VĒLATIES PAVADĪT BRĪVDIENU RINDĀ PĒC MAkaronu?

Rakstīts: 20 jūnijs 2021
Ceļošanas laiks: 7 — 17 jūnijs 2021
Viesnīcas vērtējums:
5.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 5.0
Tīrība: 5.0
Uzturs: 1.0
Infrastruktūra: 5.0
Visas brī vdienas viesnī cā EFTALIA MARIN HOTEL 5 * trī s fotogrā fijā s.
Foto #1. Priekš plā nā ir rinda pē c sautē tiem cukini un baklaž ā niem. Fonā - aiz vermicelli.
2. fotoattē ls. Lai dabū tu dā rgos vermicelli un sautē tos cukini (aizmirstiet par gaļ u, tā bū s bildē Nr. 3), jā iekļ ū st ē dnī cā . Fotoattē lā - rinda, lai iekļ ū tu ē dnī cā un iegū tu iespē ju stā vē t rindā pē c nū delē m.

Foto numur 3 - uzkodā m. Vai jū s domā jat, ka tā ir omā ru lī nija? Karaļ a garnelē m? Sniega krabjiem? NĒ . Tā ir gaļ as lī nija. Steikiem ar ribā m vai jē ra iesmiem? NĒ . Par vistu! Tas ir vienī gais gaļ as veids, ko jū s atradī siet š ajā viesnī cā . Ja paveicas. Parasti tā s ir ceptas aknas.
Tā tad, skaitī sim laiku:
Iet uz ē dnī cu - 20 minū tes.
Stā vē t vermicelli - 15 minū tes.
Stā viet aiz baklaž ā niem - 15 minū tes.
Stā viet aiz vistas - 40 minū tes.
Es vienkā rš i klusē š u par iespē ju izlauzties lī dz bā ram.
Kopumā maltī te ar vermicelli, baklaž ā niem un nelielu vistas gaļ as gabalu jums izmaksā s pusotru stundu.
Reizinot ar brokastī m, pusdienā m un vakariņ ā m, mē s saņ emam č etrarpus stundas dienā . Tas ir jū ras vietā .
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu