uzzinā jā m, ka, pē rkot tieš i, jū s ietaupā t 5% no izmaksā m. Pansionā tam "Ž ukovka" ir sava mā jas lapa, ja pamē ģ inā si, to var atrast.
Dzī vokļ i ir daž ā da stā vokļ a un daž ā dā m kabatā m, ir nesen izremontē ti luksusa apartamenti, pieejams viss dzī voš anai nepiecieš amais - trauki, gultas veļ a, dvieļ i, uzkopš ana katru dienu. Lielisks skats uz jū ru no balkona (ir numuriņ i bez balkoniem).
Ē dieni: katru dienu kaut kas jauns un svaigs. To izdod porcijā s, kuras ē st ir vienkā rš i nereā li. Negaidiet bufeti un daž as frills, bet pirmais, otrais, deserts + campon) ir tur pusdienā s. Starp citu, ja dodaties ekskursijā , viņ i izdala devas.
Tagad par paš u atpū tu: Milzī gs parks, ī paš i forš i pastaigā ties vakarā un apbrī not jū ras ainavu. Daudz veikalu. Pā vus neredzē ja
Ļ oti liela pludmale, ja pastaigā si nedaudz malā , pats gulē si krastā , neviena tuvumā nebū s. Noteikumi jū nija sā kumā , jū ra ir auksta (((
Pansionā ta teritorijā iespē jams iegā dā ties daudzas ekskursijas un laivu braucienus, biļ etes.
Ž ē l, ka nav medicī niskā s procedū ras.
2009. gadā prasī ju cenu, izmaksas tika paceltas, neskatoties uz krī zi (. Tā pē c man bija jā ī rē mā joklis no vietē jiem iedzī votā jiem, bet es devos tur uz Ž ukovku. Jo man š eit patī k))