Jautājums o Ēģipte

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
19843 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Lūdzu, norādiet viesnīcu Ēģiptē ar labu ēdienu un ūdens atrakciju parku
Lūdzu, norādiet viesnīcu Ēģiptē ar labu ēdienu un ūdens atrakciju parku
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
16 abonenti  • prasīja 2018-06-276 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  30
аватар neppmann
Sentido Reef Oasis Senses Resort 5*
аватар moy_contakt
Albatros Aqua Blu Resort 4, mēs tajā atpūtāmies aprīlī. Ēdiens izcils (kā Ēģiptei), tika prezentētas pat turku un indiešu virtuves. Dzērieni, protams, ir laistīti jupiji, bet citādi - par personīgo akvaparku pašiem mazākajiem, lielākiem un pieaugušajiem. Lieliska pagarināta ieeja jūrā. Telpu remontdarbi. Mums ļoti patika. No tās pašas sērijas albatrosa akvaparks 5*, žogs žogā ar akvazilu, jaunāks akvaparks un dārgāks... Bet izmantot teritoriju var no 10 līdz 17 stundām. Mūsdienu albatross - nabadzīgāks ēdiens, ir akvaparks... Bet es par viņu neteikšu neko labu vai sliktu, jo nezinu, kas vainas ar istabu skaitu un tā tālāk.
аватар moy_contakt
Tā kā manējās ir vajadzīgas viesnīcas ar akvaparkiem, tad, iespējams, apmeklējām gandrīz visus, kur ne vienu - divus slidkalniņus sauca par akvaparkiem, proti, viesnīcas ar akvaparkiem. Tāpēc ar šarmu varu jums pastāstīt par dažādām viesnīcām ... Bet atkal, tas nav fakts, ka laika gaitā tajās nekas nav mainījies uz labo / sliktāk, un trīs viesnīcas jau ir mainījušas īpašniekus un nosaukumus ....
аватар Vic-Grin
Pupiņas, rīsi, lēcas un zirņi jebkurā viesnīcā dod daudz. Kuņģis nebūs tukšs. :)
аватар olets
Saprotu, ka viesnīcas ar labu ēdināšanu ir dārgas)) plānojam iztērēt ap 2000 USD 4 cilvēku ģimenei (3+1) uz 7 naktīm oktobrī
аватар moy_contakt
Nu, pat šeit jūs varat apskatīt dažādus datumus par viesnīcu izmaksām. Es domāju, ka mums vajadzētu ieguldīt. Mēs 2b + 2bērni (11 un 5 gadi) bez atlaidēm gājām gulēt pa 2200 11 naktis albatrosa aqua blue. Turklāt mēs saņēmām atlaidi. Vienkārši nepievienojieties, šogad viņi sagrauj kā vēl nekad. Izbraucām Tez tūri un viss kārtībā. Viņu cena sākumā nozīmēja, ka Elena bija augstāka, bet es uzraudzīju, un cena parādījās kā Join Up cena, un pēc tam tā vēl nedaudz pazeminājās. Bet tie aizņēma pusotru mēnesi, jo pašā viesnīcā 3 nedēļas pirms izlidošanas vietu nebija.... Un paskaties.
аватар moy_contakt
T9.. Lidmašīnā nebija vietu
аватар Daniyar00004
Modernais karaliskais albatros
аватар Daniyar00004
Royal albatros moderna, Koraļļu jūras brīvdienu ciemata kūrorts, Koraļļu jūras ūdens pasaule.
No tiem, kas ir lētāki: Jūras pludmales akvaparka kūrorts
Katrā no šīm viesnīcām ir vismaz 14 slidkalniņi
аватар sk_lora
Par Daniyar00004
Kāpēc jūs ieteiktu viesnīcas Nabq (jūras pludmales akvaparka kūrortā) un pat otrajā rindā. Papildus akvaparkam un vējam nav nekā.
Jā, un Royal albatros moderna (Nabq) nav labāks - pontons ir vairāk nekā 600 m.
Koraļļu jūras brīvdienu ciemata kūrorts - atkal otrā līnija un Nabq
Coral sea waterworld (Nabq) - šai viesnīcai principā nav jūras, jo pontons beidzas seklā lagūnā. Vai doties uz Ēģipti peldēties balinātājā? Nu labi. Vai var lētāk un ātrāk aizbraukt uz kādu no Kijevas akvaparkiem?
аватар mgr
Coral Sea Sensatori Resort uz saites detalizēta informācija un fotogrāfijas https://pro-agent.kz/hotels/egypt/sharm-el-sheikh/8614
Lieliska viesnīca Ēģiptē ar pirmo līniju, dažādu svaigu ēdienu, slidkalniņiem, vairākiem baseiniem... Jūs to nenožēlosiet!
аватар Daniyar00004
Par sk_lora
Ikviens iesaka viesnīcu, kas atrodas 3 piekrastē.Ja viņi gatavojas doties vasarā, vējš ir tikai pluss.
Daudzas viesnīcas ar labu ūdens atrakciju parku atrodas Nabgas rajonā.
аватар mgr
Es iesaku Coral Sea Sensatori Resort - šī viesnīca atrodas pirmajā krasta līnijā, burtiski 30 metri, un jūs atrodaties pie jūras
аватар Veter.Peremen-Nadezhda.Kurganskaya
Albatross Moderna ir pienācīga viesnīca ar lielu ūdens atrakciju parku)
Un, ja lidojat vasarā, šajā vietā ir neliels vējš, un atpūta būs ērti)
аватар moy_contakt
Cien. Mgr, jūs tik ļoti vēlaties ieteikt kūrortu Coral Sea Sensatori... Ļaujiet cilvēkiem izlasīt atsauksmes un izlemt paši. Tiek piedāvātas vairākas viesnīcas, visas dažādās cenu kategorijās un katra ar savām niansēm. Turklāt ceļojuma periods ir patiešām nesaprotams, un tas arī ir svarīgi, izvēloties.
аватар olets
Brauciens plānots septembrī-oktobrī
аватар LindaLinda
olets, es arī iesaku Albatros aqua blue, un 4 * vai 5 * - paskatieties uz savām finansēm. Bijām 4*5 reizes, līdz bērni izauga. 5 * tad tikko sāka būvēt.
аватар allsafat
Paskaties tuvāk TIA Makadi līci, savādāk ir padomdevēji, kuriem ir visskaistākās zivis, tas ir "Sinai tikai", bezmaksas vīza spiež uz smadzenēm, TIA šogad ir tādas cenas, ka Sinai tikai atpūšas.
аватар moy_contakt
Patiesībā katrs izvēlas atpūtas vietu atbilstoši saviem mirkļiem. Es dodos tikai uz šarmu, jo ir tikai lidojumi no manas dzimtās dzīvesvietas - Harkovas. Man nav ērti braukt ar bērniem uz Kijevu, un manā gadījumā viņiem nav nekāda sakara ar sinaju. Domāju, ka arī citiem ir savi iemesli, izvēloties atpūtas vietu. Un tā, bez vīzas, jūs varat lidot jebkur, piemēram, - Turcija, Melnkalne, ka OJSC ....
аватар moy_contakt
T9... Tie paši Emirāti biometrisko pasu turētājiem
аватар Greta211
Serenity Makadi līcis. Ēdiens garšīgs, akvaparks tāds, ka pieaugušajiem derēs. Mums ļoti patika. Pati viesnīca ir lieliska, ar rifu.
аватар moy_contakt
Palasīju atsauksmes par šeit ieteikto Makadi līci..tas ir šausmas..... katrā recenzijā par netīrumiem...maz kas slavē ēdienu. Slavējiet tikai pludmali, laba ieeja, par visu pārējo ir runa.
аватар semolaine
Ļoti liels akvaparks un labs ēdiens Picalbatros Jungle Park. Mēs tur esam palikuši un noteikti iesakām. Un tas, ka viņš ir otrajā rindā, viņu nemaz nelutina
аватар moy_contakt
Nu no tās pašas sērijas albatrosi Šarmā. Albatros Aqua Park 5 un Albatros Aqua Blu Resort 4, no žoga līdz žogam, ar lielisku pārtiku, ūdens parkiem. Var izmantot abu viesnīcu infrastruktūru, pludmale ir iztīrīta (viņām tas ir kopīgs). Ir nepilnības, bet izremontēts arī akvazilais, pavisam jaunas telpas.
аватар Natalidz
Aquaviva, labākais akvaparks, lielisks ēdiens.
аватар Anna_20
parrotel akvaparka kūrorts
lieliska viesnīca, super ēdiens, slidkalniņi pieaugušajiem un bērniem
аватар alverca
Džungļu akvaparks 4* (Hurgada)
аватар Natalidz
Hotel Jaz Aquaviva 5 * (Ēģipte / Makadi līcis). Paskaties, mums ļoti patika: visi ģimenes numuriņi (no 2 istabām, viesnīca jauna. Milzīgs akvaparks, pie jūras nepārtraukti kursē autobuss (brauc 5 minūtes - brauc lēni).Ēdiens izcils , tīrība, galdi vienmēr brīvi, vīnu var liet pats un alu no mucām, ārā labs uzkodu bārs + uzpūsta kukurūza, saldējums, augļi.Lieliski baseini ar pārplūstošu ūdeni.Mums ļoti patika.Atpūtās 2x.
аватар sk_lora
kundze.
Šķiet, ka jūs jau esat saņēmis visus iespējamos padomus gan par Hurgadu, gan par Šarm eš Šeihu.
Ko vēl vajag?
Protams, es saprotu, ka vēl ir vēlams noskaidrot, kuri tūroperatori normāli lido, bet kurš tev to pateiks?
No sevis teikšu: noskatījos oktobra tūri, visi dārgie tūroperatori (Tez, Tui, Coral) piedāvā nakts lidojumu un turp un atpakaļ.
Tie. Ierašanās dienā jūs zaudējat pusdienas un vakariņas un izbraukšanas dienā piemaksājat par telpas pagarināšanu.
Kas te labs?
аватар ggr13
No Ti Makadi nesen atbraukuši paziņas, netīrs, personāla apģērbs novalkātas. Bet viņi bija apmierināti ar ēdienu. Pagājušajā sezonā 15 dienas atpūtāmies modernajā albatrosā, ēdiens izcils. Arī kalni. Jā, vējains, rifs man patika mazāk nekā tagadējā Charmillion. Pontons nesasprindzinājās, uz krūtīm ir nolaišanās. Šosezon cena ir par 400 dārgāka.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Ēģipte
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl