
Nepatī kama administratore, kas runā kā kungs un pateicoties kuram viņ a zaudē ja 1400 grivnas, jo. nepareizi noformē ti dokumenti par izmitinā š anu (grā matvedī ba apmaksai nepieņ ē ma). Un izmitinā š anas cena ir pā rā k augsta. Samaksā jot par istabu 1407 UAH. dienā (ja pē kš ņ i pē c rezervā cijas, reģ istrē joties cena pē kš ņ i nepaaugstinā jā s par 200-300 UAH, kā tas notika ar maniem kolē ģ iem tajā paš ā dienā ), jū s saņ emat:
Svaigs remonts, labs dizains, pieņ emamas brokastis.
Istaba 2.5 * 3.5 metri, no kuriem vannas istaba ir 1.5 * 1.5 metri.
Duš as kabī ne tajā paš ā vannas istabā ir 0.8 * 0.8 m (tajā var vienkā rš i stā vē t zem duš as, paceļ ot roku, jū s ietriecā ties sienā s).
Segas pā rvalkā ir caurums.
Gulta maksimā lajam augstumam 1.75 m.
Ledusskapja nav.
Naktsgaisma trā pa tieš i acī s.
Mantas nav kur pakā rt, pie ieejas ir pakaramais ar trim fiksē tiem trempeļ iem, uz virsdrē bē m bija jā karina balta blū ze.
Š ī s blū zes gludinā š ana ir atseviš ķ s stā sts - gludinā mais dē lis kā dā kaktā tumš ā koridorā , nav kur dabū t ū deni gludeklī , nav kur pakā rt drē bes (ja gludinā š anai paņ ē mi vairā k par vienu lietu). Gludeklis ir tiktā l pilns ar kaļ ķ iem, ka ū dens tvertne neaizveras un no tā s izš ļ akstā s ū dens.
Ķ irsis uz tortes ir riepu serviss aiz loga! Visu nakti ir dā rdoņ a un, spriež ot pē c plā ksnes uz palodzes, gaisu diez vai var nosaukt par videi draudzī gu.
Es absolū ti neiesaku!


Viesnī cas personā ls sazinā s, bet, kā saka, piparu graudiņ am jā bū t, tā pē c ir unikā li cilvē ki ar savu noskaņ ojumu, kas diemž ē l tiek pā rraidī ts saziņ ā ar viesiem un praktikantiem. Tā tam vispā r nevajadzē tu bū t. Viesnī cas restorā nā ir pamata ķ ē des, kur likt ļ oti vecu ē dienu, un kļ ū st pretī gi ē st pā rtiku, kas ir uz salvetes ar pelē jumu (vai tad tā s nevar mainī t ik pē c pā ris mē neš iem? )
Istabā s ir saburzī ta gultasveļ a un netī ras sienas, kam nevajadzē tu bū t.
Ē diens virtuvē tiek pievienots š ķ ī vjiem bez cimdiem (salā ti, graudaugi, saldumi). Sveš i cilvē ki biež i ienā k virtuvē un novē rš darbinieku uzmanī bu no gatavoš anas. Ē diens ne vienmē r ir svaigs, daž reiz svaigs sajaucas ar vakardienu.
Vē l viens milzī gs pluss ir tas, ka lielā kā daļ a jaunatnes darbinieku.