Lara Barut Collection 5*– Atsauksmes

21
Novērtējums 7.910
pamatā
21 atsaukt
№20 viesnīcas reitingā Antālija
8.7 Numurs
8.6 apkalpošana
8.7 Tīrība
6.9 Uzturs
8.4 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Antālijas kūrortpilsētā. Uzcelta 2005. gadā, pēdējo reizi renovēta 2018. gadā. Piemērots ģimenēm.Vairāk →
аватар licisa
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Ieradā s pē c ceļ ojumu aģ entū ras ieteikuma. Viesnī ca ir liela un zaļ a. No labā tas viss! ! Uzturs Es pat nevarē ju iedomā ties, ka tā da lī meņ a viesnī cā s nebū s ko ē st kā viņ i sevi pozicionē!! ! Ē diens absolū ti nav garš ī gs, jū s vienkā rš i nevarat nokost gaļ u ! ! ! Nav svarī gi, vai tā ir vista vai liellopa gaļ a. … Tomēr ▾ Ieradā s pē c ceļ ojumu aģ entū ras ieteikuma. Viesnī ca ir liela un zaļ a. No labā tas viss! !
Uzturs
Es pat nevarē ju iedomā ties, ka tā da lī meņ a viesnī cā s nebū s ko ē st kā viņ i sevi pozicionē!! !
Ē diens absolū ti nav garš ī gs, jū s vienkā rš i nevarat nokost gaļ u ! ! ! Nav svarī gi, vai tā ir vista vai liellopa gaļ a. Liellopu gaļ u sā ka dot pē c manas ž ē loš anā s, ka nav ko ē st. No jū ras veltē m tikai zivis bez garš as, garneles, krabji, mī dijas un citas lietas NĒ ! š is ē diens man bija jā izspļ auj salvetē . Vasara ir pagalmā un š eit nav grilē tu dā rzeņ u !!!! ! ja uzduries it kā grilē tiem dā rzeņ iem, tad tie ir smalki sagriezti baklaž ā ni, cukini un sī kas zaļ o piparu strē melī tes. Svaigi dā rzeņ i, ī paš i saldie pipari, ē dot izdodas 1 gab 2x2 cm izmē rā! ! ! Un paskaties uz tevi kā uz ubagu! Vai š ī ir augstā kā s klases viesnī ca? tu joko?
Pirmais ē diens parasti ir miskaste, viena veida cukini vai ķ irbis pē c dusmī gā m atsauksmē m pievieno vistas zupu. Pirmo pasniedz bez krekeriem, garš augiem un citiem dopingiem, tikai cieti saturoš u putru.
Bufetes nav, liek uz š ķ ī vja, darbinieku maz, tā pē c stā vē si rindā ar izstieptu roku, kamē r ceps kā da olas un atbrī vosies, lai apkalpotu.
Brokastis ir tī ras olas. Ceptas, vā rī tas, olu kultenis, turku olu kultenis, olas uz tomā ta, olas uz maizes, grauzdiņ i olā , siers nav slikta izvē le, desa nav ē dama. Ī sā k sakot, ja neesi pieradis katru dienu ē st olas, tad augļ i paliek. Augļ i š eit ir vienī gais.
Gaidī jā m rindā uz Ala Carte itā ļ u restorā nā , nu, domā ju, ka vismaz paē dī sim š eit, tā nenotika. Pavā riem ir pilnī bā liegta pieredze, gaume un noteikumi par ē dienu pasniegš anu restorā nā . Makaroni - viņ u izpratnē tie ir spageti, siers un krē jums. Nekā das garš vielas, ne zaļ umi dekorē š anai, nekā! ! ! Tikai makaroni, pica bija neapstrā dā ta.
Arī bā rs pludmalē ī sti neizcē lā s, pasū tī ju liellopa steiku un salā tus)) liellopu gaļ u nekodī si un tas nav steiks, tā ir karbonā de, tikai cieta, un salā ti vispā r smē jā s, ar milzī gu š ķ ī vi ar lapā m, 2 ķ irš u tomā tiem, 2 !! !
Kopumā es gribu teikt, ka pā rē jais nav izdevies, bija garlaicī gi, izsalkuš i un nebija ē rti. Gaidu, kad beigsies mans tā saucamais atvaļ inā jums un eju mā jā s, kaut ko ē st.
Aicinā m vadī bu - pieskaņ ojiet ē dienu! Tas ir apkaunojums un nav cieņ as pret klientiem.
Завтрак Променад Бар на пляже Скульптуры Хол
аватар DontsovaS
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Ceļ otā ji trī s pieauguš ie veic tieš o rezervā ciju viesnī cas vietnē , bez ceļ ojumu aģ entū ras. Mē s regulā ri atpū š amies augstvē rtī gā s viesnī cā s Turcijā.3-4 reizes gadā , tā pē c es saprotu, par ko rakstu. … Tomēr ▾ Ceļ otā ji trī s pieauguš ie veic tieš o rezervā ciju viesnī cas vietnē , bez ceļ ojumu aģ entū ras. Mē s regulā ri atpū š amies augstvē rtī gā s viesnī cā s Turcijā.3-4 reizes gadā , tā pē c es saprotu, par ko rakstu. Barut ķ ē de mums patika 2019. gada martā , kad pavadī jā m brī niš ķ ī gu atvaļ inā jumu pilsē tas viesnī cā Akra Barut. Esot Akra Barutā , jū ras viesnī cas meklē jumos, paralē li 2 dienas apmeklē jā m Lara Barut.

No 2019. gada marta viesnī ca mums bija piemē rota daudzos veidos: silti numuri, lielisks restorā ns, klusi eiropieš i atvaļ inā jumā un daž as mierī gas tautieš u ģ imenes, pieklā jī gs, ļ oti izpalī dzī gs angliski runā još s personā ls. Paš ā rajonā nav tā da dabas rezervā tu skaistuma un tī ra ū dens kā Kemerā , bet ziemā - pavasarī serviss ir vē rtī gā ks, un mē s rezervē jā m Lara Barut Collection Jaungada brī vdienā m, ieteicā m viesnī cu draugiem/paziņ ā m. .
No 2019.  gada aprī ļ a, kā norā dī ts tī mekļ a vietnē , viesnī ca "sveic visus savus viesus pilnī gi jaunā individuā lo un ekskluzī vo brī vdienu koncepcijā ". Analizē sim iespē ju labi atpū sties koncepcijas maiņ as apstā kļ os:

1. Nodoš ana - reitings 1

Par transfē ru samaksā jā m avansā Viesnī cas mā jaslapā , uzreiz pē c rezervā cijas, norā dī tajā formā ar datiem par pasaž ieriem un reisiem gan ielidojot, gan izlidojot. No viesnī cas saņ ē mā m e-pastā apstiprinā jumu, ka mū s gaidī s š oferis ar zī mi.

Tač u š oferis nebija klā t, kamē r reiss ieradā s pē c grafika. Ar milzī gu bagā ž as daudzumu vairā kas reizes pabraucā m garā m visiem braucē jiem, kas sagaidī ja viesus, bet neatradā m to, kas mū s sagaidī ja. Gaidī ja 10 minū tes. Tad zvanī ja viesnī ca un informē ja, ka nav transfē ra.
Meitene, kas no sā kuma atbildē ja uz zvanu viesnī cas vā rdā , mē ģ inā ja vainot ceļ ojumu aģ entū ru - kad viņ i teica, ka esam bez ceļ ojumu aģ entū ras, tieš ā s rezervā cijas - visu vainu par automaš ī nas trū kumu noveda uz transfē ra lī gumslē dzē ju firmu. un lū dza pagaidī t vē l 10 minū tes.

Rezultā tā š oferis parā dī jā s 25 minū tes pē c tam, kad mē s izgā jā m no lidostas. Visu š o laiku mē s stā vē jā m uz ielas un turē jā m rokā s smagas somas, mamma pē c operā cijas un nekā di neplā nojā m, samaksā juš i par individuā lo transfē ru, skriet pa lidostu un meklē t maš ī nu, kas neeksistē , zvaniet un atvairieties no taksistiem, turklā t atbraukuš ais š oferis nezinā ja uz kuru viesnī cu mū s aizvest.

Lī dz ar to Lara Barut Collection tikai ņ em naudu par pā rskaitī jumu, bet nepā rbauda, ​ ​ vai maš ī na ir aizbraukusi, nedod norā dī jumus uzņ ē mumam, kur vest viesus.
Viņ i par to atvainojā s tikai pē c trī skā rš a apskata publicē š anas labi zinā mā vietnē , un tad lī dz pē dē jam brī dim mums norā dī ja, ka viesnī ca nav atbildī ga par sava darbuzņ ē mē ja darbu, nekontrolē viņ u pakalpojumu sniegš anu. - viņ i to publiski raksta melns uz balta. Jā , un principā viesnī ca paņ ē ma naudu, nezinot, ka joprojā m ir atpakaļ apmaksā ts pā rskaitī jums.

2. Reģ istrē š anā s — 3. klase

Š oferis izkrā va mū su koferus uz ceļ a, bet zvaniņ a nebija, paskatī jā s reģ istratū rā un nebija, nolika somas uz soliņ a, saritinā ja koferus zem viesnī cas jumta - tikai pē c tam parā dī jā s darbinieks. Reģ istratū rā mē s bijā m sarū gtinā ti, ka viņ i mainī ja mū su istabu kategoriju - martā mē s ī paš i izskatī jā m daž ā da veida numurus, lai izvē lē tos mums vajadzī go numuru. Viesnī ca istabas ar 2 vienvietī gā m gultā m un skatu uz baseinu vietā sagatavoja istabu ar vienu gultu un skatu uz blakus esoš o viesnī cu Caravanserai, kurā arī nav iespē jams ierī kot papildus gultu.
gulta treš ajam viesim.

Mū s izmitinoš ā s viesnī cas darbinieces vā rdiem sakot: "š ī puse, viņ asprā t, un citu viesu viedoklis ir labā ka... ", bet tas, ka mē s apzinā ti izvē lē jā mies un samaksā jā m tieš i tā du numuru, kā ds mums ir nepiecieš ams. , un mē s tikai vē lamies, lai bū tu katra personī gā gulta - viesnī ca, kas pasludinā ja jē dzienu "individuā la ...atpū ta", neņ em vē rā pat elementā rā lī menī , ja ir brī vas š ī s kategorijas istabas.

Rezultā tā mums iedeva maksas kategorijas istabiņ u, brī dinā ja, ka istabiņ a nav gatava, bet lī dz vakaram bū s gatava - lieliski, varē jā m labi apmesties un pastaigā ties gar jū ru. Tajā paš ā laikā es atseviš ķ i lū dzu, lai viņ i atnes visu treš ajam viesim. Pa nakti istaba bija daļ ē ji nokomplektē ta, vajadzē ja uzrakstī t sarakstu un nest uz reģ istratū ru, lai atnes ziepes - ziepes, krū zi un tā tā lā k. Tas nav pakalpojums, kad nauda tiek ņ emta par 3 pieauguš ajiem, bet jums ir jā lū dz tipiski palī gmateriā li un aprī kojums.
Tajā paš ā laikā Viesu attiecī bas uzskata, ka atliek tikai pateikt un mē s visu nodroš inā sim, bet cik reizes vajag teikt un pat rakstī t sarakstā...Ekskluzī vi.

3. Istaba — vē rtē jums 3
Istaba ir silta, tas ir tā galvenais pluss, tas bija viens no faktoriem, izvē loties viesnī cu un š o kategoriju, jo negalvenā s ē kas istabā s ziemā - pavasarī ir ļ oti auksts, sū dzē jā s š o istabu viesi. mums par aukstā gaisa plū smu no durvī m, papildus Spa un restorā nam viņ iem ir jā iet cauri aukstiem, ielu lī dzī giem vestibiliem. Lieliska vannas istaba ar atseviš ķ u tualeti un ē rtu duš u. Jauni labas kvalitā tes matrač i, spilvenu izvē lne. Ir gludinā mais dē lis, gludeklis, mini bā rs un tē jkanna ar piederumiem.
Ilgā kā uzturē š anā s laikā novē rojā m, ka istabā ir nepietiekama blī vuma aizkari, nav aptumš oš anā s, viss ir spolē s - dī vaini redzē t ietaupī jumu uz tekstila kvalitā ti, parasti Turcijas viesnī cā s 5 zvaigž ņ u aizkari ir izgatavoti no kvalitatī viem audumiem , nepiecieš amais aizsardzī bas lī menis no gaismas, daudzslā ņ u, un te tills un vienslā ņ a aizkars, kas spī d cauri. Lampas ir stilī gas, bet blī vā putekļ u slā nī grī das paklā jiņ š pie krē sla ir nereā ls putekļ u savā cē js, ko istabene liek gan uz krē sla, gan uz galda - tā tad pē c telpas uzkopš anas noslaukiet galdu un pā rklā jiet krē slu - ekskluzī vi...
Skapja durvī m bija noskrū vē ts rokturis, istabas ā rdurvju slē dzenē izkrita bultskrū ve un neļ ā va normā li aizvē rt ā rdurvis - izsauca remontu un salaboja, pē c diennakts uzturē š anā s seifs salū za - arī salaboja, arī balkona ž ā vē tā js bija saplī sis - vairs nepietika entuziasma remontē t, atpū sties patiesī bā ne jau tad, kad atliek tikai zvanī t uz reģ istratū ru un gaidī t remontē tā jus. Viesu attiecī bas apgalvo, ka telpas tiek pā rbaudī tas pirms reģ istrē š anā s, tač u viņ i nav pā rliecinā ti. Kā liecina diezgan lielais viesnī cas viesu noslogojums Jaungada brī vdienā s, telpā m vienkā rš i nav skaņ as izolā cijas, dzirdami kaimiņ u soļ i, viņ u sarunas, fiksē tā tā lruņ a zvani no malas numuriem, no augš as.

4. Uzkopš ana un mini bā rs — vē rtē jums 3

Ņ emot vē rā , ka dzeramnaudu atstā jā m istabenei katru dienu: grī du pilnī bā izmazgā jā m tikai nā kamajā dienā pē c sazinā š anā s ar Viesu attiecī bā m.
Pirms tam viņ ai nebija ienā cis prā tā savā kt lauskas, putekļ us un matus, pilnī bā izdalī t (bez zī mī tes ar lū gumu) duš as vā ciņ u, ķ ermeņ a losjons sā kā s tikai pē c trī skā rš as vietnes apskates. Mini bā rs istabā : 3. janvā rī principā nepapildī ja, 4. janvā rī jau “pieķ ē rā m” darbinieku, kurš piegā dā mini bā ram dzē rienus, bet viņ š izrā dī jā s “Tikai alus” un ir nav ū dens stiklā vai plastmasā , lai paņ emtu ū deni, jā iet uz vestibila bā ru - atkal ekskluzī vi. Turcija, tā pat kā Krievija, nepieder pie valstī m, kurā s PVO ir atļ auts dzert krā na ū deni, tā pē c viesnī cas apliecinā jumi, ka jū s varat dzert ū deni no viņ u krā na, ir jā apstiprina vismaz ar publisku š ī ū dens regulā ras analī zes demonstrā ciju. Pretē jā gadī jumā jums ir jā nodroš ina pudelē s pildī tā piegā de. Turklā t koncepcijā ir iekļ auta mini bā ra ikdienas papildinā š ana.

5. Teritorija — 4.  punkts
Kā rtī gs, pietiekami liels apsargā ts, uz videokamerā m, lielisks zā liens, divi pastaigu/skrieš anas celiņ i pa viesnī cas perimetru, laba atpū tas zona pie jū ras, ziemas periodam uzstā dī ti sauļ oš anā s krē sli gan pludmalē , gan pie baseina, no pulksten 10 lī dz 17 pludmalē strā dā bā rs. Ir tenisa korts, mini golfs, kaķ u mā ja. Bet Jaungada gaismas nebija pareizi uzstā dī tas - vadi tika izmesti pā ri gā jē ju celiņ iem, nevis ielikti kabeļ u kanā los skrienoš u bē rnu droš ī bai. Kritisks trū kums ir neliels tualetes kabī ņ u skaits pludmalē un tai blakus esoš ajā s iestā dē s.

Ziemā saskā ros ar rindā m sievieš u kajī tē s, un tas neskatoties uz to, ka ī paš i drosmī gas dā mas izmantoja bezmaksas vī rieš u vannasistabas, kas bū s sezonā , var tikai minē t. Vannasistabas galvenā problē ma ir tā , ka ir apvienotas gan izlietnes, gan pati tualete un apmeklē tā js (jauks) nepabeigs, tā teikt, “pilnu procedū ru ciklu ar roku mazgā š anu, grima fiksē š anu utt.
n" pā rē jie gaida. Ja agrā k viesnī ca bija piepildī ta ar eiropieš iem, kuri ir vienaldzī gi pret jū ru un dod priekš roku baseiniem un m. tas bija normā li, bet viesnī cas pā rorientē š ana uz krievvalodī gajiem tū ristiem...mē s lielā koties dodam priekš roku jū rai/pludmalei un viesnī ca tam acī mredzami nav gatava c/a ziņ ā.

6. Spa zona — vē rtē jums 4
Ir lieliska sauna, ar atseviš ķ u zonu sievietē m, talaso baseins - par 10-15 eiro var lieliski sasildī ties pē c metropoles. Galvenais baseins ar jū ras ū deni, kas uzsildī ts lī dz 28 grā diem, un ā rē jā daļ a, kas ieiet ielā . Ja vien darbinieki parū pē tos, lai apmeklē tā ji ielu apavos ieiet baseina zonā bez apavu pā rvalkiem...Pie ieejas/izejas Spa caurvē ja, ģ ē rbtuve ir tajā paš ā vietā - tā lu no pirtī m, ziemā stipra caurvē ja, tā pē c viņ i pā rģ ē rbā s duš as telpā , lai neslimotu "tikai" .

7. Jaunā gada svinī gā ballī te — 2.  punkts
Ballī tes izmaksas ir 50 eiro no cilvē ka, kopā samaksā jā m 150 par trim - diezgan normā li, nebū t ne kritiski.
Ballī tes sā kums sastā vē ja no sē rī gas vijoles skaņ ā m, turku dzirkstoš ā vī na glā zē m, sagrieztiem burkā niem, gurķ iem, č ipsiem un pistā cijā m kā uzkodā m. Pē c tam, stundu vē lā k, mē s iekļ uvā m banketu zā lē pilnī gā klusumā , bez namatē va, bez fona mū zikas. Uz galdiem ū dens no karafē m, divas maizī tes, vietē jie dzē rieni par brī vu / vī nu karte par papildus samaksu - nekas cits, ne uzkodas, ne augļ i - tikai svece kā dekors un papī ra galdauti ar Jaungada rakstu.

Pirmie ē dienkartē bija salā ti no marinē tiem astoņ kā jiem, zivju karpač o un pustē jkarotes sarkano ikru – neē dams pā rmarinē tu zivju un rū gto ikru dē ļ . Kā noskaidrojā m, nā kamais ē diens tiks pasniegts pē c stundas. Viesmī lis spī tī gi atteicā s atņ emt zivju salā tus, kuru smaka jau bija nepatī kama, pē c steidzama pieprasī juma tos aizveda, un mē s pē c bū tī bas nokļ uvā m pie tukš a galda, kā dē ļ viņ š arī negribē ja atņ emt salā tus. .
Muzikā lais pavadī jums bija absolū ti kā dež ū ras uzstā š anā s darba dienas vakarā : taustiņ instrumentā lists uz sintezatora un dziedā tā js. Blakusgaldiņ a viesi devā s uz galveno restorā nu, paņ ē ma no bufetes sviestu, lai vismaz kaut ko apē stu...š ajā brī dī nolē mā m atstā t pasā kumu un doties pastaigā uz jū ru un svinē t jau uz mū su balkona. telpa mū su mū zikai, mē s nenodarī jā m nekā du traģ ē diju un jau bū tu par to aizmirsuš i.

Tač u viesu attiecī bas nolē ma, ka mums nevajadzē tu vienkā rš i pamest Gala ballī ti, un Saidas darbiniece jautā ja, ko viņ a varē tu darī t, lai mē s “justos labi”. Es, godī gi sakot, teicu, ka atdoš u naudu, jo pat salā ti, kuriem mē s pieskā rā mies, nebija ē dami un pieklā jī gi. iestā des maina sabojā tu ē dienu, viņ i mū s š eit neaizvietoja - nav alternatī vas, mē s dodamies prom - formā ts galī gi nav mū su, svē tku organizē š ana bū tī bā ir nulle. Saida solī ja nā kamajā dienā apspriest mū su atgrieš anos ar vadī bu.
Nā kamajā dienā , protams, viņ i mums neatdeva naudu, viņ i tē rē ja mū su laiku kā rtē jai skaidroš anai, kas mums nederē ja un kā pē c mē s nepriecā jā mies par viņ u Gala ballī ti ? ! beigā s: "viesnī cas politika neparedz naudas atmaksu" - par ko tad viņ i teica, ka apspriedī s un nā ks klajā . Mē s bū tu mierī gi pametuš i ballī ti un tad nā kamajā dienā bū tu pastaigā juš ies saulī tē , nevis objektī vi komunicē juš i ar Viesu attiecī bā m, kas mums apliecinā ja, ka, maksā jot, iepazinuš ies ar programmu un ē dienkarti pie viesnī cas letē m, kā.5 (!
) krieviski runā još ie darbinieki - un mē s neko tā du nesaprotam...Saida vienkā rš i nezinā ja, ka mē s samaksā jā m par Gala ballī ti vē l decembra sā kumā , kad saņ ē mā m vē stuli no Viesnī cas, kas apstiprinā ja bē dī gi slaveno pā rsū tī š anu un nesaņ ē mu nekā das saites uz ē dienkartes programmu un aprakstu, bet viesnī cā pie kasē m ieradā s jau 28. decembrī , un tieš i krieviski runā još ais personā ls mū s maldinā ja ar banketu zā les izvē li, tas nebija skaidrs ē dienkartē , ka uzskaitī tie ē dieni tiktu pasniegti vienu stundu un citi standarta parametri netika norā dī ti. Tajā paš ā laikā mē s vairā k nekā brī vi pā rvaldā m angļ u valodu, un es uzskatu par pilnī gi nepieņ emamu nievā još o saziņ as toni Viesu attiecī bā s, kas liecina, ka viņ i saka, ka viņ i jums paskaidroja krievu valodu krieviski.
Labprā t izlasī š u dokumentus ar partijas parametriem angļ u valodā , decembra sā kumā telefoniski pā rrunā š u nianses ar darbiniekiem, varu pat iztulkot no turku valodas, ja saprotu rakstī t no dokumenta, pē c vairā ku gadu ceļ ojuma, un Google man palī dzē s. Bet, lai to padarī tu oficiā lu, vietnē programma, kā to dara Akra Barut, publicē to publiskajā domē nā , nosū ta saiti ar aprakstu pa e-pastu, kad viņ i piedā vā maksas pakalpojumu - nē , tas nav paredzē ts Lara Baruta. Paredzē ts tikai paņ emt naudu un pē c tam pieprasī t no viesiem neatgriezenisku prieku, imitē t apkalpoš anu un atsauksmes.

8. Galvenais restorā ns - vē rtē jums 3
Skaidrs pluss ir iedalī jums zonā pieauguš ajiem, bez telefona lietoš anas tiesī bā m un atseviš ķ ā ģ imenes zonā ar bē rniem. Ē diens nav slikts, ja nezinā t, kā viņ i barojā s martā , un nepievē rš uzmanī bu niansē m ...
un 5 zvaigznes jebkurā gadī jumā neder, jo otrreizē ji izmanto traukus un š efpavā ri š ķ auda pē c gatavotā ē diena - tas jebkurā gadī jumā nav pieņ emami sabiedriskajā ē dinā š anā . Viesnī cas viesi, gan pieauguš ie, gan bē rni, laiza ierasto sadzī ves tehniku ​ ​ (karotes uz mē rcē m, lā pstiņ as gaļ ai un piedevā m), un š obrī d tā vietā , lai uzturē tu kā rtī bu, darbinieki pulcē jas 3-4 cilvē ku sastā vā , jautri pļ ā pā jot un lū kojoties tā lruņ os. tieš ā m nav iespē jams paņ emt un sagrā bt galda piederumus, palī dzē t bē rniem, lai viņ i nenomestu ē dienu uz grī das un nelaizī tu galda piederumus.

Vispā r uz brokastī m/pusdienā m/vakariņ ā m jā ierodas priekš plā nā vienkā rš i sanitā rijas dē ļ (var izmantot tī ru tehniku), un principā mē rces labā k neņ emt vai karstas mē rces. 2019.  gada marts
uz galdiem bija pilna porcija, katrā s vakariņ ā s bija zemenes un putukrē jums, un pasū tot divas vī na glā zes mums atnesa vī na pudeli un atvē ra to priekš ā un tad ielika ledus spainī - tagad tā nav, tikai no aiz stū ra atnestas glā zes no iepriekš atvē rtā m pudelē m.

Tagad arī nav ū dens pudelē s, ū deni nes kā "pavasari" notraipī tā s, dubļ ainā s krū zē s. Iepriekš divas dienas pē c kā rtas izstā dī ja tikai kū kas, pilnvē rtī gas un ļ oti kvalitatī vas, negrieztas biskvī tas. Tagad tas tā nav, neskatoties uz viesnī cas augsto noslogojumu ziemā un diezgan pieklā jī gu cenu. Visticamā k, viesnī cu administrā cija uzskata, ka, pā rorientē joties uz krievvalodī go segmentu, latiņ u iespē jams nolaist zemā k – viesi no NVS valstī m to darī s....
Tā vai citā di zemenes tagad ir tikai uz kū kā m un daž ā m minikū kā m, augļ u komplekts ļ oti ierobež ots, tikai mandarī ni, apelsī ni, hurma, vī nogas, ā boli, banā ni, ananā su nav, pareizā k sakot, ir kā dekors uz š efpavā ra galda. Reizi 9 dienā s, uzturoties viesnī cā , viņ i uzklā ja galdu ar ananā su š ķ ē lī tē m - pē c manas mammas negatī vā s atsauksmes vietnē , norā dot tieš i š ī s nianses.

Vienī gais, ko viesmī ļ i dara bez atgā dinā juma, piedā vā alkoholu. Tajā paš ā laikā viņ i nemaina auduma salvetes - galdautus uz galdiem, ja tiem nav izteikti traipi, nelieciet galda piederumus pē c iepriekš ē jiem viesiem. Kad tu apsē ž as pie galda un angliski/krieviski prasi dakš iņ as un naž us, tevi vienkā rš i ignorē . Viņ i zina tikai vienu vā rdu "dzē rieni". Un, ja tu nedzer, viesmī ļ i zaudē jebkā du interesi par tevi, tikai tad, kad sakrā jas netī ro š ķ ī vju kalni, viņ i tos atņ em. Š eit pakalpojums beidzas.
Gribē tos, lai viesmī ļ i zina, ka viņ u pienā kums ir ne tikai izdzert viesus bezsamaņ ā , bet arī uzklā t galdus un notī rī t netī ros traukus. Parunā jā m par š o Viesu attiecī bas, pē c apskates Viesnī ca laboja darbu: viesmī ļ i sā ka mainī t salvetes un ar rokā m (! ) slaucī t no galdiem drupatas un ē diena atlikumus uz grī das un krē sliem... , bijā m spiesti katru reizi ar salvetē m noslaucī t krē slus no ē diena gabaliņ iem, ekskluzī vi ...5 zvaigznes...Galdi ir ļ oti tuvu sienā m, viesmī ļ i nevar tiem pieiet no daž ā dā m pusē m, netī ros traukus ņ em no vienas puses, riskē jot pā rvē rš ot pā rē jo ē dienu uz viesu drē bē m. Kas notiks vasarā , sezonā , kad bū s 100% slodze, var tikai minē t.

9. Vestibila bā rs — 4.  punkts
Stilī gs, plaš s, ziemā slikta ventilā cija - istabā smacī gs, no terases nā k smē ķ ē š anas smaka un man grū ti ilgstoš i uzturē ties tā dā telpā , patiesī bā labā k aiziet uz bā ru pie jū ras , lai arī kafija ā tri atdziest, bet gaiss noteikti ir svaigs.
Vestibila bā rs mū s izglā ba ū dens ziņ ā - negā zē ts ū dens rū pnī cas stikla pudelē š ajā bā rā bija pieejams tikai ziemas apstā kļ os. Par ko liels paldies.

10. Alkohols — 3.  punkts
Vietē jais dzirkstoš ais vī ns ir absolū ti nepieņ emami sliktas kvalitā tes, klusi vietē jie vī ni tagad tiek pasniegti pildot pudelē s no iepriekš atvē rtā m pudelē m - jū s to nevarat dzert. No alkohola noteikti var dzert Maloneys krē juma liķ ieri, bā rā pie jū ras pie kafijas - oriģ inā ls ī ru, citus dzē rienus nemē ģ inā jā m, pudeles nepā rbaudī jā m.

11. DU DU MANGO - vē rtē jums 1
Š is ir jaunums viesnī cas pakalpojumos, nakts diskotē ka lī dz 2:00, pē c kuras satraukti jaunieš i klī st pa viesnī cu, kliedz, smejas, tracinā s, neļ aujot pā rē jiem viesiem gulē t, ne reģ istratū ra, ne apsardze nespē j nomierinā ties. lejā viesi, kuru ballī te ar mē beļ u pā rvietoš anu, kliegš anu un mū ziku mums blakus istabā turpinā jā s lī dz 5:30 no rī ta, un nā kamajā dienā tā atsā kā s un lī dz 2:30 naktī negulē jā m š o ballī š u dē ļ . cilvē kiem. Gribē tos, lai Viesnī ca saprastu, ka papildus labiem matrač iem viesu atpū tai ir nepiecieš ami vismaz elementā ri klusuma standarti, un ar š ā du diskotē kas darbī bas rež ī mu viesnī ca nemaz nekontrolē nevaldā mo gaviļ nieku plū smu. DU DU MANGO iepriekš klusajai viesnī cai ir piesaistī jis zinā mu daļ u viesu - kuriem patī k ballē ties Ibizas stilā.

12. Jū ra
Man Laras apkaimē ū dens jū rā vispā r nepatika: netā lu no pludmales upe ietek smirdī un ienes jū rā... gā jā m pa krasta lī niju lī dz upe ietek jū rā , sā kot no Delfī na ir aļ ģ u un atkritumu kaudzes, tā lā k Titā nika pludmalē aļ ģ u ir mazā k un ekstrē mā kā no tā m ir Laras pludmale, attā lums bū tī bā ir mazs un izrā dā s, ka ū dens nav tikai dubļ ains no plkst. smiltis, bet faktiski ir atš ķ aidī ts ar upes ū deni, kas iet caur ciematu.

13. Viesu attiecī bas - tā ir atseviš ķ a tē ma, kas faktiski izsvī tro visu, kas bija pat Viesnī cas ī paš umā . Problē mas un jautā jumi var rasties, aplodas ir visur un visiem, bet jautā jums ir par to, kā š is dienests reaģ ē uz viesiem, kā notiek darbs pē c pieprasī jumiem un ko viesnī ca dara, lai situā ciju labotu.
Nosakot 5 zvaigznes un pozicionē jot sevi kā cienī gu viesnī cu ķ ē di ar pretenzijā m uz koncepciju, jums jā saprot, ka, sazinoties ar viesiem, ir nepiecieš ama elementā ra pieklā jī ba un cieņ a, nav pieļ aujama agresija un uzbrukumi nacionā la, dzimuma dē ļ.
Ja Akra Barutā mū s apņ ē ma pieklā jī ba un rū pes, tad jū s pat neatceraties, ka arī tur bija daž i brī ž i - viņ i laboja, atvainojā s, izteica patī kamu komplimentu un pat neatceraties, kā pē c.
Un Lara Barut kolekcijā viesu attiecī bu darbinieki burtiski cī nā s ar viesi, kurš izvirza elementā ras prasī bas par maksas pakalpojumu izpildi, sanitā riju un klusumu.
Š ī dienesta vadī ba nepā rzina nedz lietiš ķ ā s komunikā cijas ē tikas noteikumus, nedz Turcijai tradicionā lo viesmī lī bu un sirsnī bu attiecī bā pret viesiem, nedz cieņ u pret vecā ko paaudzi - viņ i labi zina viesu dzimš anas dienas un vismaz mā te varē tu jā izturas ar vismaz minimā lu atbilstī bas lī meni - nenovē rsties sapulcē , nerakstī t pilnī gi nepareizas frā zes, atbildot uz mammas atsauksmi vietnē - tieš a dezinformā cija.
Veicot acī mredzamus aprē ķ inus pakalpojumu sniegš anā , Viesu attiecī bu vadī tā js rakstiski, nevis tikai atvainojoties, sā ka pierā dī t š ā da darba normā lu darbī bu, neiedziļ inoties biznesa procesos, savu darbinieku darbā , tajā , ko viesnī ca. rakstiski nosū ta patē rē tā jam. Š is ir viesu kontroles dienests, un tas ir guvis savus panā kumus - es stingri neiesaku viesnī cu, es neatgriezī š os. Viesnī ca ir nepā rprotami pā rvē rtē ta vē rtē juma un cenas ziņ ā .
Это письмо подтверждение Отелем трансфера и предложение оплатить новогодний гала ужин Guest relations вызывает нас Грязь на мандаринах в основном ресторане, чтобы помыть нужно идти в санузел в дугой конец здания.  Сломанная сушилка Фойе этажа, посуду или тележки с чьим то недоеденным рум сервисом не убирают по 3-4 часа.
аватар anastasiasav
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Jauka pieklā jī ga viesnī ca. Mums svarī gā kais bija maksimā lais lidostas tuvums. Bē rnam maš ī nā ir slikta dū š a un viņ š negribē ja tā lu iet. Viesnī cu cenas Belekā ir kosmiskas, bet es gribē ju kvalitatī vu viesnī cu. … Tomēr ▾ Jauka pieklā jī ga viesnī ca. Mums svarī gā kais bija maksimā lais lidostas tuvums. Bē rnam maš ī nā ir slikta dū š a un viņ š negribē ja tā lu iet. Viesnī cu cenas Belekā ir kosmiskas, bet es gribē ju kvalitatī vu viesnī cu. Kad mums piedā vā ja barut lara, domā jā m, ka tas bū tu lielisks variants, bet viens gan apmulsinā ja, ka no ē kā m lī dz jū rai bija jā iet kā jā m. Bet tā arī nav problē ma, pa teritoriju nemitī gi skraida maš ī na un, ja gribi iet kā jā m, vai ja vē lies, tad pavizinā s. Tā tad mē s bijā m gatavi. Un kā izrā dī jā s, maš ī na tieš ā m biež i brauc tikai daž as minū tes un to var noķ ert. Ļ oti ē rti atpū tniekiem. Š ā das teritorijas priekš rocī ba ir tā , ka no rī tiem tieš ā m ir daudz vietas, kur skriet. Marš ruts ved apmē ram divus kilometrus pa lī dzenu taku, ko ieskauj ļ oti gleznaina teritorija. Pludmale ir lieliska ieeja, laba nogā ze un, pats galvenais, smiltis ir lieliskas bē rnam. Pagā juš ogad bijā m Belekā , tā pē c pie ieejas ū denī ir oļ u josla un tas ir ļ oti neē rti. Š eit nekā tā da nav. Tas principā bija otrs svarī gais punkts mū su svē tkiem. Pludmalē zem nojumes ir labs bē rnu rotaļ u laukums ar slidkalniņ iem. . Nu bā ra ledusskapjos ū dens, kopumā viss kā parasti. Akvaparks mū s neinteresē ja, lai gan tur ir trī s mazi slidkalniņ i. Un tur ir liels baseins. Priekš nosacī jums bija bē rnu kluba klā tbū tne un š eit nav slikti. Man ļ oti patika, ka kluba priekš ā iež ogotā teritorijā ir liels rotaļ u laukums uz zā les un, galvenais, ar labu nojumei no saules. Bē rniem ir daudz slī dkalniņ u, š ū poles, kur var lustē ties. Un animatori bē rnu klubā paveic lielisku darbu. Ir diezgan grū ti aizbraukt ar bē rnu no turienes, bē rniem tur ļ oti patī k. Standarta animā cija pieauguš ajiem. Vakara izrā des ar viesmā ksliniekiem. Pa dienu var š aut ar loku vai ieroci, man ļ oti patī k loks vispā r) Nu daž ā di pasā kumi. Kopumā viss mē renā m relaksē još ā m brī vdienā m. Protams, ir labs ē diens un apkalpoš ana. Ieteikumi par valsti pamudinā ja daudz noderī gas informā cijas. Es iesaku ikvienam sazinā ties ar viņ u, jū s varat viegli atrast viņ u pē c vā rda un uzvā rda sociā lajā tī klā VKontakte. Viesnī ca ir lieliska, un lidosta ir tuvu.
аватар Marina_Savenkova
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Reģ istrē š anā s noritē ja gludi, viss bija lieliski. Izvē lē jos š o viesnī cu, jo tā tika ieteikta. Trū kumu nav. Es vē lē tos vairā k teritorijas un animatorus, lai jautrā k bū tu. Jū ra, pludmale - normā li. Internets visā teritorijā . … Tomēr ▾ Reģ istrē š anā s noritē ja gludi, viss bija lieliski. Izvē lē jos š o viesnī cu, jo tā tika ieteikta. Trū kumu nav. Es vē lē tos vairā k teritorijas un animatorus, lai jautrā k bū tu. Jū ra, pludmale - normā li. Internets visā teritorijā . Ē diens labs, viss nodroš inā ts.
аватар Chelovek_007
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Bijā m maijā , ī si pirms tam atgriezā mies no Kipras, bet pē c likteņ a gribas mū su ģ imene aizlidoja uz Turciju (jā saka pirmo reizi) Viesnī ca atrodas labā vietā , netā lu no lidostas. Istabas tī ras, pietiekami plaš as, tika nodroš inā ts viss nepiecieš amais (gultiņ a, bē rnu vannas komplekts, podiņ š ). … Tomēr ▾ Bijā m maijā , ī si pirms tam atgriezā mies no Kipras, bet pē c likteņ a gribas mū su ģ imene aizlidoja uz Turciju (jā saka pirmo reizi)
Viesnī ca atrodas labā vietā , netā lu no lidostas.
Istabas tī ras, pietiekami plaš as, tika nodroš inā ts viss nepiecieš amais (gultiņ a, bē rnu vannas komplekts, podiņ š ).
Ē diens ir neslavē jams! tik daudzveidī ga ē dienkarte, un kopā ar kaudzi bezmaksas restorā niem visā teritorijā , pat iedomā ties nevarē tu! Visvairā k man atmiņ ā palicis zivju restorā ns!
Bē rniem ir jauna "Disnejlenda" - ir animā cijas, slidkalniņ i, ū dens, parasts, izklaide, š ū poles un viss, ko varat iedomā ties.
Teritorija milzī ga, zaļ a, ļ oti skaisti var aiziet lī dz pludmalei, regulā ri var braukt ar golfa ratiņ iem.
Visā teritorijā ledusskapji ar bezmaksas dzeramo ū deni, svaigi dvieļ i, vairā ki ielu bā ri.
Pludmales somas katrā istabā , nav jā velk lī dzi.
Minibā rs tika piepildī ts katru dienu (bez maksas).
Pludmale ir sapnis, daudz vietas, sauļ oš anā s krē sli brī vi, tī ri, smiltis jau zeltainas, bā rs ar š ū polē m un mā jī giem galdiņ iem.
Jā piebilst, ka š eit viss ir ALL IEKĻ AUTS - proti, nav rokassprā dzes un citas lietas, viss, kas atrodas viesnī cas teritorijā , ē dieni, dzē rieni - viss un visur ir par brī vu, nedē ļ a mā cī bā m noteikti ir par maz. .
No mī nusiem, manuprā t, š eit ir tikai viens - neadekvā ti dā rgas fotogrā fijas! Pie ieejas restorā nā uzņ ē ma ģ imenes foto (mē s nejautā jā m, bet klikš ķ ina visi, kas ienā k). Fotogrā fija izrā dī jā s ā rkā rtī gi veiksmī ga, bet lai to izņ emtu ir jā maksā.10 eiro - TAS ir neadekvā ti! nav tirgots (
Rezultā ts:
lai gan š ī ir labā kā viesnī ca, kurā esmu bijis (Kipra, Krē ta, Parī ze, Vī ne, Prā ga) - neviena no iepriekš minē tajā m un blakus peldē ties
аватар veralentul
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Un tā es sā kš u ar pludmali. Tiek uzskatī ts, ka viesnī ca atrodas pirmajā lī nijā , bet faktiski no galvenā s ē kas lī dz pludmalei 400-450 metri. Ir pieejami transporta pakalpojumi uz un no pludmales. Tas ir ē rti un attā lums netraucē . … Tomēr ▾ Un tā es sā kš u ar pludmali. Tiek uzskatī ts, ka viesnī ca atrodas pirmajā lī nijā , bet faktiski no galvenā s ē kas lī dz pludmalei 400-450 metri. Ir pieejami transporta pakalpojumi uz un no pludmales. Tas ir ē rti un attā lums netraucē . Par to mū s brī dinā ja, izvē loties viesnī cu, tač u tas var nederē t nevienam. Pludmale ir smilš aina un oļ aina, ieeja jū rā ir laba. Diena ir plakana. Ir pludmales bā rs. Viesnī cai ir skaista, kopta zaļ ā zona. Labi cipari. Istabā s č ī bas peldmē teļ i un pludmales somas. Bezmaksas internets visā viesnī cā un numuros. Daudzveidī gs ē diens. Papildus galvenajai ē dienkartei ir diē tiski, vegā ni, bez lipekļ a, bez laktozes. Kopumā pē c pieprasī juma viņ i pagatavos pē c vajadzī bas. Galvenajā restorā nā ir bē rnu galds. Ja bē rnam ir alerģ ija vai kas cits, tad gatavos individuā li. (bez konserviem) Nu, tas parasti nav mī nuss. Visi a la carte restorā ni ir bez maksas, iepriekš rezervē jot bez ierobež ojumiem. Niro suš i bā rs ar lielu grozā mo galdu un Antā lijas restorā ns bija mū su iecienī tā kie. Bē rnu koncepcija Baby Star. Vecā kiem bē rniem ir atseviš ķ s klubs. Visi bē rnu klubi ir sadalī ti pē c vecuma. Ir slidkalniņ i, ir mini diskotē ka. Lieliska animā cija bē rniem. Vesela bē rnu pilsē tiņ a, kur var sū tī t bē rnu bē rnudā rzā . Tā nu mē s mierī gi atpū tā mies, zinot, ka bē rns atrodas uzraudzī bā . Jā , un viņ š bija ļ oti ieinteresē ts. Viesnī cā ir kaķ u mā ja un suņ u mā ja, jū s varat samī ļ ot jebkuru zoodā rzu) Bē rnu koncepcija no 0 lī dz 3 gadiem. Tiek nodroš inā ta manē ž a, pods, tualetes sē deklis. Vannas higiē nas lī dzekļ i. Š ampū ni, ķ ermeņ a losjoni. Nanny radio pudeļ u sildī tā ji. Viss pē c pieprasī juma. Uz š ejieni vasarā brauc draugs ar mazu bē rnu un visu uzzinā ju. Domā ju, ka kā ds noderē s. Ir divi apsildā mi baseini. SPA ir peldbaseini bē rniem un pieauguš ajiem ar jū ras ū deni. Arī apsildā ms. Ū dens atrakciju parks 3 slidkalniņ i pieauguš ajiem un 2 bē rniem. Mazliet, bet tam nebija nozī mes. Ir kinoteā tris un naktsklubs, kur dejot. Skrieš anas trase ap viesnī cu ir vairā k nekā pusotra kilometra garumā . Pieauguš ajiem mierī ga neuzbā zī ga animā cija. Standarta izklaide bija loka š auš ana, mini golfs utt. , bet viss bija ļ oti labā lī menī . Pusaudž iem varat spē lē t konsoles. Vestibilā vakaros viņ i spē lē klavieres un vijoli. Es gā ju pie jogas un fitnesa ļ oti profesionā liem treneriem. Paldies darbiniekiem par visu, viņ i ir ļ oti uzmanī gi un draudzī gi. Ir ī paš a mobilā lietotne. No turienes jū s varat uzzinā t informā ciju par animā cijas programmu, rezervē t alacarte restorā nu. Rezervā cijas var veikt arī kioskā pirmajā stā vā . Kopumā viesnī ca ir neslavē jama!
аватар angelinagigan
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Es vē los sā kt savu apskatu ar piezī mi par viesnī cas personā la darbu. Ļ oti pieklā jī gs vienmē r smaids vienmē r palī dz. Bet diemž ē l krieviski runā još o darbinieku reģ istratū rā , protams, nav ī paš i daudz, bet bā ros ne vienmē r ir krieviski runā još i bā rmeņ i, tas nav liels apgrū tinā jums, bet tomē r. … Tomēr ▾ Es vē los sā kt savu apskatu ar piezī mi par viesnī cas personā la darbu. Ļ oti pieklā jī gs vienmē r smaids vienmē r palī dz. Bet diemž ē l krieviski runā još o darbinieku reģ istratū rā , protams, nav ī paš i daudz, bet bā ros ne vienmē r ir krieviski runā još i bā rmeņ i, tas nav liels apgrū tinā jums, bet tomē r. Un droš i vien š eit beidzas visi viesnī cas mī nusi) Pats serviss ir labā lī menī . Telpu uzkopš ana ir savlaicī ga un kvalitatī va. Patī kami arī tas, ka te neviens dzeramnaudu nelū dz. Labi paveikti animatori, tas attiecas arī uz pieauguš o un jo ī paš i uz bē rnu animā ciju. Viņ i strā dā ar bē rniem un ir ļ oti ieinteresē ti. Neņ emiet bē rnu ā rā . Ir arī mini diskotē ka un daž ā das spē les. Vecā kiem bē rniem ir atseviš ķ s klubs. Restorā nā ir augstie krē sli baroš anai un, protams, bē rnu ē dienkarte. Pludmalē ir ī paš as bē rnu zonas. Pati pludmale ir tī ra, un glā bē ji vienmē r ir klā t. Ieeja jū rā ir ē rta gan no mola, gan no krasta. Plaš a pludmales josla. Jums nav nepiecieš ams aizņ emt daudz sauļ oš anā s krē slu, un pat ī paš s cilvē ks palī dzē s jums nosē dinā t vispā rē jo apkalpoš anu) Dvieļ u izsniegš ana un maiņ a gan pludmalē , gan pie baseiniem. Jū s varat mainī t tik reiž u, cik vē laties. Labs pludmales bā rs. Jū s varat koš ļ ā t kaut ko. Ē dieni viesnī cā ir garš ī gi un diezgan daudzveidī gi. Vismaz divu veidu zupas, graudaugi, daudz gaļ as ē dienu, vairā ku veidu zivis. Jū ras produkti bija klā t, bet neteikš u, ka ir liela daž ā dī ba. Ē st ā rpus mā jas dienas laikā nav problē ma. Patika tematiskā s vakariņ as. Lieliska ē dienu izvē le bē rniem. Un tas viss par lielisku cenu. Nu par numuru. Jauki ar labā m mē belē m. Jauna elektronika. Bezmaksas seifs. Ir visas č ī bas, peldmē teļ i. Laba uzkopš ana. Vispā r, lai paliek bez sū dzī bā m. Bijā m pilnī bā apmierinā ti ar saviem svē tkiem! Laba ģ imenes viesnī ca par pieņ emamu cenu!
аватар angeladarusina
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Pludmalē ir labas smiltis. Laba iebraukš ana no krasta. Ir piestā tne. Pati pludmale ir plaš a. Glā bē ji vienmē r atrodas pludmalē un pie baseiniem. Dvieļ u maiņ a pie baseina un pludmalē . Jū s varat mainī t neierobež otu skaitu reiž u. … Tomēr ▾ Pludmalē ir labas smiltis. Laba iebraukš ana no krasta. Ir piestā tne. Pati pludmale ir plaš a. Glā bē ji vienmē r atrodas pludmalē un pie baseiniem. Dvieļ u maiņ a pie baseina un pludmalē . Jū s varat mainī t neierobež otu skaitu reiž u. Tajā paš ā laikā ir nelielas neē rtī bas mainī t dvieli pludmalē tikai lī dz č etriem vakarā pie baseina lī dz seš iem. Pludmale ir pilna ar sauļ oš anā s krē sliem bez problē mā m. Man patika pludmales bā rs, ī paš i ē rti bija tas, ka bā rmenis varē ja izskaidroties krieviski. Bet kopumā krievvalodī go darbinieku ir maz. Viesnī ca ir vairā k orientē ta uz Eiropu. Visi darbinieki ir ļ oti pieklā jī gi un smaidī gi. Serviss labā lī menī , ā tri apkalpo divī zijas, no kurā m neviens nav pamanī jis, ka visi tiek apkalpoti vienlī dz labi un ā tri. Vē l viena lieliska bē rnu animā cija par bē rnu pat netika izvilkta uz jū ru) Ir daudz aktivitā š u viņ iem. Lieliska diskotē ka. Vienmē r uzraudzī bā . Ē diens labā lī menī , daudz daž ā du zivju un jū ras velš u. Laba gaļ as izvē le. Vairā ki graudaugu veidi, kas bija aktuā li bē rnam. Jā , kopumā bē rns š eit nebū s izsalcis, un pieauguš ie parasti ir lieliska izvē le. Mums bija jaukas tematiskā s vakariņ as. Apkā rtnē ir daudz ē dinā š anas vietu. Un tajā paš ā laikā ekskursijas izmaksas nav pā rā k augstas. Naktsmī tne ir ē rta, un istaba ir plaš a. Uzkopš ana katru dienu, gultas veļ as maiņ a katru otro dienu vai pē c pieprasī juma. Peldmē teļ i, č ī bas un pat bē rnu duš as komplekts ir tur. Droš s bez maksas. Elektronika ir moderna. Mē beles kā jaunas. Manuprā t, š ī viesnī ca ir ļ oti labs variants ģ imenē m ar bē rniem un var doties arī pā ros!
аватар Valo_Like
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Istaba bija jauka un laba: labas kvalitā tes svaiga veļ a, mī ksti dvieļ i. Kas attiecas uz ē dienu, tad man liekas, ka ē diens bija ļ oti labs un bija daž ā das zivis, jū ras veltes, gaļ a arī , viss bija katrai gaumei, arī jē ra gaļ a tika mainī ti augļ i un dā rzeņ i, lai gan es vienmē r redzē ju rindas pie frī kartupeļ iem, š is mani pā rsteidza, domā ju, ka eiropieš i, kuru viesnī cā bija vairā kums, viņ i vairā k rū pē jas par savu veselī bu, bet izrā dī jā s, ka nē ))) Es sev vakaros sajaucu salā tus, pagarš oju tos ar citronu mē rci un viss sagriezā s super garš ī gi. … Tomēr ▾ Istaba bija jauka un laba: labas kvalitā tes svaiga veļ a, mī ksti dvieļ i. Kas attiecas uz ē dienu, tad man liekas, ka ē diens bija ļ oti labs un bija daž ā das zivis, jū ras veltes, gaļ a arī , viss bija katrai gaumei, arī jē ra gaļ a tika mainī ti augļ i un dā rzeņ i, lai gan es vienmē r redzē ju rindas pie frī kartupeļ iem, š is mani pā rsteidza, domā ju, ka eiropieš i, kuru viesnī cā bija vairā kums, viņ i vairā k rū pē jas par savu veselī bu, bet izrā dī jā s, ka nē ))) Es sev vakaros sajaucu salā tus, pagarš oju tos ar citronu mē rci un viss sagriezā s super garš ī gi. Paldies lara Barutai par brī niš ķ ī go atpū tu!
аватар Stasiya1510
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Vē los padalī ties ar savu viedokli par Barutu Laru. Š ajā viesnī cā atpū tā mies 2016. gada augustā , un iespaidi bija tikai patī kami. Mē s ceļ ojā m ar draugu un diviem bē rniem. Mē s paņ ē mā m daž ā das telpas, bet blakus. … Tomēr ▾ Vē los padalī ties ar savu viedokli par Barutu Laru. Š ajā viesnī cā atpū tā mies 2016. gada augustā , un iespaidi bija tikai patī kami. Mē s ceļ ojā m ar draugu un diviem bē rniem. Mē s paņ ē mā m daž ā das telpas, bet blakus. Uzreiz iespaidoja teritorija - zaļ i zaļ a, ļ oti kopta, tī ra. Vairā ki baseini, kas bē rniem patika. Bē rni negribē ja kā pt ā rā no baseiniem, un arī bija grū ti tos paņ emt no animatoriem. Bē rniem bija tik jautri, cik varē ja)), un mē s arī . No niansē m - Wi-Fi vakaros ne visur labi uztvē ra, bet no rī ta darbojā s kā nā kas. Mū su paš u pludmale likā s ļ oti mā jī ga, pludmalē bijā m katru rī tu no 8 lī dz 11, un pē c tam jau bijā m baseina malā , arī vakaros gā jā m uz pludmali. Bijā m tikai 10 dienas, likā s, ka ļ oti maz laika. Lai ilgā k atpū stos, jā ierodas 14-18. Jū s vienmē r vē laties atpū sties ilgā k, it ī paš i š eit)
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums larass
‹ Viesnīca Lara Barut Collection 5*
Atrakcijas
Kaleiču vecpilsēta
Novērtējums 9.5
Turcija, Antālija
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats
Antālijas akvārijs
Novērtējums 9.3
Turcija, Antālija
Daba, Izklaide

Отель расположен в курортном городе Анталья. Построен в 2005 году, последняя реновация прошла в 2018 году. Подходит для семейного отдыха.

Atrašanās vieta В 10 км от аэропорта г. Анталья, в п. Лара.
Pludmales apraksts Песчано-галечный пляж протяженностью 450 м расположен приблизительно в 400 м от главного здания.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, услуги по глажке одежды (платно), 9 ресторанов (1 основной ресторан и 8 A la Carte), диетическое и вегетарианское меню, 5 баров, 4 конференц-зала, магазины.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 3 бассейна, 2 водные горки без подогрева, детские клубы: 2 (мини-клуб 4–12 лет; юниор-клуб 13-16 лет), детский буфет. Bary Star: Всё для малышей (бесплатно, по запросу): детская коляска, радио-няня, матрасик для пеленания, детское переносное кресло, детская ванночка, горшок /сиденье на унитаз, детский шампунь, детская губка, слюнявчик, грелка для бутылочек, салфетки для детей, чайник, молоко.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Thalasso-центр, 5 водных горок: 2 для взрослых и 3 для детей (без подогрева), 3 теннисных корта: 1 с тартановым и 2 с кварцевым покрытием, уроки тенниса платно, кинозал, сауна бесплатно (2 сауны, одна отдельно для женщин), мини-гольф бесплатно, аквааэробика бесплатно, дартс бесплатно, стрельба из лука бесплатно, бочче бесплатно, мини-футбол бесплатно.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • skvošs  FREE 
  • golfs  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • futbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • vindsērfings  FREE 
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 224 номера. Состоит из 10-этажного главного здания Main Building и пяти корпусов Annex разной этажности (2, 3 и 4 этажа).

Istabās

В номерах: Wi-fi, кондиционер, телефон, фен, сейф, ТВ, чайник, гладильные принадлежности, душ, бесплатные туалетно-косметические принадлежности, халат и тапочки, мини-бар, холодильник, балкон.

  • vanna/duša
  • fēns
  •  FREE 
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • virtuve / virtuvīte (ne visās istabās)
  • balkons/terase
  • čības un peldmētelis (ne visās istabās)
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
  • džakuzi (ne visās istabās)
Adrese Guzeloba Mahallesi, Yasar Sobutay Bulvarı, No:30, PK:07235, Muratpasa, Antalya, Turkey
Tālruņi: Tel: +90 242 352 22 00
Tīmekļa vietne: Lara Barut Collection
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол, футбол. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).