Lieliska vieta relaksējošām ģimenes brīvdienām

Rakstīts: 19 janvārī 2010
Ceļošanas laiks: 1 — 15 jūnijs 2008
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 10.0
Kopā ar vī ru ceļ oju 2008. gada jū nijā .
Vē lē jos relaksē još as brī vdienas prom no pilsē tas steigas un burzmas. Uzreiz teikš u, ka realitā te atbilda cerī bā m!
Mē s iegā dā jā mies biļ etes caur ceļ ojumu aģ entū ru, bet pē c ieraš anā s uzzinā jā m, ka, pē rkot tieš i, jū s ietaupā t 5% no izmaksā m. Pansionā tam "Ž ukovka" ir sava mā jas lapa, ja pamē ģ inā si, to var atrast.
Dzī vokļ i ir daž ā da stā vokļ a un daž ā dā m kabatā m, ir nesen izremontē ti luksusa apartamenti, pieejams viss dzī voš anai nepiecieš amais - trauki, gultas veļ a, dvieļ i, uzkopš ana katru dienu. Lielisks skats uz jū ru no balkona (ir numuriņ i bez balkoniem).

Ē dieni: katru dienu kaut kas jauns un svaigs. To izdod porcijā s, kuras ē st ir vienkā rš i nereā li. Negaidiet bufeti un daž as frills, bet pirmais, otrais, deserts + campon) ir tur pusdienā s. Starp citu, ja dodaties ekskursijā , viņ i izdala devas.
Tagad par paš u atpū tu: Milzī gs parks, ī paš i forš i pastaigā ties vakarā un apbrī not jū ras ainavu. Daudz veikalu. Pā vus neredzē ja
Ļ oti liela pludmale, ja pastaigā si nedaudz malā , pats gulē si krastā , neviena tuvumā nebū s. Noteikumi jū nija sā kumā , jū ra ir auksta (((
Pansionā ta teritorijā iespē jams iegā dā ties daudzas ekskursijas un laivu braucienus, biļ etes.
Ž ē l, ka nav medicī niskā s procedū ras.
2009. gadā prasī ju cenu, izmaksas tika paceltas, neskatoties uz krī zi (. Tā pē c man bija jā ī rē mā joklis no vietē jiem iedzī votā jiem, bet es devos tur uz Ž ukovku. Jo man š eit patī k))
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu