Lieliska uzturēšanās Villa Foros..

Rakstīts: 16 maijā 2013
Ceļošanas laiks: 26 aprīlis — 10 maijā 2013
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 9.0
Labvakar! Mū su ģ imenē ir tradī cija maija brī vdienas pavadī t Krimā , un š oreiz mē s nolē mā m atpū sties Villa Foros. Pirms pasū tī š anas, protams, iepazinā mies ar atpū tnieku atsauksmē m, kā arī labi pā rzinā m Foros un principā zinā jā m, kur viesnī ca atrodas. Kungi, es jums pateikš u to, Villa Foros ir servisa un kvalitatī vu pakalpojumu sala, uz lielā kā s daļ as tā saukto pakalpojumu fona. Krimas dienests ir oā ze! ! ! Tā kā pie mums atpū tā s mū su treš ais ģ imenes loceklis š okolā des labradors Č avess, tad nakš ņ oš anai izvē lē jā mies koka guļ bū vi, kas atrodas teritorijas augstā kajā punktā ar krā š ņ u skatu uz jū ru, turklā t tas ļ ā va atstā t viesnī cu. pa otro izeju tieš i kadiķ u birzī traucē jot citiem atpū tniekiem. Tī rī š ana bija katru dienu, sniegbalta veļ a izcilas kvalitā tes, matrač i un spilveni ē rti, visur bija jū tama pareizā pieeja biznesam it visā , ieskaitot pat tā dus niekus kā veļ as pulveris istabā . . Istabā bija viss - trauki, glā zes priekš vī ns, tehnika, laba tē jkanna un citas lietas. . Kas attiecas uz restorā nu, manuprā t, viena no labā kajā m vietā m š ajā rajonā : franč u vī nu kolekcija ir gudri atlasī ta, bā rbekjū vī rs - pieci plus - noteikti pamē ģ iniet viņ a izpildī tais kebabs. Deserti ir lieliski! Bavā rijas krē ms, fondants, paš taisī ts Mojito saldē jums . . Izbaudī jā m visu . . Tikko noķ ē rā m Lieldienu svinī bas, tā pē c ī paš i ciemiņ iem cepa konditorejas izstrā dā jumus un salika grozos kopā ar krā sainā m olā m - tas bija ļ oti patī kami un aizkustinoš i. . Par baseinu es neko nevaru pateikt, jo neizmantojā m, dodam priekš roku pat š ajā gadalaikā ienirt aukstumā , bet tomē r jū rā , tač u š o problē mu atrisinā jā m viegli un ar prieku, zinot visas vietē jā s takas, devā mies peldē ties mež onī gā pludmalē atrodas Tesseli mā jiņ u priekš ā . . Tur š ika mež onī ga pludmale ar maziem oļ iem, lai gan vasarā š o vietu aizņ em telts kemperi, bet maijā ir skaistums. Kopumā bijā m ļ oti pā rsteigti un gandarī ti, sen esam samierinā juš ies, ka, pie visa Krimas skaistuma, apkalpoš anas trū kums ir neizbē gams, bet š oreiz mums paveicā s! ! ! Tagad, domā s, jū nijā bija plā nota auto tū re uz Bulgā riju, bet kaut kas man saka, ka mē s atkal atgriezī simies Forosā...
P. S. Agrā k es ievietoju savu atsauksmi vienā no š ī s viesnī cas komentā riem, un tagad es reģ istrē jos no sava mā jas datora un rakstī ju savā vā rdā . Ja jums ir kā di jautā jumi, es ar prieku atbildē š u.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu