Jautājums par viesnīca Begonya Hotel 3*

Pašreizējās ekskursijas uz šo viesnīcu
Iegūstiet labāko cenu no ceļojumu aģentiem
  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
28 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Vietas un izklaide»
Vai ēdiens ir labs, kas ir ēdienkartē?
lūdzu, pastāstiet man visu informāciju
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
6 abonenti  • prasīja 2009-06-1716 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  5
аватар Mariya25
Tā kā jūs dodaties uz 3 * viesnīcu, jums nevajadzētu gaidīt īpašas frills.
All Inclusive ēdināšanas sistēmā ietilpst: brokastis-pusdienas-vakariņas bufete (ēdiens daudz un pats ņem ko un cik gribi), vietējie alkoholiskie un bezalkoholiskie dzērieni (ūdens, tēja, kafija, kola...) ražošana bez maksas un neierobežotā daudzumā.
Starp ēdienreizēm uzkodas tortilju, frī kartupeļu, hamburgeru veidā...
Gandrīz visas (98%) viesnīcas Turcijā darbojas šādi.
No 5 * līdz 3 * atšķirība ir ēdienu daudzumā, pārpilnībā un izvēlē, to pagatavošanas veidā.
No rītiem vajadzētu noskaņoties uz desu,desām,dārzeņiem,musli,olām un bulciņām.Pēcpusdienā zupa,2 veidu piedevas un 1-2 veidu karstie gaļas ēdieni,salāti un dārzeņi.Vakariņas vienādas bet plus var būt 1 veida gaļa vai zivis.
Pieticīgs, bet izsalcis nepaliksi.
3* īpatnība ir tāda, ka šo ēdienu negatavo tik daudz kā 5* un visi stāv rindā, lai paķertu kādu gaļas gabalu.... diemžēl tas ir fakts
аватар belaz
Personīgi man nepatīk trīnīši visu iepriekš aprakstīto iemeslu dēļ. Ir vēl viens mīnuss: bieži vien privātas pludmales trūkums, attālums no jūras (uz pludmali jādodas karstumā), pludmales dvieļu trūkums, dzērienu trūkums pludmalē... Un vēl daudz kā pietrūkst. . Tāpēc es personīgi zemāk par **** netieku. Es labāk neiešu vispār, ja nauda neļaus, braukšu “uz ciemu, pie tantes, uz tuksnesi, uz Saratovu.” Un, ja brauksi, nebēdā par visu. ko esam šeit rakstījuši. Tici, ka ar tevi viss būs kārtībā, mierīgi noskaņojies, lai saņemtu to, par ko izdevās samaksāt. Beigās jūs dodaties ATPŪTĪTIES līdz jūrai un saulei!!! Es jums apliecinu, jūs ātri pielāgosieties un viss būs LIELI! Pats galvenais, nevēdiniet ar pirkstiem, nepieprasiet neiespējamo, nelietojiet personālam aizkaitināmas intonācijas, viņi nav vainīgi, ka jums ir nauda ***, esiet draudzīgi, un viss būs brīnišķīgi. Nu nebūs līmeņa *****, un nevajag!! Arī piecinieki ir dažādi.
Ja par viņiem palasa aizkaitinātu apmeklētāju atsauksmes, mūsu tautiešus ar izplestiem pirkstiem. Man ir lielas aizdomas, ka viņiem ir visas ērtības mājas pagalmā, un Turcijā viņi sāk "atbrīvoties no" Atpūtieties mierā!
аватар abysfinks
Maria25 rakstīja: Gandrīz visas (98%) viesnīcas Turcijā darbojas šādi. Piebildīšu: par bijušo PSRS. Tajās pašās viesnīcās var satikt vāciešus ar BB vai poļus ar HB. Viesnīcu viesnīcu strīdi. Un 5 UAL ir igauņi un poļi un krievi, kuri 15-20 min. pirms atklāšanas rosieties pie ēdināšanas punkta (mūsu izpratnē dažās viesnīcās to grūti nosaukt par restorānu) un tādējādi izveidojiet negatīvisma sniega pika. Lai gan ja atnāk uz 40-50 minūtēm. vēlāk nebūs problēmu ar rindām. Esi brīvs - tu esi atvaļinājumā!!! Zilais mēness 3* ir pierādījums tam. No rītiem vajadzētu pieskaņoties desiņām un desiņām (no sojas), dārzeņiem, musli, olām, jogurtam (ievārījums pēc garšas) un bulciņām. Pēcpusdienā zupa, 2-3 veidu piedevas un 1-2 veidi karstie ēdieni ar soju vai gaļu, salāti un dārzeņi (ļoti patīk pasniegt makaronus mērcē - mūsējie neēd), iespējams turku pica. . Vakariņās tas pats, bet plus var būt +1 gaļas vai zivju veids. Lielākā daļa kotlešu, hamburgeru ir sojas.
Pieticīgs, bet izsalcis nepaliksi.
аватар Marina46
Maltītes "Begonia" diez vai var saukt par pieticīgām: parasti to ir grūti nosaukt par ēdienu. Pats labākais ir brokastis. Pusdienas bija trūcīgas līdz galējībai: biezenī nezināmas izcelsmes "zupa", zāle, kaut kāds nesaprotams sautējums. Vakariņas ir nedaudz labākas: daži salāti nav pirmais svaigums, pāris "karstie ēdieni". Tas, ko tūristi neēd vakariņās (un, ticiet man, arī neēd - jo neēdams), raiti aiziet nākamajā dienā pusdienās utt. Zivis ir retums, gaļa ir sojas. Visi salāti, kā likums, ir pagatavoti ar turku skābo jogurtu. Es ēdu tikai un vienīgi baklažānus un baltmaizi (vienmēr svaigu un garšīgu) ... Nekā cita tur ēst nav.
аватар elena.matyuk
Ēdiens ir slikts, bet teica, ka visās viesnīcās tāda ir. Nav pat tā, ka gaļa tika dota reti, lai gan gandrīz katrās vakariņās bija tītara spārns, jēga ir pašos ēdienos, kas mums ir nedaudz šokējoši. Jebkura laba mājsaimniece, pat ja nav gaļas vai tās deficīta, var uzklāt elegantu galdu. Mūsu tradicionālajā virtuvē ir daudz brīnišķīgu ēdienu, bet šeit brokastīs cepta pitas maize ar fetas sieru, reizēm olu kulteni, cepumi, salāti, divi gabaliņi nezināmas desas, izteikti krāsots sarkanais un fetas siers, kas mani izglāba. Pusdienas bez gaļas un pirmais ēdiens, tas ir putra vai makaroni, salāti, asā mērce, cepti cukini, vispār kaut kāda kaudze ir maza uz šķīvja (nebija bufete, ēd, ko viņi sakrāva uz šķīvja. Tēja ir slikta , šķīstošā kafija arī ir slikta. Vakariņas ir nedaudz labākas, ar tītara spārnu vai zivi, bet zivis ir arī kaķiem.Turcija ir slavena ar konditorejas izstrādājumiem, bet nebija konditorejas izstrādājumu. Mūsu uzturēšanās beigās bija piena zupa un dārzeņi biezeņa zupa.Tiesa, mēs nebijām izsalkuši, bet.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Begonya Hotel 3*
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl